• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hintliler çok güzel mi

Saçma olucak a a kompleks sardı beni
Haftaya hindistan gidiyorum.
Ve bi yandan heyecanliyken bi yandan korkuyorum ya bu hintliler filmlerdeki gibi brezilyalılar mi benziyorlar bi etkinliğe katilicam ve o kadar güzel kızın arasındaacail kompleks yaparım diye düşünüyorum
Hindistan giden var mi ?
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır Hintlilerde boyaya çok düşkündür bu da demektir ki Hintliler güzeldir:D
şaka şaka hepsi filmlerdeki gibi değil valla;)

Cahil toplum ....
Tecavuz..kacirma olaylari en fazla oranin oldugu ulkelerden....
hintli erkekler zaten ac gibiler ilgi gosterirler sana fazlasiyla...
kuzenlerin elinden bir kaza cikmazsa iyi :KK66:
Allah allah anlatsana biraz daha nasıl biyer
Turkiye yi bu kadar kotuleyince herkes hindistan turkiye den daha güvenilir altısı oluşuyor e türkiye de de tecavüz hadsafa

Senin yanına gelince .soru Ben değil kuzenlrr kuzenler

Kuzenler mi? Onlarda başlarının çaresine baksın.
Ama herhalükarda takılıyor olması komik gezi ayol bu.
Gidip geleceksiniz. Ordan evlenecek halleri yok ki beğenilmeme korkuları olsun

Ve bi yandan heyecanliyken bi yandan korkuyorum ya bu hintliler filmlerdeki gibi brezilyalılar mi benziyorlar bi etkinliğe katilicam ve o kadar güzel kızın arasındaacail kompleks yaparım diye düşünüyorum
Hindistan giden var mi ?

Hintlilerin olduğu bir güzellik yarışmasına mı katılacaksınız? Ne kompleksi anlamadım. Brezilyalılar ile Hintliler ne alaka? Filmlerde bile benzemiyorlar ki. Türkiye'deki kadınlardan güzel değiller.

Bence dert edineceksen oraya gittiğinde ne yiyip içeceğini dert edin, çok temiz bir toplum değil ve yemekleri çok acı, elle yiyorlar. O filmlerdeki gibi de dans edip duran güzel kadın ve erkekler yok. Çoğu temizliğe önem vermeyen, kokan insanlar var. Sokaklar kalabalık ve yan kesici dolu. Tabi gittiğin yer çok modern ve iyi bir yer değilse..

Bisey sorucam. Dusun ki Fransadan kızın biri istanbula gelecek açmış internetten Hulya avsarin filan fotosunu görmüş, kendi de orta güzellikte biri. Birkaç kişiye bakıp uülkenin güzellik ortalaması hakkında fikir sahibi olmaya çalışması başlı başına epic fail, niye böyle bi araştırma içine girdin güzel kardeşim yazık değil mi sana :) . Ustune bunu dert eden birini dusun yanı bu ne sacmalik demez misin? Hayır da ülkenin tüm kızları garabet olsa da içlerinden biri çok güzel olsa bu kez de onu mu dert edicen?

Hintlilerin olduğu bir güzellik yarışmasına mı katılacaksınız? Ne kompleksi anlamadım. Brezilyalılar ile Hintliler ne alaka? Filmlerde bile benzemiyorlar ki. Türkiye'deki kadınlardan güzel değiller.

Bence dert edineceksen oraya gittiğinde ne yiyip içeceğini dert edin, çok temiz bir toplum değil ve yemekleri çok acı, elle yiyorlar. O filmlerdeki gibi de dans edip duran güzel kadın ve erkekler yok. Çoğu temizliğe önem vermeyen, kokan insanlar var. Sokaklar kalabalık ve yan kesici dolu. Tabi gittiğin yer çok modern ve iyi bir yer değilse..
O kadarda pis olamaz diye umud ediyorum
Ya tamam söyleniyor böyle şeyler ama filmlerde elle yemek yemeleri dışında hiç pis bisiy göremiyorum

Bisey sorucam. Dusun ki Fransadan kızın biri istanbula gelecek açmış internetten Hulya avsarin filan fotosunu görmüş, kendi de orta güzellikte biri. Birkaç kişiye bakıp uülkenin güzellik ortalaması hakkında fikir sahibi olmaya çalışması başlı başına epic fail, niye böyle bi araştırma içine girdin güzel kardeşim yazık değil mi sana :) . Ustune bunu dert eden birini dusun yanı bu ne sacmalik demez misin? Hayır da ülkenin tüm kızları garabet olsa da içlerinden biri çok güzel olsa bu kez de onu mu dert edicen?
Kuzenimden hoşlanıyorum belkide ? Işte öyle bisiyler

Güzelliklerinden ziyade hastalık kapar mıyım diye endişelenirdim ben açıkçası o_O
Eşim Hint filmlerine merak sardı, gördüğüm kadarıyla sadece baş rol oyuncusu güzeldi, geri kalan hepsi fos.

Hindistan giden var mi ?

Hindistan' a gidiyor olsa idim son endişeleneceğim konu ; kadınların benden güzel olup olmadıkları olurdu. Hatta mümkünse ortamda dikkat çekmeyeyim de sağ salim ülkeme dönebileyim diye düşünürdüm.

Hindistan da kadınların başına gelen olayları hiç okumadınız mı ?

konularınızı bölümlerine açın lütfen. bdv dışı konu açmak yasaktır tekrarlanırsa ceza alırsınız

Hindistan' a gidiyor olsa idim son endişeleneceğim konu ; kadınların benden güzel olup olmadıkları olurdu. Hatta mümkünse ortamda dikkat çekmeyeyim de sağ salim ülkeme dönebileyim diye düşünürdüm.

Hindistan da kadınların başına gelen olayları hiç okumadınız mı ?
Tecavüzün alası turkiyedede var ?

Birçok kez Hindistan gitmiş ve sürekli oralilarla muhatap olan biri olarak diyorum ki ne erkeğinden ne kadınından cacık olmaz :)

Back