Bu hisler sizede tanidik geliyor mu?

Periii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
295
438
53
33
Selam kknin tatli hanimlari, ablalarim, kizkardeslerim:)sizlere aslinda dert denemeyecek ama bazen icime dert olan bir sorunu danismak istiyorum. Önden bilgileri vereyim: 28 yasindayim, 1,5 yillik bir iliskim var, kendisiyle sosyal medya dan tanistik (aslinda hic istemedigim bir tanisma bicimiydi) ve yabanci bir bey (bunda bir sorun yok, türk erkeklerine karsi bazi sebeplerden dolayi sicak bakmiyordum zaten). Simdi gelelim asil meseleye: iliskimiz sükürler olsun ki iyi gidiyor, hatta ve hatta bekledigimden daha iyi gidiyor. Olgun, saygili bir beyefendi, kafalar uyusuyor, tenler de. Kendisinin biraz da olsa feminen bi tarafi var, yani cok nazik, kimseyi kirmamaya özen gösteren ve sevgisini de güzel bir sekilde dile getiren, iltifat eden biri. Sanirim bu feminenlik beni irite ediyor, cevremde bu kadar nazik erkekler olmadigindandir belki de, bilemiyorum. (Cok fazla tecrübemde olmadi simdiye kadar, tekliflerin cogunu geri cevirdim) Nadir de olsa sevgi sözcükerinden de bunaliyorum, ki abartmiyor da hic. Ama ben niye bunaliyorum? Veya bazen kendime "aman bosver, evlenme, iliskinde olmasin, hayatini tek basina yasa, gez, toz" diyorum ve bu düsünce beni mutlu ediyor. Öte yandan onunla da bir ömür gecirme hayali, cocuk büyütme hayali beni ayni sekilde mutlu ediyor. Cok sacma degilmi? Piskopat miyim ben? Bu düsünceler size de tanidik geliyor mu? Erkek arkadasiniz ile ilgili veya da esiniz ile? Nasil bas ettiniz/ ediyorsunuz bunlarla? Simdiden cevaplariniz icin teşekkürler.

TAnıdık gelmiyor, çünkü o feminen dediğiniz taraf bence bu işi bitirecek. Çoğumuz alıştık tatlı sert adamlara, ne çok maço olsun ne çok serbest bıraksın tarzında erkek seviliyor. Hep iyi davranan, biraz fazla naif adamlara genelde pek kan kaynamıyor. Aslında daha çok sevip huzur verebilirler ama işte aşktaki o heyecan eksik kalıyor sanırım. Tavsiyem adamın kendini daha erkeksi hissedebileceği yönlerini, konuşma tarzını siz ortaya çıkarın. Futbol maçı izliyor mu sorun, araba kullanırken hiç sinirleniyor mu mesela, ben bazen kızınca basıyorum küfürü diyin, cinsellik sırasında kirli konuşulmasını seviyorum diyin, bence o adamı yeri gelince kibar, yeri gelince maço haline çevirirsiniz:)

Şöyle yazmışsınız: "Kendisinin biraz da olsa feminen bi tarafi var, yani cok nazik, kimseyi kirmamaya özen gösteren ve sevgisini de güzel bir sekilde dile getiren, iltifat eden biri."

Yani adam kaba, herkesi kıran, sevgisini ifade etmeyi bilmeyen, iki güzel söz söylemeyen biri mi olsaydı? Adamın yabancı olmasına şaşmadım. Türkiye'de böyle bir erkek bulma şansınız çok düşük zaten.

Yani anlamadim ki nazik, naif adamlar yok mu olanlara da feminen mi deniyor Gayet guzel ozellikleri varmis. Türk erkeklerinden hoslanmiyorum deyip het höt bir tavir beklemek

Beni sevdigini soylemiyor, surekli hakaret ediyor, siddet de gosteriyor ama seviyorumlara alismislar ne yapsinlar
Feminenlik hal ve hareketlerinde olsa anlayabilirim ama bunu pek idrak edemedim :)

NAzik olmak kimseyi kırmamaya çalışmak zaten normal olandır ha size anormal geliyor Ve feminen görüyorsanız ben sizde sorun ararım kusura bakmayın gidin yumruğu masa indiren bir dağ hanzosuyla birlikte olun

Biraz daha detay vereydim iyiydi:) feminenlikten kastim, evet asiri naif, nazik olmasi. Insanlara karsi kolay güven duyabilen biri. Ben daha kuskucuyum, belki de o yüzden bunu böyle algiliyorum. Misal daha bugün konustuk, bir arkadasinin bir hareketi hosuna gitmiyormus. Bende "e konus ozaman bunu onunla" dedim. "Yok yapamam, ben insanlarin kalbini kiramam" diyor. 30 yasindaki adam. Sanirim bu kirilganlik beni biraz rahatsiz ediyor. Yoksa görünüs itibariyle gayet maskulen, cekici, bakimli falan. Kavga aninda alttan alabilen, cok nadiren sinirlenen bi tip.

Kiz Allahtan belani mi istiyorsun
Güven konusunda da bir kez kazik yiyince akillanir merak etme. Iyi niyetli sanirim kimse hakkinda kotu dusunmuyor.

Siz bence Türk erkeklerinden hoşlanıyorsunuz

Kullanıcı adınızı düşünerek soruyorum bunu. Dean Winchester beklerken karşınıza Sam Winchester mı çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…