- 2 Temmuz 2024
- 3.237
- 5.478
- 73
- 27
- Konu Sahibi Sibella2710
Evet oldu benim lekelenmem de olduOvulasyon günü yada günlerine yakın çok ağrınız oldu mu benim kasıklar çok agrıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oldu benim lekelenmem de olduOvulasyon günü yada günlerine yakın çok ağrınız oldu mu benim kasıklar çok agrıyor![]()
Evet bende kasık agrısı cekiyor um 3 gün oldu yumurtladan beriBen bugün adet gecikmemin ilk günü 38 beta ile gebeliğimi öğrendim düşük değer kimyasal da olabilir ama sonuç olarak bir döllenme olduğu için yazıyorum yumurtlamadan beri sağ kasık ağrısı çektim 10 Mart yumurtlama oldu 13 marttan 19 marta kadar fazlaca sağ kaşığım ağrıdı mesajınızı gördüm yazayım dedim güzel düşünün diye![]()
Çok fazla stres te yapıyor benceEvet oldu benim lekelenmem de oldu
Benimde 2 Nisan inşallah bayrama güzel haberlerle girerizBenim de 4 ya da 5 Nisan hemen hemen aynı öğreneceğiz hanımlar
Yok ben stres yapmadim hiç 4 yıldır ovulasyon peşinde kosunda stres kalmıyorÇok fazla stres te yapıyor bence![]()
Allah yardımcınız olsunYok ben stres yapmadim hiç 4 yıldır ovulasyon peşinde kosunda stres kalmıyor![]()
Yaa hayırlı olsunBen bugün adet gecikmemin ilk günü 38 beta ile gebeliğimi öğrendim düşük değer kimyasal da olabilir ama sonuç olarak bir döllenme olduğu için yazıyorum yumurtlamadan beri sağ kasık ağrısı çektim 10 Mart yumurtlama oldu 13 marttan 19 marta kadar fazlaca sağ kaşığım ağrıdı mesajınızı gördüm yazayım dedim güzel düşünün diye![]()
Herkesin durumu farklı oluyor bence üzülme hiçYaa hayırlı olsun
Kendi adıma üzüldüm ama şu ançatlamadan beri hiçç agrı hissetmedim
![]()
İki defa iğne batması gibi oldu. Geçti sonra. Çatlama 22 sindeydiHanımlar 21 de pik gördüm 22 de çatladı..çatlamayan beri sol yumurtaliklarda arada batmalar oluyor sizde hep kasık ağrısı bende yumurta ağrısı karnım gurulduyor. Siz yaşadınız mı yumurtalik ağrısı batması vs catlamadan sonra. Kasık ağrısı yok
Aynı günde çatlamış. Benim hala sol yumurtaliklarda batma var 4-5 dk birİki defa iğne batması gibi oldu. Geçti sonra. Çatlama 22 sindeydi
İnşallah vardır ikimizde de.. Ben de hiç ağrı sızı yok şu an. Şimdiden pes ettim galibaAynı günde çatlamış. Benim hala sol yumurtaliklarda batma var 4-5 dk bir
Asiri bir ağrı yok aslında ufak ufak batmalar oluyor vea tekrar gidiyor umarım güzel haberler alırız. Daha çok beklicezzz 15 gün boyunca bekleyeceğim belirtiler var mı yok mu degerlndircem boşuna stres heyecan yapmamak lazımİnşallah vardır ikimizde de.. Ben de hiç ağrı sızı yok şu an. Şimdiden pes ettim galiba![]()
Bana silikleşmiş gibi geldi sanırım çatladı
15 dakikadan sonra koyulastı yine ama ilk 10 dakika diger testlere göre az bişey silikti bir saat sonra tekrar yapcm ama bugün yumurtlama oldu kessin akıntıdan anladım kessin yaniBana silikleşmiş gibi geldi sanırım çatladı
O kuruma çizgisi onu baz alma ilk çıkan önemli ve düne göre bariz silik yani yumurta çatlamış :)15 dakikadan sonra koyulastı yine ama ilk 10 dakika diger testlere göre az bişey silikti bir saat sonra tekrar yapcm ama bugün yumurtlama oldu kessin akıntıdan anladım kessin yani
bence gece yada sabaha karşı mı çatladı diyorum çünkü sabah 8 de uyanınca yogun akıntı oldu bahsedilen yumurtlama akıntısı ve ateşim düşmüş tüO kuruma çizgisi onu baz alma ilk çıkan önemli ve düne göre bariz silik yani yumurta çatlamış :)
24-36 saat canlı kalabilir hala bugünü değerlendirin bencebence gece yada sabaha karşı mı çatladı diyorum çünkü sabah 8 de uyanınca yogun akıntı oldu bahsedilen yumurtlama akıntısı ve ateşim düşmüş tü
Evet öyle yapcm bugün nasip olursa tabi yumurta 24 36 saat canlı kalıyor degil mi24-36 saat canlı kalabilir hala bugünü değerlendirin bence