- 27 Ocak 2024
- 109
- 29
- 22
-
- Konu Sahibi curlyprensess
1 ay olmuş katılalı, yeni sayılırSelamlar ama aramıza yeni katilmadiniz. Bir sürü konunuz var. Nedense eski konularınızla da bu konu arasında biraz fark var
Evet yeni katılmadım şifremi unuttum Yeni hesap açtım bu yüzden daha sonra mail yoluyla girebildimSelamlar ama aramıza yeni katilmadiniz. Bir sürü konunuz var. Nedense eski konularınızla da bu konu arasında biraz fark var
Evet daha önce hiç ilişkim olmadı gerçekten bende çok istedim cinsel konuşmayı ihtiyaç hissettim ama nude atmam onu mutlu etmek içindi çok pişmanım kendimi esc gibi hissediyorumYaşanmış artık yapacak bir şey yok. Daha önce çok ilişkiniz olmamış deneyimsizlikten olmuş. Bir daha atmazsınız olur biter. Öyle bir anlattınız ki sanırsın ölümcül 7 günahı işledinizBir daha kimseye atmayın çocuğa da tekrar yazmayın. Sıradaki maçlara bakın
Evet beni sevsin bağlansın istedimBana kova erkeği gibi geldi.
Size kötü hissettirmiş, konu cinsellik olmasaydı da böyle hissederdiniz.
Önce ilgilenip, üzerinize düşüp birden çekilseydi konu içeriği hemen hemen aynı olacaktı.
Yaşınız küçük değil foto atmanız ve böyle bir şey yapmanız sanırım karşıdakini bağlama arzusuydu biraz da.
Şahsı ölmüş sayın, her yerden temizleyin tecrübe olmuş, daha ileri gidip de bu muameleyi yaşayabilirdiniz.