• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hintliler çok güzel mi

Haydaa sen tv'deki televizyonlara bakıp fikir mi edinmeye çalışıyorsun. Bizim film ve dizilerde oynayan kadın ve erkeklere, muhitlere bakarsan da Türkiye güzel ve yakışıklı zengin erkeklerin villalarda oturduğu bir cennet.

Giden çok insan var ve yemek, temizlik sıkıntı. Çok aşırı kalabalık bir ülke, sokakları ağır kokuyor. Çoğu arap ve doğu ülkesinde temizlik sıkıntı. Oraya gidince o Deepika paduko gibi kadınlar yok, onlar Hindistan'ın üst kastında yer alan kadınlar, siz orada o güzel üst kasttaki kadınları değil alt kast kadınlarını göreceksiniz. Deepika paduko havaalanında karşılamıcak sizi. Hindistan'a karı kız erkek buluruz diye gitmeyin, yok öyle birşey. Karı kız istiyosanız Çek Cumhuriyetine gidin, sizin gezi hüsran olur anam demesi, film izleyip ülkeye gitmek yok böyle bişey :KK70:
Su an ben şok zaten Deepika padukoneye beğenmeyen bile var

Saçma olucak a a kompleks sardı beni
Haftaya hindistan gidiyorum.
Ve bi yandan heyecanliyken bi yandan korkuyorum ya bu hintliler filmlerdeki gibi brezilyalılar mi benziyorlar bi etkinliğe katilicam ve o kadar güzel kızın arasındaacail kompleks yaparım diye düşünüyorum
Hindistan giden var mi ?
Ay yerinde olmayı çok isterdim ben bu hintlilere bayılıyorum bir kadın olarak bile profilimdeki oyuncunun hayranıyım ama korkma her millet gibi güzelide var çirkinide çok güzeller diye genelleyemem neresine gidiyosun ben amritsarla goa yı çok görmek itiyorum bide şanslısın muson yağmurları bitti (neredeyse) tam benlik konu açmışsın valla neyse türk kadınları hep güzeldir takma kafana ayyy git oraları benim yerimede gez kıskandım valla

Arkadas millet neyin kafasini yasiyor anlamak mumkun degil. Absurtlukte sinir tanimiyor bu sitede acilan konularin basliklari. Burda hintililer guzel degil begenmiyorum diye yorum yapanlar acaba hayatlarinda kac hintli gorduler merak ediyorum. Evet guzellik gorecelidir zevk meselesidir de bu kadar da yerin dibine sokulmayi haketmiyorlar. Sanki bir cekememezlik var. Benim bircok hintli arkadasim var. Evet gercek hayatta kanli canli arkadaslarim. Hepsinin de masallahi var. Ha benim arkadaslarim guzeller cirkinleri de var elbette ama hindistan da cok beyazi da oldugu gibi, cok esmeri de var. Cok farkli insan cesitleri var. Kocaman ulke zaten.

Konuyu acan zaten bambaska bir sebepten dolayi acmis. Allah akil fikir versin. Bu ozguvensizlikle ya da bu akil tutulmasiyla daha cok kiyaslamalar yaparsin.

Arkadas millet neyin kafasini yasiyor anlamak mumkun degi
l. Absurtlukte sinir tanimiyor bu sitede acilan konularin basliklari. Burda hintililer guzel degil begenmiyorum diye yorum yapanlar acaba hayatlarinda kac hintli gorduler merak ediyorum. Evet guzellik gorecelidir zevk meselesidir de bu kadar da yerin dibine sokulmayi haketmiyorlar. Sanki bir cekememezlik var. Benim bircok hintli arkadasim var. Evet gercek hayatta kanli canli arkadaslarim. Hepsinin de masallahi var. Ha benim arkadaslarim guzeller cirkinleri de var elbette ama hindistan da cok beyazi da oldugu gibi, cok esmeri de var. Cok farkli insan cesitleri var. Kocaman ulke zaten.

Konuyu acan zaten bambaska bir sebepten dolayi acmis. Allah akil fikir versin. Bu ozguvensizlikle ya da bu akil tutulmasiyla daha cok kiyaslamalar yaparsin.
Çekememezlik sezdim bende
Deepika padukoneden türkiyede yok bence o kadın begenilmezmi

Valla kadınlarını bilmem de erkekleri Amir khan gibiyse ben gitmesem iyi olur. Ha çok mu yakışıklı değil ama cok sempatik ve çekici. Bizim iş yerinde bir hintli erkek vardi benle yaşıt çok yakisikliydi. Evli olmasam görürdü o :KK53: Ama işte hızlı zamanlarim bitti. Aah ahh evlendik barklandik karnimizda bebe bile var :KK61:
:KK70:

Tam tersi bildiğim bir Çok kişinin güzel diye tabir ettiği kadınlar sayılıdir. En beyaz tenlileri avrupai yuz hatlarına sahip olan azınligi zaten guzel kabul ediliyor oralarda da. Merak etme sen hepsinden beyaz tenli olarak en dikkat çekenlere biri olacaksın muhtemelen:) bu arada brezilya esmerligiyle Hint esmerligiyle çok farklı... yani belli oluyor melez mi Hint mi..
Cnm hamile kal missin hayırlı olsun seni takip ediyordum

Valla kadınlarını bilmem de erkekleri Amir khan gibiyse ben gitmesem iyi olur. Ha çok mu yakışıklı değil ama cok sempatik ve çekici. Bizim iş yerinde bir hintli erkek vardi benle yaşıt çok yakisikliydi. Evli olmasam görürdü o :KK53: Ama işte hızlı zamanlarim bitti. Aah ahh evlendik barklandik karnimizda bebe bile var :KK61:
Ben sadece hint filmlerini seviyorum daha bi tane yakisikli erkek gormedim bi tek shahruk khan var cok sirin sempatik bikac tanede gizel bayan oyuncusu var onhn disinda guzel hintli gormedim ben .ama filmlerine bayiliyorum ozellikle amiir khanin ama kendiside cirkin. Ama sempatik.

Ben sadece hint filmlerini seviyorum daha bi tane yakisikli erkek gormedim bi tek shahruk khan var cok sirin sempatik bikac tanede gizel bayan oyuncusu var onhn disinda guzel hintli gormedim ben .ama filmlerine bayiliyorum ozellikle amiir khanin ama kendiside cirkin. Ama sempatik.
Ben de onu diyorum iste cok yakışıklı değil ama çekici buluyorum ben
Gerçekte bir turist grubu gormustum ayni bizim gibi güzeli de vardi cirkini de ama bizim is yerindekini sormayin gitsin :KK70:Allahtan isten çıktım:KK70:

Yani türkler gibi güzelleride var güzel olmayanı da anam sen niye koplex yapiyin :D ne gerek var ben hindistan gidecek olsam tek düşüncem gezip,tozmak yeni insanlarla tanışmak o şehrin kültürünü,yemeklerini,kütüphanelerini inciğini cinciğini araştırırdım :KK70: :KK70: ahh inşallah ülke dışına çıkmak nasip olur

Deli :-)

:D :D :D

Back