bu hayattan çok sıkıldım

miras değişl bu işte direk üstüme yaptı ev yeni alındı temelden girildi üstüme yaptı annem sonrada vefat etti kanser hastasıydı yani o ölüpte bana kalmadı

miras söyle annem ölmeden önce benim üstüme yaptı vefat etti babamın kadınlarla gezdiğini bildiği için yani ev tamamen benim üstüne miras olarak gözükmüyo yani
Satış gibimi gösterdi yani. Siz evliyken sanki annenizin evini satın almış gibimi oldunuz

valla bende çok sıkıldım burcu. Nefret olsun bu hayata.

Dipnot. Konuyu okumadım yorumum bağlığa istinaden

HAYIR DİREK BENİM ÜSTÜME YAPILDI SATIŞ GİBİDE DEĞİL DİREK BEN TAPUYU ALDIM
Tapuda direkt alma diye birşey yoktur ya satış vardır ya bağışlama ya da miras yoluyla intikal. Evlilik içerisindeyken satış ile üstünüze geçtiyse hak iddia edebilir. Bağışlama ya da intikalse hak iddia edemez. Bu durumdan emin olun eğer satış ile geçtiyse muhakkak bir avukat yardımı şart.

satış ile geçti

mutlaka bir avkata sorcam önce biraz birikim yapmam lazım

Öncelikle başınız sağolsun Allah rahmet eylesin annenizin mekanı cennet olsun inşallah eşiniz kaç yaşında 2-3 yaş falan mı? Ne demek annesiyle uyumak ya sizin yas sürecinde duygularınızı umursamayıp sürekli ilişki istemiş gülmüş eğlenmiş , anlayışsız davranmış. Seven ve saygı duyan insan eşinin zor zamanında destek olur , anlamaya çalışır üzüntüsünü paylaşır. Üstelik siz istemiyor olmanıza rağmen ısrarla annesinin yanına giderken sizi de götürmeye çalışması çok saçma. Siz yetişkin bir bireysiniz. Kendi kararınızı verebilirsiniz. Bu zorlamalara baskıya ayak uydurmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…