işim var çocugumla tehdit ediyo ben antideprasan kullanmıştım bunu mahkemede kullanırım diyo bide babam çok sıkıntılı biri bundan boşanırsam başımada biter bu sefer ondan kurtulamam o daha kötü bi insan içer kumar oynarÇok zor bir durum annesiyle gidip uyumak nedir ya. Ne yapılabilir bilmiyorum ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksin. Öncelikle çalışıyormusun eğer çalışmıyorsan öncelikle kendin ne iş yapabilirsin düşün ve çalış sonrası boşanma için kendine plan yap belli süre tanı. Zamanla her işini yoluna koy ve ayrıl. Bu süre zarfında olanlarıda zaten kurtulucam diyip görmezden gel
Ne zaman kullandın anti depresanı bu tek başına velayet için yeterli değil.işim var çocugumla tehdit ediyo ben antideprasan kullanmıştım bunu mahkemede kullanırım diyo bide babam çok sıkıntılı biri bundan boşanırsam başımada biter bu sefer ondan kurtulamam o daha kötü bi insan içer kumar oynar
liseden beri kullanıyorum üniversiteye giderken hastalanmıştım takıntı hastalığı sürekli kafa takıyorum herşeyi onun için yoksa etrafa zarar verme gibi bişeyim yok soruyu düzenledim bir daha okurmuusnuzNe zaman kullandın anti depresanı bu tek başına velayet için yeterli değil.
diyorumya babam musalat olcak bu sefer bu gelip musallat olcak gücüm yok belki babam olmazsa bundan ayrılırdımMesleğin ne başka şehire tayin isteyip ansızın çıkıp gitsen
sıkıntı derken söyle kimseye zarar vermedim sadece düşünsel yönden takıntılarım var onun için kullandım yanlız annemden miras evde kalmıştı onu ellimden alma durumu varmıErkekler en başında sırf ayrılma diye tehditleri olur. Mahkemede 3 yaş anneye verilir çocuğa kötü muamele yoksa, şiddet yoksa, haysiyetsiz bir yaşam şekli yoksa size kalır. Anti depresan kartını oynamak isterse buda mahkemenin ilgili sağlık kuruluşuyla yazışması sonucu teşhis-tedavi öğrenilir sıkıntılı bir durum olmadığını söylüyorsunuz o zaman hiç bir sorun çıkmaz.
olamıyorum zaten herşeye bağrıyorum hasta ettiler özellikle eşim aşırı narsist kendini düşünen biri hepiyi bir avukat tutun ve ona danışın. antidepresan ı bahane ediyor gibi. yılmayın. böyle hayat mı geçer onun bunun kahrını çekecem diye çocuğunuza nasıl verimli olacaksınız. önce kendiniz ve evladınız bu hayatta
HAYIR CANIM MİRAS EVİ ALAMAZ O SENİN KİŞİSEL MALIN AMA BURADA DAVA KONUSU ÖNEMLİ ADAM SENİ KUSURLU GÖSTERİRSE MADDİ TAZMİNAT VE MANEVİ TAZMİNAT ALACAĞI OLABİLİR. EVİ ALAMAZ AMA BELLİ BİR MİKTAR PARA ÖDENEBİLİRsıkıntı derken söyle kimseye zarar vermedim sadece düşünsel yönden takıntılarım var onun için kullandım yanlız annemden miras evde kalmıştı onu ellimden alma durumu varmı
Uzaklaştırma aldırırsın, adresini söylemezsindiyorumya babam musalat olcak bu sefer bu gelip musallat olcak gücüm yok belki babam olmazsa bundan ayrılırdım
miras söyle annem ölmeden önce benim üstüme yaptı vefat etti babamın kadınlarla gezdiğini bildiği için yani ev tamamen benim üstüne miras olarak gözükmüyo yaniHAYIR CANIM MİRAS EVİ ALAMAZ O SENİN KİŞİSEL MALIN AMA BURADA DAVA KONUSU ÖNEMLİ ADAM SENİ KUSURLU GÖSTERİRSE MADDİ TAZMİNAT VE MANEVİ TAZMİNAT ALACAĞI OLABİLİR. EVİ ALAMAZ AMA BELLİ BİR MİKTAR PARA ÖDENEBİLİR
annem öldüğünde zulum etti acaba diyorum onun anneside aynı olurmuBin kere zulüm görsende Bir kere zulmetme derler.
Ama haricinde bu durum böylede gitmez...
