- Konu Sahibi edanur1997
-
cok ilgincsınız gercekdenTabiki kuzenlerimle
Bilmiyorum kendimi kötü hissederim bide kuzenlerim abim gibiler ordaki kızlardan beni boş,sr,arsa kiskanirim.
Olabilir mi bilmiyorum ama çok severim bu kızı
Deepika padukoneye bakarak moralim bozuluyor, türkiyede yok böyle kız ya
Bu ne saçma cevaptır ya cirkini demiyordu bana göre nasi, oldum,ardından çok kuzenlerim onların peşlerinden koşmaktan beni tinlamazlarsa korkusu
Neymiş sende güzel kız varmış hintlilerde güzelmiş herhalde var senden guzelide çok böyle bakarsan canımı sıkmak icin mi yazıyorsun anlamadim senden gyzelide bol benden de garip
konu sahıbı sana kotu bı haberım varÖfff tabiki onu demek istemedim
Kuzenlerim onca kızın içinde beni tinlamazlarsa gene ayar olurum olay bu yani dağa önce başıma geldi.
Benden guzeli tabi ki var, en azindan ben 26 yasima kadar kompleks yapmadim guzelligi cirkinligi.Bu ne saçma cevaptır ya cirkini demiyordu bana göre nasi, oldum,ardından çok kuzenlerim onların peşlerinden koşmaktan beni tinlamazlarsa korkusu
Neymiş sende güzel kız varmış hintlilerde güzelmiş herhalde var senden guzelide çok böyle bakarsan canımı sıkmak icin mi yazıyorsun anlamadim senden gyzelide bol benden de garip
Hem e geliyorum nerdeydin kızŞimdi baktım ben ondan güzelim
Komplekse gireceksen o kadar uzağa gitme gel yanıma
Kız gitmekten vazgeçecek
O vb hemde asıl çok fena Hindistan da tu ni yli erkekler bana bakmalı ahsgsgsgdhabence konu sahıbının çılgın bı özguvenı var
kuzenlerım bıle ! benı her ortamda begenmelı pesımden kosmalı
ben hep begenılmelıyım kımsenın gozu hıcbısey gormemelı dıyor aslında
yanı en azından bu daha mantıklı
Tek başıma gezeceğimGittim gördüm hepsi bollywood setinden fırlamış gibiler.
Sahi merak ettim konu sahibi eğer çok güzel olduklarına kanaat getirirsen var mı bir B planın?
He yav he. Güzel kız görünce seni tek birakip gideceklermis. Sende ordan bi Hintli bul olsun bitsin. Hayır normal bi psikolojiye sahip olsan kızları güzel mi diye değil erkekleri yakışıklı mi diye araştırman lazımÖfff tabiki onu demek istemedim
Kuzenlerim onca kızın içinde beni tinlamazlarsa gene ayar olurum olay bu yani dağa önce başıma geldi.
oo heumdn dO vb hemde asıl çok fena Hindistan da tu ni yli erkekler bana bakmalı ahsgsgsgdha
Aaa niyeki ?Hindistana gidilir mi ya....
cok tehlikeli ulke gibi geliyor bana
Hem e geliyorum nerdeydin kız
Onuda arasturdim kiz alesef aamir khan değil hiçbiriHe yav he. Güzel kız görünce seni tek birakip gideceklermis. Sende ordan bi Hintli bul olsun bitsin. Hayır normal bi psikolojiye sahip olsan kızları güzel mi diye değil erkekleri yakışıklı mi diye araştırman lazım
Senin yanına gelince .soru Ben değil kuzenlrr kuzenlerGel yavrum gel gözün gönlün açılsın
Buarada kompleks falan yapma. Sen daha güzelsin
Olabilir mi bilmiyorum ama çok severim bu kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?