Bu hintliler çok güzel mi

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

bunu tekrarladığınız durumda yönetime haber vereceğim. tekrar yazıyorum. konularınızı bölümlerine açın. bölümü bulamıyorsanız editörlere ve bana sorabilirsiniz

bunu tekrarladığınız durumda yönetime haber vereceğim. tekrar yazıyorum. konularınızı bölümlerine açın. bölümü bulamıyorsanız editörlere ve bana sorabilirsiniz
Hesabımı asıl ipta, edebilirim kapatmak istiyorsam ?

O kadarda pis olamaz diye umud ediyorum
Ya tamam söyleniyor böyle şeyler ama filmlerde elle yemek yemeleri dışında hiç pis bisiy göremiyorum

Haydaa sen tv'deki televizyonlara bakıp fikir mi edinmeye çalışıyorsun. Bizim film ve dizilerde oynayan kadın ve erkeklere, muhitlere bakarsan da Türkiye güzel ve yakışıklı zengin erkeklerin villalarda oturduğu bir cennet.

Giden çok insan var ve yemek, temizlik sıkıntı. Çok aşırı kalabalık bir ülke, sokakları ağır kokuyor. Çoğu arap ve doğu ülkesinde temizlik sıkıntı. Oraya gidince o Deepika paduko gibi kadınlar yok, onlar Hindistan'ın üst kastında yer alan kadınlar, siz orada o güzel üst kasttaki kadınları değil alt kast kadınlarını göreceksiniz. Deepika paduko havaalanında karşılamıcak sizi. Hindistan'a karı kız erkek buluruz diye gitmeyin, yok öyle birşey. Karı kız istiyosanız Çek Cumhuriyetine gidin, sizin gezi hüsran olur anam demesi, film izleyip ülkeye gitmek yok böyle bişey

Arap ilke,erinide biliyorum ama hindistan daha zor diyen de var
A an deepikayj beğenmeyen bile var bu sitede ne diyon

degiller. Sadece bir kaci ve inanilmak makyaj teknileri ile film starlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…