Bu hisler canımı çok yakıyor yardım edin lütfen 😢

E bitirmişsin ne diye ardını arıyosun. Milf muhabbeti ne ya milf ne demek shajfj biz milf sayılır mıyız acaba 30dan sonra. hangi sapıkların ortamlarında böyle muhabbetlerimizi döndurecekler acaba bu sevgiliyi ben ayıptır soylemrsi mahalledeki komsu teyzemle bile tanıstrmaya korkarım

Hep mi iyi güzel anılar gelir aklıma demişsin de hep kotulerini saymışsın. Birde şu saydığın kötü berbat anılardan sonra iyiler nasıl aklında kalıyor. Gerçekten hayret ettim...

İlk eşinden boşanma nedeni de belli olmuş oldu şu yaşadigi hayata bakılırsa.
Hele o iğrenç arkadaşıyla msjlarının içeriği falan vallahi midemi bulandırdı. Neyini sevdin sen bu şerefsizin.

Bu sana cinsel yolla hastalık bile bulaştırabilirdi kurtulduğuna dua et kesinlikle.

Lütfen kendi değerini bil ve senin değerini bilecek çok iyi birisi karşına çıktığı zaman ne kadar yanlış bir insana aşk gözüyle baktığına kendin de şaşıracaksın.

Ucuz kurtulmuşsun yerinde olsam bir adak keserdim ya seni Pazarlasa?o başka kadınlarla fantezi anlamında seks yapmaya alışmış onun tedavi olması lazım senin de sabrederek atlatacagindan eminim .30 yaşımdayım yazmışsın elbette ki çok güzel şeyler yine olacak otomatik düşüncelerinden kurtul ve kendine rezil ettim kendimi falan deme denedin ve olmadı hayat karşına yine fırsatlar çıkaracak asla kendini sevmekten kendine olan saygindan ödün verme...Kendini değersiz hissettiren bu adamdan ayrılarak en doğru olan kararı vermişsin iş konusuna gelince muhakkak kafanı verebileceğin bir işe gir ve ne iş olursa olsun fark etmiyor kendi paranı kazan

Merak etmeyin öyle bir şey yapmadım bu konuyu açtığım yılın ağustos ayında mesaj attı aradı o konuşmadan aylar sonra aradı tekrar beni arama bir daha hayatım da biri var dedim. Görüşmek istedi görüşmeden zaten sonra bir daha konuşmadık… şuan hayatımda başkası var o kafadan kurtuldum zor oldu ama kurtuldum. Şuanki sevgilim beni çok seviyor eksikleri var bayramdan sonra nişanımız olacak ama ben bazı nedenlerden dolayı evlenip evlenmeme konusunda kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Yanıma yakıştırmıyorum eğitim durumumuz aynı değil işi iyi kendi işi beğenmeme karşı ayrılamadım vicdanen kötü hissediyorum ve ayrılırsam bu konu başlığın da bahsettiğim insan gibi birisin çıkarsa diye çok korkuyorum… o yüzden ne yapacağım bilmiyorum detaylı anlatırdım ama başınızı ağrıtmak istemem…

İyi olmanıza sevindim çok iyi tanıyın yeni sevginizi

teşekkür ederimm.. onun için ayrı bir soru açacağım şuan ne yapmam lazım hiç bilmiyorum. İyi bir insan ama farklılıklarımız var. Evlenip evlenmeme konusunda çok kararsızım. Bayramdan sonraki hafta hepsi bir kerede nişan söz isteme falan olacak. Ama ben çok kararsızım ne yapacağım hiç bilmiyorum emin değilim.. aylardır düşünüyorum işin içinden çıkamadım yaşta 32. Ayrılıp vazgeçersem de ilerde kötü bir insan çıkarsa karşıma diye korkuyorum. Burada anlattığım kişi gibi birini bir daha çekemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…