- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 13
- 27
- Konu Sahibi edanur1997
-
Ben kadın olarak da erkek olarak beğenmiyorum Hintlileri.Saçma olucak a a kompleks sardı beni
Haftaya hindistan gidiyorum.
Ve bi yandan heyecanliyken bi yandan korkuyorum ya bu hintliler filmlerdeki gibi brezilyalılar mi benziyorlar bi etkinliğe katilicam ve o kadar güzel kızın arasındaacail kompleks yaparım diye düşünüyorum
Hindistan giden var mi ?
Ya sarışın beğenen beğenmez tabi a a brezilyalılar gibiyse çoğu inşa beğenir kuzenlerim sarısı sever ama brezilya ya bi gittiler beğendiler gayeteHintliler kadın erkek bir şeye benzemiyor bana göre.
Hanslar beğeniyor mesela, egzotik kadın seviyorlar.
Güzellik algısı gözden göze değişir, ben beğenmem, öteki beğenir....bu kadar göreceli bir şey için strese girme.
brezilyaların kalcası fılan var bunlarda o yok dumduz popomu olurYa sarışın beğenen beğenmez tabi a a brezilyalılar gibiyse çoğu inşa beğenir kuzenlerim sarısı sever ama brezilya ya bi gittiler beğendiler gayete
Tabiki kuzenlerimleYanınızda biriyle mi gidiyorsunuz ?
Bu özgüvensizlik neden ?
Süt beyaz değilim ama beyazim onlara göre nasıl olurum bilemem Deepika padukone meşe,a kadın filmlerde sut beyaz tenli.Fotolarda kapkara anlamadimTam tersi bildiğim bir Çok kişinin güzel diye tabir ettiği kadınlar sayılıdir. En beyaz tenlileri avrupai yuz hatlarına sahip olan azınligi zaten guzel kabul ediliyor oralarda da. Merak etme sen hepsinden beyaz tenli olarak en dikkat çekenlere biri olacaksın muhtemelen:) bu arada brezilya esmerligiyle Hint esmerligiyle çok farklı... yani belli oluyor melez mi Hint mi..
Deepika padukoneye bakarak moralim bozuluyor, türkiyede yok böyle kız yaHintlilermi güzel.. .Ben çirkin bulurum onları ,kadınını da erkeğinide
Ge el halkı Deepika padukone gibi demişlerdi bana hatun fena böyle lerde brezilya dan farksız çok güzel yaHindistana giden arkadasim vardi o soylemisti, kadini da erkegi de guzel degil diye.
Abim gibiler onlar benim hem o kızlar yüzünden beni bos lar,arsa kıl olurum hem de katı,ayağımız yerlerde o kadsr kızın arasında kötü hissederim kendimi haliyleSevgilinizle ya da esinizle değil alt tarafı kuzenlerinizle giriyorsunuz. .Onlar beğense bile neden bunu kiskanasiniz ki??
Ben güzel kız gördüm mu kendim gösteririm kuzenlerime. .
Neden bu kadar dert ettiniz ki??
Arapların tüm türk kızlarını tuba buyuk ustun gibi sanma,arı kadar saçmaher türk kadını tv dekiler gibi mi?
değil
muhtemelen hintliler de değildir.
Abim gibiler onlar benim hem o kızlar yüzünden beni bos lar,arsa kıl olurum hem de katı,ayağımız yerlerde o kadsr kızın arasında kötü hissederim kendimi haliyle
Arapların tüm türk kızlarını tuba buyuk ustun gibi sanma,arı kadar saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?