• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hintliler çok güzel mi

Ya sarışın beğenen beğenmez tabi a a brezilyalılar gibiyse çoğu inşa beğenir kuzenlerim sarısı sever ama brezilya ya bi gittiler beğendiler gayete

Valla ben sizin derdinizi cidden anlayamadim, kuzenlerinizin kimi begendigi size neden bu kadar dert cozemedim.

Oraya guzellik yarismasina da gitmiyorsunuz ki, boyle sacma sapan seylerle hayati kendinize zehir edeceginize orayla ilgili google yapin, gezilecek yerleri, yenecek icecek seyleri dusunun. Insanlari murdar ama yiyecekleri cok guzel, carsi pazarda cok degisik seyler var, degisik, egzotik bir ulke iyi bir macera.

Deepika padukoneye bakarak moralim bozuluyor, türkiyede yok böyle kız ya
Kim olduğunu bilmiyordum şimdi baktımda ülkemizde bundan güzel kız mı yok yani :confused: Çok narsistce olacak belki ama ben buna fark atarım deyim yerindeyse.
Çok abartıyorsun. Farklı bir ülkeye gidiyorsun yeni yerler görmek için heyecanlanman gerekirken sen kızları ya güzelse diyorsun.

Saçma olucak a a kompleks sardı beni
Haftaya hindistan gidiyorum.
Ve bi yandan heyecanliyken bi yandan korkuyorum ya bu hintliler filmlerdeki gibi brezilyalılar mi benziyorlar bi etkinliğe katilicam ve o kadar güzel kızın arasındaacail kompleks yaparım diye düşünüyorum
Hindistan giden var mi ?
Allah iyiliğini versin git de gör bakalım :). Hintlilerin güzeli de vardır çirkini de her yerde olduğu gibi ama açıkçası çok pisler koku sarmış dört bir yanı. Kendini kompleks içinde hissetmen imkansız bence o pislikte, kasvette ve kokuda.

Canım o güzellikler filmlerde oluyor Hindistan'da merak etme, sen Rusya daki etkinliklere katılma bu kadar takılıyorsan:)

Bırak hintli ve latin güzelleri de senden güzel bir kadın görüp komplekse giriyorsun?
Ayrıca hintli kızlar güzel diye genelleme olamaz. Her millette güzel ve çirkin var. Güzelleri oyuncu yapıyorlar işte.

Bir çoğu bir Aishwarya Rai değil sonuçta :KK51:

Hiç belgesel izlemiyorsun galiba. Hint fakiri diye bir deyim var.

Senin bu dıs görünüş takintini anlamiyorum.
Yani dıs gorunusunle ilgili kac tane konu actin.
Burda senle beraber hintlilere giydirelim mi istiyorsun? Ya da sen cok guzelsin onlar eline su dokemez...
Kuzenlerin onlari begense ne olacak? Dunyadaki tek kiz sen degilsin ve evet senden daha guzel kizlar var. Hintliler de guzel.

Valla ben sizin derdinizi cidden anlayamadim, kuzenlerinizin kimi begendigi size neden bu kadar dert cozemedim.

Oraya guzellik yarismasina da gitmiyorsunuz ki, boyle sacma sapan seylerle hayati kendinize zehir edeceginize orayla ilgili google yapin, gezilecek yerleri, yenecek icecek seyleri dusunun. Insanlari murdar ama yiyecekleri cok guzel, carsi pazarda cok degisik seyler var, degisik, egzotik bir ulke iyi bir macera.
Off yanlız kalırım korkusu sadece kuzenlerim çapkın güzel kız gordu mu bırak beni gezdirmek yanlız da bırakır,ar ohio araştırdı onları canım tan mahal istiyorum en temiz yer orası ve uygun ağar gezmeye manalı de güzel

Orasina burasina incik boncuk takip:KK69:
Boya kupune atiyorlar kendilerini:KK69:
Ganj nehrinde bulasik camasir yikayip uzerine birde kendilerini yikadiklarini dusundukce ne kadar cekiciler sen tahmin eto_O

Senin bu dıs görünüş takintini anlamiyorum.
Yani dıs gorunusunle ilgili kac tane konu actin.
Burda senle beraber hintlilere giydirelim mi istiyorsun? Ya da sen cok guzelsin onlar eline su dokemez...
Kuzenlerin onlari begense ne olacak? Dunyadaki tek kiz sen degilsin ve evet senden daha guzel kizlar var. Hintliler de guzel.
Bu ne saçma cevaptır ya cirkini demiyordu bana göre nasi, oldum,ardından çok kuzenlerim onların peşlerinden koşmaktan beni tinlamazlarsa korkusu
Neymiş sende güzel kız varmış hintlilerde güzelmiş herhalde var senden guzelide çok böyle bakarsan canımı sıkmak icin mi yazıyorsun anlamadim senden gyzelide bol benden de garip

Şimdi benim anlamadigim senden güzellerse gitmeyecek misin yani ? Bu mantıkla okulda veya markette veya yasadigin şehirde veya Türkiye de senden güzel kız yok. Tamam kompleks olurda bu kadar da olmaz. Kafanı başka şeylerle meşgul et yada acilen bi psikoloğa filan git. Hiç normal degilsin. Çok güzel olsan bile bu kompleks sayesinde değeri kalmaz inan bana.

Bence sorun Hintllerde değil sende. Dünyanın en çirkin kadınını görsen ben güzelim diye zevkten dört köşe olacaksan, güzel birini görünce haset edip kompleks yapacaksan hayat geçmez ve her eli yüzü düzgün güzel görünür.
Ben olsam seyahate, göreceğim yeni yere, kültüre, nereleri gezip ne yiyeceğime odaklanırdım. Hayattan zevk aldığını sanmıyorum.

Bu ne saçma cevaptır ya cirkini demiyordu bana göre nasi, oldum,ardından çok kuzenlerim onların peşlerinden koşmaktan beni tinlamazlarsa korkusu
Neymiş sende güzel kız varmış hintlilerde güzelmiş herhalde var senden guzelide çok böyle bakarsan canımı sıkmak icin mi yazıyorsun anlamadim senden gyzelide bol benden de garip
Bu nasıl bir yazım tarzı ya! Türkçe meali nedir?

Şimdi benim anlamadigim senden güzellerse gitmeyecek misin yani ? Bu mantıkla okulda veya markette veya yasadigin şehirde veya Türkiye de senden güzel kız yok. Tamam kompleks olurda bu kadar da olmaz. Kafanı başka şeylerle meşgul et yada acilen bi psikoloğa filan git. Hiç normal degilsin. Çok güzel olsan bile bu kompleks sayesinde değeri kalmaz inan bana.
Öfff tabiki onu demek istemedim
Kuzenlerim onca kızın içinde beni tinlamazlarsa gene ayar olurum olay bu yani dağa önce başıma geldi.

Back