Sanki daha çok onun ailesi var ve bu durumunuz olması gerekenin haricine taşmış, abartılmış gibi duruyor eşin tarafından
yani aynı olup olmaması sizde sadece bir iç soğuması oluşturur, yaşadıklarınızı geçirmez.annem öldüğünde zulum etti acaba diyorum onun anneside aynı olurmu
Kocandan bosaninca babanla gorusmek zorunda değilsin ikisinede uzaklastirma karari alabilirsin ozellikle babana. O bir rezil edilmeyi hakediyor. Esinde babanda cok karaktersiz adamlar. Allahindan bulsun ikiside. Eger isin varsa yatirim yapmaya bak annesinede cok hizmet etme. Seni asagilamasina izin verme sesin gür ciksin. Annesi olen babasi kotu olan kimse sahipsiz degilki.seni rezil ederim diyeceksin kocana. Su yasina geldin hala utanmiyosun annenle uyumaya diyeceksin. Seni sindirmisler biraz cevval ol onlari rezil et bak bakalim bir zaman sonra kenara cekiliyorlarmi. Git mahmekeye sun antidepresan kullandigimi bak bakalim su yasta annesiyle yatmak isteyen her daim annensinin gotunden ayrilmayan adama bende dava acacagim diyeceksin. Biraz utansın be salakmi bunlar anne ogul. Cocuk bes yasina gelene kadar dayanabilihosan anaokul yasina kadar yatirimda yapmis olursun. Belki 1+1 eve cikabilirsin. Nafakada alirsin.işim var çocugumla tehdit ediyo ben antideprasan kullanmıştım bunu mahkemede kullanırım diyo bide babam çok sıkıntılı biri bundan boşanırsam başımada biter bu sefer ondan kurtulamam o daha kötü bi insan içer kumar oynar
Ne olur biraz araştırın ya hicbirsey olmadi instagram sayfalarinda haklarini bil diye sayfa var. Bosanma avukati diye sayfa var bu tarz sayfalari takip ederseniz size kalan mirasta esinizin hakki olmadigini ogrenirsiniz. Mesela kayinvalideyle oturmaya zorlamakta agir kusurdur. Bu tarz bilgileri ogrenin. Su internetten faydalanin. Yazim cumle hatalarinizdan da anladigim kadariyla pek ilginiz yok boyle bilgili sayfalara. Okumaniz lazim herseyi. Videolar izleyin ne yapabilirsiniz cocuktan cikarmayin acisini. Dusunsenize kucucuk cocuk size ihtiyaci var o simdi hep oyun ilgi ister bekler. Gelisime acik. Gerizekali babasi yuzunden o neden azar isitsin. Bagirabiliyorsaniz babasina bagirin o daha mantikli. Haklarinizi arayin. Zaten birseyleri bildiginizi anlayinca belki geri cekilir. Sindirmis o da biliyor sesinizin cikmayacagini.anneniz en azindan el ayaga dusmeyecek kimseye muhtac olmayacak bakalim onun annesi ne duruma dusecek Allah bilir. Bunuda ona soyleyinsıkıntı derken söyle kimseye zarar vermedim sadece düşünsel yönden takıntılarım var onun için kullandım yanlız annemden miras evde kalmıştı onu ellimden alma durumu varmı
bu olayla yeni oldu anlatabildimmi yksa önceden hiç araştırma gereği duymadım annem öldükten sorna dedimya dahada artırdı dozunu eskiden sabrediyodum ama sabredecek takatim kalmadı araştırıyorum zaten yavaş yavaş birikime başladım birikimlerimi yapınca ayrılma talep edebilirim ama çocuk çok küçük baba diye çok sayıklıyo birazcık daha büyüsün diyorum sadeceNe olur biraz araştırın ya hicbirsey olmadi instagram sayfalarinda haklarini bil diye sayfa var. Bosanma avukati diye sayfa var bu tarz sayfalari takip ederseniz size kalan mirasta esinizin hakki olmadigini ogrenirsiniz. Mesela kayinvalideyle oturmaya zorlamakta agir kusurdur. Bu tarz bilgileri ogrenin. Su internetten faydalanin. Yazim cumle hatalarinizdan da anladigim kadariyla pek ilginiz yok boyle bilgili sayfalara. Okumaniz lazim herseyi. Videolar izleyin ne yapabilirsiniz cocuktan cikarmayin acisini. Dusunsenize kucucuk cocuk size ihtiyaci var o simdi hep oyun ilgi ister bekler. Gelisime acik. Gerizekali babasi yuzunden o neden azar isitsin. Bagirabiliyorsaniz babasina bagirin o daha mantikli. Haklarinizi arayin. Zaten birseyleri bildiginizi anlayinca belki geri cekilir. Sindirmis o da biliyor sesinizin cikmayacagini.anneniz en azindan el ayaga dusmeyecek kimseye muhtac olmayacak bakalim onun annesi ne duruma dusecek Allah bilir. Bunuda ona soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?