- 23 Ağustos 2012
- 50.493
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.550
- 898
- Konu Sahibi edanur1997
-
Ya sarışın beğenen beğenmez tabi a a brezilyalılar gibiyse çoğu inşa beğenir kuzenlerim sarısı sever ama brezilya ya bi gittiler beğendiler gayete
Kim olduğunu bilmiyordum şimdi baktımda ülkemizde bundan güzel kız mı yok yaniDeepika padukoneye bakarak moralim bozuluyor, türkiyede yok böyle kız ya
Allah iyiliğini versin git de gör bakalım :). Hintlilerin güzeli de vardır çirkini de her yerde olduğu gibi ama açıkçası çok pisler koku sarmış dört bir yanı. Kendini kompleks içinde hissetmen imkansız bence o pislikte, kasvette ve kokuda.Saçma olucak a a kompleks sardı beni
Haftaya hindistan gidiyorum.
Ve bi yandan heyecanliyken bi yandan korkuyorum ya bu hintliler filmlerdeki gibi brezilyalılar mi benziyorlar bi etkinliğe katilicam ve o kadar güzel kızın arasındaacail kompleks yaparım diye düşünüyorum
Hindistan giden var mi ?
Tabiki kuzenlerimle
Bilmiyorum kendimi kötü hissederim bide kuzenlerim abim gibiler ordaki kızlardan beni boş,sr,arsa kiskanirim.
Off yanlız kalırım korkusu sadece kuzenlerim çapkın güzel kız gordu mu bırak beni gezdirmek yanlız da bırakır,ar ohio araştırdı onları canım tan mahal istiyorum en temiz yer orası ve uygun ağar gezmeye manalı de güzelValla ben sizin derdinizi cidden anlayamadim, kuzenlerinizin kimi begendigi size neden bu kadar dert cozemedim.
Oraya guzellik yarismasina da gitmiyorsunuz ki, boyle sacma sapan seylerle hayati kendinize zehir edeceginize orayla ilgili google yapin, gezilecek yerleri, yenecek icecek seyleri dusunun. Insanlari murdar ama yiyecekleri cok guzel, carsi pazarda cok degisik seyler var, degisik, egzotik bir ulke iyi bir macera.
Bu ne saçma cevaptır ya cirkini demiyordu bana göre nasi, oldum,ardından çok kuzenlerim onların peşlerinden koşmaktan beni tinlamazlarsa korkusuSenin bu dıs görünüş takintini anlamiyorum.
Yani dıs gorunusunle ilgili kac tane konu actin.
Burda senle beraber hintlilere giydirelim mi istiyorsun? Ya da sen cok guzelsin onlar eline su dokemez...
Kuzenlerin onlari begense ne olacak? Dunyadaki tek kiz sen degilsin ve evet senden daha guzel kizlar var. Hintliler de guzel.
Kız gitmekten vazgeçecek
Bu nasıl bir yazım tarzı ya! Türkçe meali nedir?Bu ne saçma cevaptır ya cirkini demiyordu bana göre nasi, oldum,ardından çok kuzenlerim onların peşlerinden koşmaktan beni tinlamazlarsa korkusu
Neymiş sende güzel kız varmış hintlilerde güzelmiş herhalde var senden guzelide çok böyle bakarsan canımı sıkmak icin mi yazıyorsun anlamadim senden gyzelide bol benden de garip
Öfff tabiki onu demek istemedimŞimdi benim anlamadigim senden güzellerse gitmeyecek misin yani ? Bu mantıkla okulda veya markette veya yasadigin şehirde veya Türkiye de senden güzel kız yok. Tamam kompleks olurda bu kadar da olmaz. Kafanı başka şeylerle meşgul et yada acilen bi psikoloğa filan git. Hiç normal degilsin. Çok güzel olsan bile bu kompleks sayesinde değeri kalmaz inan bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?