• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu HCG degerinin anlami ne olabilir?

Cumartesi sonuç hatalı yanlış ölçülmüş büyük ihtimal, geçen birinde daha okudum ilk değer aşırı yüksek olması gerekenden sonra diğer testi düşük gününe uyumlu ama aynı senin yasadigin panigi yaşamış sonraki sonuçla ilk yaptırdığı test hatalı, olabiliyor yani. Bu test kacinci gun testin oluyor

14. Gun bugun. Transfer 31 araliktaydi

14. Gun bugun. Transfer 31 araliktaydi

Gayet iyi değer çarşamba keseyi görebilirsin bence,16. Gun gittim bende 2 keseyi gordum değerlerimiz yakın görünüyo. Ilk önce karından bakıldı tek kese görüldü sonra vajinal usg ile 2 kese göründü çok şükür darısı sana, keşke dün yaptırıp rahatlasaydın o şekil beklemek çok zor

Gayet iyi değer çarşamba keseyi görebilirsin bence,16. Gun gittim bende 2 keseyi gordum değerlerimiz yakın görünüyo. Ilk önce karından bakıldı tek kese görüldü sonra vajinal usg ile 2 kese göründü çok şükür darısı sana, keşke dün yaptırıp rahatlasaydın o şekil beklemek çok zor
Bilmiyorum doktor 10 gun sonra gel dedi. Aslinda zaten simdi gidemem. Esim ameliyat olacak. Onunla ilgilenmem lazim. O toparlar 10 gune, beraber gideriz artik :)

Kizlar, yeni kan sonucum cikti. Bugunku degerim 1904. Butun haftasonu endiseyle gecirdim, buyuk ihtimal cumartesi gunu cikan sonuc hataliydi diyorlar. Bugun 14. Gun oluyor transferin. Sizce ikiz olma ihtimali var mi bu sonuca gore? Doktor randevum 10 gun sonra.
Oh be cok sevindim.Saglikla kucagina alman nasip olsun:)

Back