bu hangi böcek ısırığı fikri olan var mı ?

elif0609

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
9
0
24
Hanımlar merhaba bu hangi böcek ısırığı fikri olan var mı ? Evi ilaçlamamıza rağmen oğlum ve bende bir gecede 10 ve daha fazla sıralı yada küme şeklinde ısırıklar oluşuyor. Eşimde yok. Çok tedirgin oldum artık gece ışık açıp yatıyoruz ama ona rağmen böyle nasıl kurtulabilirim fikri olan var mı ?

Bir şey ısırdığına emin misiniz? Kızamık gibi bir hastalık geçiriyor olmayın

Tahtakurusuna benziyor sanki. Ev eski mi eşyalar falan?

Bence bir cildiye uzmanına gidin neyin isirdigini onlar tespit eder sizde ona göre ilaç alırsınız.

Oğlunuzla aynı yatakta mı yatıyorsunuz

Hatta evi ilaçladıktan sonra böyle kanatlı bir böcek ölüsü vardı bir gün sokan olmadı öldü diye çok sevindik ama bugün gene yaklaşık 10 tane ısırık ve aşırı kaşıntı ile uyandım

Hayır yatağın yanında beşikte yatıyor
Ya sizin yatağınızın ya da bebeğin yatağının dikiş kısımlarından tahta kurusu çıkabilir. Kardeşimin başına geldi oradan biliyorum. Kocasıyla aynı yatakta yattıkları halde sadece kendisi bu sorunu yaşıyordu. Meğer kendi tarafındaki dikişlerden tahta kuruları çıkıyormuş. Yatağı çöpe atıp yenisini aldılar.

Tahtakuruları siyah küçük dışkılar bırakarak izlerini belli ediyorlarmış. Yatakları alt üst edip dikiş yerlerine baza altlarına baza başlık arkalarına baktım hiçbir iz yok ona rağmen haşere ilacı ile yatak dikişleri beşiğin içini filan ilaçladım ilaç bir gün etkisini gösterdi sanırım

Dktra gittiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…