- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.828
- 248
- Konu Sahibi -EarthLing-
-
Tesekkur ederim ama biri kesin gitti sanirim. Degerin dusmesi hic hayra alamet degilMerhaba umarım bebeklerden biri düşüse sebep olmuştur. Birden sıfırlanmayacağı için değer teste pozitif çıkar bence yapmayın kan testini bekleyin. Umarım bebekleriniz sizinledir
Insallah. Tek umidim buKimyasal olsa ilk değer bu kadar yüksek çıkar mıydı emin değilim.diğer embriyoyu atıyor vücut sanırım.umarım öyledir
Canım üzülme stres yapma sakın 10. Gün hcg çok yüksek çıkmış büyük bi ihtimal iki tane tutmuş şimdide birini kaybetmişsin gibi duruyo her şerde bi hayır vardır çoğul gebelık hep riskli zaten bitane olması daha iyi rabbim yardımcın olsun inşallahMerhaba arkadaslar, bana 31 aralik’ta 2 tane donmus 5. Gun embriyosu transfer edildi. Persembe gunu yani 10. Gun kan testim beta hcg 309’du. Hamileyim diye sevinirken cumartesi gunku testte degerin 200’lere dustugu ve pazartesi gunu (yarin) tekrar yaptirmam gerektigi soylendi. Doktoruma gore ya iki embriyo tutundu ve birini kaybediyorum ya da sagliksiz bir gebelik soz konusu. Yarin kesin anlasilirmis. Tahmin edersiniz ki dunden beri surekli arastirma yapiyorum. Ilk teorinin gercek olmasini cok istiyorum. En azindan birini kaybetmeyeyim. Bu hcg dusuklugunun nedeni kimyasal gebelik disinda ne olabilir? Kimyasal gebelik gecirdigime pek ihtimal vermiyorum. Cunku yazilanlar hep kramp ve kanama oldugunu soyluyor kimyasal gebelikte. Oysa bende zaman zaman yasadigim adet sancisi disinda kramp yok ve lekelenme ya da kanama yasamiyorum. Aldigim ilaclar mi engel oluyor acaba ama dusuk gibi bir seyse heralde ilaclar da engel olamaz diye dusunuyorum. Hic basina benzer bi sey gelen var mi?
Bir de sanirim birazdan nobetci eczaneden gebelik testi alip yapacagim tekrar. Hcg’m hala dusuyorsa testte yine de pozitif cikar mi? Testte cikmasi icin hcg’nin en az ne kadar olmasi lazim?
Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Yarina kadar kafayi yiyecegim cunku.
Amin insallah, hepimizinCanım üzülme stres yapma sakın 10. Gün hcg çok yüksek çıkmış büyük bi ihtimal iki tane tutmuş şimdide birini kaybetmişsin gibi duruyo her şerde bi hayır vardır çoğul gebelık hep riskli zaten bitane olması daha iyi rabbim yardımcın olsun inşallah
Evet çok net çıkmış inş öyledir benim kimyasal gebeligim söyle olmuştu ilk hcg 283 ikinci 320 üçüncü 180 çıkmıştı o değerden sonra ilaçları bıraktım ne öncesi ne adet sırasında sancim olmadı normal adetle atıldı inş sizin değeriniz yükselirSimdi yaptim testi, yapar yapmaz cizgi cok net cikti. Ilkinde bu kadar net degildi (deger 300lerdeyken de). Degerimin yukseldigine isaret midir bu acaba?
AYni yerde, tup bebek merkezinde.Ilk testle 2.testi ayni yerde mi yaptirdiniz?Farkli yerde mi?
Bana bir keresinde drum farkli yerlerin degerleri farkli olabilir demisti de o yuzden sordum. Umarim bebeginizi saglikla alirsiniz.Ki evde yaptiginiz testde cizgi cok net. Yarin insallah guzel haberlerinizi aliriz.AYni yerde, tup bebek merkezinde.
Cok tesekkur ederim. Evet insallah hepimiz hayirlisiyla aliriz bebeklerimizi kucagimizaBana bir keresinde drum farkli yerlerin degerleri farkli olabilir demisti de o yuzden sordum. Umarim bebeginizi saglikla alirsiniz.Ki evde yaptiginiz testde cizgi cok net. Yarin insallah guzel haberlerinizi aliriz.
Bence tek e düştü gebelik.Simdi yaptim testi, yapar yapmaz cizgi cok net cikti. Ilkinde bu kadar net degildi (deger 300lerdeyken de). Degerimin yukseldigine isaret midir bu acaba?
Ben hiç aksini düşünmemiştim.kimyasl olmadığını hissettim yani :) çok sevindim sonuca.olabilir tabiki ikiz de.gözünüzaydın.darısı başımıza :))Kizlar, yeni kan sonucum cikti. Bugunku degerim 1904. Butun haftasonu endiseyle gecirdim, buyuk ihtimal cumartesi gunu cikan sonuc hataliydi diyorlar. Bugun 14. Gun oluyor transferin. Sizce ikiz olma ihtimali var mi bu sonuca gore? Doktor randevum 10 gun sonra.
Dün tek e düştüğünü düşünmüştm ama değer oldukça yüksek.ikizdir inşallah :))Kizlar, yeni kan sonucum cikti. Bugunku degerim 1904. Butun haftasonu endiseyle gecirdim, buyuk ihtimal cumartesi gunu cikan sonuc hataliydi diyorlar. Bugun 14. Gun oluyor transferin. Sizce ikiz olma ihtimali var mi bu sonuca gore? Doktor randevum 10 gun sonra.
Amin insallah. Cok tesekkur ederim. Herkese guzel haberler almak nasip olur insallah. Beni oldurup oldurup dirilttiler. Sonuclar yanlis cikabiliyor yani. Inanilir gibi degil. Moralimi o kadar bozmuslardiBence tek e düştü gebelik.
Ben hiç aksini düşünmemiştim.kimyasl olmadığını hissettim yani :) çok sevindim sonuca.olabilir tabiki ikiz de.gözünüzaydın.darısı başımıza :))
Kizlar, yeni kan sonucum cikti. Bugunku degerim 1904. Butun haftasonu endiseyle gecirdim, buyuk ihtimal cumartesi gunu cikan sonuc hataliydi diyorlar. Bugun 14. Gun oluyor transferin. Sizce ikiz olma ihtimali var mi bu sonuca gore? Doktor randevum 10 gun sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?