Bu hisler sizede tanidik geliyor mu?

Yanında Kendini güvenli hissedemiyorsun dimi? Koruma iç güdüsü yok diye? Yada Tırsak geldi biraz sana?

Kelimenin anlamini ben mi yanlis biliyorum diye kendimi sorguladim
Yok ya hepimiz dogru anladık. Kibar naif sevgi dolu adamı femınen yapmis.

Benı darlama dese adam , msjlara bes saat sonra donse, benı seviyor musun diye sormak zorunda bıraksa konu sahibini, ozunde ıyı bırı ama sinirli... benı de cok seviyor aslında gösteremiyor diye anlatacaktı.

ya ben bu özelliklere sahip insanları arkadaş olarak çok severim de ben de öyleyim çunku, eş seçiminde en istemeyeceğim şeyler bunlardı hep.
ben uysal o uysal alttan alan asla istemezdim.
naif mahçup nazik zarif bence kadınlara yakışan sıfatlar.
erkek biraz daha net olmalı, istemiyorsa söylemeli, biraz daha net tavırlı olmalı,maçonun seyreltilmiş versiyonu olmalı işte.

Herkesin arayıp bulamadığını bulmuşsun ne kadar güzel. Tüm kadınların böyle naif erkeklerle tanışma imkanı olsa keske. Benim eşim dünyanın en harika insanıdır ama maalesef çoğu şeyi böyle dile getiremez. Bence şanslısın ve kalbin de atıyorsa bu yolu kapama derim.

böyle bi adam da onu feminen bulana denk geliyor adaletin bu mu dünya

Sevgiliniz nereli? Belki de biraz kültürle alakalidir. Gecen Danimarkali bir is arkadasimla ilk kez telefonda görüstüm bir konu ile alakali ve kapattigimda „allahim ne kadar nazik ve kibar bir insan“ diye düsünmekten alikoyamadim kendimi.
Tavri filan cok saygili ve karsisindakini düsünür sekildeydi.

Bence güzel bir sey. Ne kadar „feminen“ diye de düsünmedim hic. Ama tabi is arkadasi baska sevgili baska.
Daha kararli, dominant, tuttugunu koparan birisini mi istiyorsunuz? Kendinden emin, baskalarinin düsüncelerini cokta takmayan?

Vay arkadas ya, o feminen sözcügünü agzima almaz olaydim "sükürsüz,nankör, adamcagizin günahina girme" diyen ic seslerinizi duyar gibiyim. Niyetim o degil ki zaten. Kendisi de bunun farkinda. "Ben gecmiste cok kandirildim, annem de öyle" diyor "e sende buna izin verme ozaman beybisi" diyorum. Yok yapamazmis, o öyle yetistirilmis. Bana verdigi cevap bu. Bakin iyi insan oldugunun bende farkindayim, sükürler olsun karsima cikti. Ama bu huyu beni az da olsa kuskuya düsürebiliyor. Sonucta insan evlilik düsündügü beye babalik rolünü de yakistirabilmeli. Bu noktada "ah keske biraz da elini masaya vurabilen tarzda biri olabilse" düsünebiliyorum. Umarim biraz da olsa anlatabilmisimdir.

Ne konuda kandırılmıs?

adam insan olduktan sonra babanın alası olur, ser olmasına gerek yok ki
sen demek ki o sert adamların kötüsüne denk gelmemişsin
hala Allahtan belanı aradığını düşünüyorum

biraz pısırık mı?
sizi ezdirmesinden mi korkuyosunuz?
sert olması gereken yerde hık mık mı diyo?
ben böyle anladım ve ben sana hak veriyorum.

Maço kabadayı erkek tiplemelerine o kadar alıştık ki kibar erkeklerin bizi koruyamayacagini falan düşünüyoruz sanırım iç güdüsel olarak ☺ Ben de çok kibar biriyimdir ama eşimin biraz daha sert duruşlu olmasını istiyorum.bende de bir psikopatlik var galiba

Cok fazla detay vermeyeyim, kendisi bir orta dogu ülkesinde dogma büyüme. Tahsil icin yurtdisina yasadigim ülkeye geldi ve biz bir sekilde tanistik. Nezaketi aileden aldigi egitimiyle alakali diye düsünüyorum ki kendisi de bunu böyle dile getirmisti.
Evet, bunlar kesinlikle güzel hasletler, buna sonuna kadar katiliyorum. Fakat bazen benim gözümde sorun teskil edebiliyor maalesef. Dogru düzgün tartisamiyorum bile beyefendiyle. Ya alttan aliyor ya da konuyu kapatiyor. Ki ben huysuz biri de degilim, sadece rahatsiz oldugum seyleri dile getirmeye özen gösteren biriyim. Bizimkisi biraz "aman ali riza bey, agzimizin tadi kacmasin" gillerden. Bi ablam vardi "kocamla kavga bile edemiyorum"deyip dururdu ve bu benim zamaninda cok tuhafima giderdi. Simdi ne demek istedigini daha iyi anliyorum.

Ya alttan aliyor ya da konuyu kapatiyor. Ki ben huysuz biri de degilim, sadece rahatsiz oldugum seyleri dile getirmeye özen gösteren biriyim. Bizimkisi biraz "aman ali riza bey, agzimizin tadi kacmasin" gillerden.

hımm bu ciddi bir sorunmuş
bu cinslerin Türk malı evlendikten sonra canavara dönebiliyor işte

açık açık düşünceni söyledin mi bu konuda peki? ona ne tepki veriyor?

Alismadik popoda don durmaz durumuCogunluk o tarz olmayinca tabiii

hımm bu ciddi bir sorunmuş
bu cinslerin Türk malı evlendikten sonra canavara dönebiliyor işte

açık açık düşünceni söyledin mi bu konuda peki? ona ne tepki veriyor?

ay agzindan yel alsin kiz ne canavari. evet, konustuk. ama beyimize göre bunlar gereksiz konular, cocukca. hersey cok güzel gidiyormus, bunu bozmayalimmis. pozitif, güzel konular hakkinda konusalimmis. bende cok fazla üstelemiyorum, konu böylelikle kapaniyor. yani sanki sorunla yüzlesmekten kaciyor gibi geliyor. ama cok fazlada üstüne gitmek istemiyorum, cok ciddi bi sorun olmadigi sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…