- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 13
- 27
- Konu Sahibi edanur1997
Bence seninle çok güzel anlaşıyoruzoo heumdn d
kuzenlerın ?
hahauushjsd
evet bencede![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence seninle çok güzel anlaşıyoruzoo heumdn d
kuzenlerın ?
hahauushjsd
evet bencede![]()
Aishwarya rai gibi olsalar bile Aishwarya olamazlar çünkü muhteşem yetenekliAy sen hala ciddisin![]()
Cahil toplum ....Aaa niyeki ?
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır Hintlilerde boyaya çok düşkündür bu da demektir ki Hintliler güzeldirSaçma olucak a a kompleks sardı beni
Haftaya hindistan gidiyorum.
Ve bi yandan heyecanliyken bi yandan korkuyorum ya bu hintliler filmlerdeki gibi brezilyalılar mi benziyorlar bi etkinliğe katilicam ve o kadar güzel kızın arasındaacail kompleks yaparım diye düşünüyorum
Hindistan giden var mi ?
Allah allah anlatsana biraz daha nasıl biyerCahil toplum ....
Tecavuz..kacirma olaylari en fazla oranin oldugu ulkelerden....
hintli erkekler zaten ac gibiler ilgi gosterirler sana fazlasiyla...
kuzenlerin elinden bir kaza cikmazsa iyi![]()
Vhalla benim gozlemime gore turk erkekleri onlarin yaninda centilmen kaliyorAllah allah anlatsana biraz daha nasıl biyer
Turkiye yi bu kadar kotuleyince herkes hindistan turkiye den daha güvenilir altısı oluşuyor e türkiye de de tecavüz hadsafa
Senin yanına gelince .soru Ben değil kuzenlrr kuzenler
Saçma olucak a a kompleks sardı beni
Ve bi yandan heyecanliyken bi yandan korkuyorum ya bu hintliler filmlerdeki gibi brezilyalılar mi benziyorlar bi etkinliğe katilicam ve o kadar güzel kızın arasındaacail kompleks yaparım diye düşünüyorum
Hindistan giden var mi ?
Ooo süperfikir yok artık o kadarda degil ama nedense bi kişi dışında kimse kuzenimi neden kıskandığını anlamadı yaİstersen sen gitmeden tüm hint kadınlarını zehirleyelim tek sen kal ne dersin![]()
O kadarda pis olamaz diye umud ediyorumHintlilerin olduğu bir güzellik yarışmasına mı katılacaksınız? Ne kompleksi anlamadım. Brezilyalılar ile Hintliler ne alaka? Filmlerde bile benzemiyorlar ki. Türkiye'deki kadınlardan güzel değiller.
Bence dert edineceksen oraya gittiğinde ne yiyip içeceğini dert edin, çok temiz bir toplum değil ve yemekleri çok acı, elle yiyorlar. O filmlerdeki gibi de dans edip duran güzel kadın ve erkekler yok. Çoğu temizliğe önem vermeyen, kokan insanlar var. Sokaklar kalabalık ve yan kesici dolu. Tabi gittiğin yer çok modern ve iyi bir yer değilse..
Kuzenimden hoşlanıyorum belkide ? Işte öyle bisiylerBisey sorucam. Dusun ki Fransadan kızın biri istanbula gelecek açmış internetten Hulya avsarin filan fotosunu görmüş, kendi de orta güzellikte biri. Birkaç kişiye bakıp uülkenin güzellik ortalaması hakkında fikir sahibi olmaya çalışması başlı başına epic fail, niye böyle bi araştırma içine girdin güzel kardeşim yazık değil mi sana :) . Ustune bunu dert eden birini dusun yanı bu ne sacmalik demez misin? Hayır da ülkenin tüm kızları garabet olsa da içlerinden biri çok güzel olsa bu kez de onu mu dert edicen?
Saçma olucak a a kompleks sardı beni
Hindistan giden var mi ?
Ayy❤❤❤
Tecavüzün alası turkiyedede var ?Hindistan' a gidiyor olsa idim son endişeleneceğim konu ; kadınların benden güzel olup olmadıkları olurdu. Hatta mümkünse ortamda dikkat çekmeyeyim de sağ salim ülkeme dönebileyim diye düşünürdüm.
Hindistan da kadınların başına gelen olayları hiç okumadınız mı ?
Küfür bile etsen yazım şeklinden kimse anlamayacak, iyi mi kötü mü karar veremedim.O vb hemde asıl çok fena Hindistan da tu ni yli erkekler bana bakmalı ahsgsgsgdha