Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Ben bugün adet gecikmemin ilk günü 38 beta ile gebeliğimi öğrendim düşük değer kimyasal da olabilir ama sonuç olarak bir döllenme olduğu için yazıyorum yumurtlamadan beri sağ kasık ağrısı çektim 10 Mart yumurtlama oldu 13 marttan 19 marta kadar fazlaca sağ kaşığım ağrıdı mesajınızı gördüm yazayım dedim güzel düşünün diye 🌸
Evet bende kasık agrısı cekiyor um 3 gün oldu yumurtladan beri

Eklentiler

• IMG_20250325_131057.webp
    IMG_20250325_131057.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250325_131109.webp
    IMG_20250325_131109.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 23
Ben bugün adet gecikmemin ilk günü 38 beta ile gebeliğimi öğrendim düşük değer kimyasal da olabilir ama sonuç olarak bir döllenme olduğu için yazıyorum yumurtlamadan beri sağ kasık ağrısı çektim 10 Mart yumurtlama oldu 13 marttan 19 marta kadar fazlaca sağ kaşığım ağrıdı mesajınızı gördüm yazayım dedim güzel düşünün diye 🌸
Yaa hayırlı olsun 🌸
Kendi adıma üzüldüm ama şu an 😅 çatlamadan beri hiçç agrı hissetmedim 🥺

Hanımlar 21 de pik gördüm 22 de çatladı..çatlamayan beri sol yumurtaliklarda arada batmalar oluyor sizde hep kasık ağrısı bende yumurta ağrısı karnım gurulduyor. Siz yaşadınız mı yumurtalik ağrısı batması vs catlamadan sonra. Kasık ağrısı yok

Hanımlar 21 de pik gördüm 22 de çatladı..çatlamayan beri sol yumurtaliklarda arada batmalar oluyor sizde hep kasık ağrısı bende yumurta ağrısı karnım gurulduyor. Siz yaşadınız mı yumurtalik ağrısı batması vs catlamadan sonra. Kasık ağrısı yok
İki defa iğne batması gibi oldu. Geçti sonra. Çatlama 22 sindeydi

İnşallah vardır ikimizde de.. Ben de hiç ağrı sızı yok şu an. Şimdiden pes ettim galiba 😞
Asiri bir ağrı yok aslında ufak ufak batmalar oluyor vea tekrar gidiyor umarım güzel haberler alırız. Daha çok beklicezzz 15 gün boyunca bekleyeceğim belirtiler var mı yok mu degerlndircem boşuna stres heyecan yapmamak lazım

Back
X