- 14 Şubat 2025
- 576
- 198
- 18
- Konu Sahibi Sibella2710
- #1.041
Hala pikCanım nasılsın
İlk resim bugün ki
2.resim dün ki sence çatlamoş mı yumurta.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala pikCanım nasılsın
İlk resim bugün ki
Sağol canım. Hala koyu geldi bana şuanlık çatlamamış gibiCanım nasılsın
İlk resim bugün ki
Benim de bugün silikleştiBenim dün attığım test pikmiş. Bugünde çatlamış. Şeffaf akıntım olurdu normalde ama 2 aydır olmuyor.Geçem ayda olmadı kist oluştu inşallah bu ay öyle birşey olmaz. Bu akşamı da değerlendirir yarın son testi yaparım. Ve beklemeye geçerim artıkİnşallah bu ay tutar hepimiz iyi haberler alırız.
Hadi inşallah tutar canım sağlıklı bir şekildeBenim dün attığım test pikmiş. Bugünde çatlamış. Şeffaf akıntım olurdu normalde ama 2 aydır olmuyor.Geçem ayda olmadı kist oluştu inşallah bu ay öyle birşey olmaz. Bu akşamı da değerlendirir yarın son testi yaparım. Ve beklemeye geçerim artıkİnşallah bu ay tutar hepimiz iyi haberler alırız.
30 nisan gibi olurum sanırım düzensiz oluyor. sizin ne zamanBenim de bugün silikleştiyakın zamanlarda haber alacağız demek ki hadi hayırlısı. Bat ne zaman sizin?
Benim 12.günü biraz daha koyulaştı dün tam piste değildi aslında ama bugün çatlamışHadi inşallah tutar canım sağlıklı bir şekildebende teste devam ediyorum henüz pik göremedim döngümün 12.günündeyim
Yaaa kızlar bu niye olur, göğüslerim şişti korunmasız ilişki sonrası 5 gün olduKızlar bugün ovülasyon halen pik.
3 gün önce korunmasız ilişki oldu.
Bıgun ilk defa göğüslerimde dolgunluk var.
Acaba neden?
27 Nisan benimki30 nisan gibi olurum sanırım düzensiz oluyor. sizin ne zaman
Evet çatlama olmuşKızlar ilk fotoğraf test dünki,
2.fotoğraf bugün ki
Sizce çatlama olmuş mu?
İnanılmaz bir göğüs hassasiyetim var.
5 gün önce korunmasız ilişki oldu. İlk gebeliğimde göğüs hassasiyetinden anlamıştım.
Bunda bu kadar erken olması değişik geldi.
CanımEvet çatlama olmuş![]()
Çatlamış canımKızlar ilk fotoğraf test dünki,
2.fotoğraf bugün ki
Sizce çatlama olmuş mu?
5 gün önce korunmasız ilişki oldu. İlk gebeliğimde göğüs hassasiyetinden anlamıştım.
Bunda bu kadar erken olması değişik geldi.
Yumurtlama döneminde çok mümkün yumurtlamadan sonda hafifler,sonra yine başlar progesteron artmasıylaCanım
Sence neden olabilir.
Canım ama hiç olmazdı böyle. yumurtalama zamanı ilk defa oluyor.Yumurtlama döneminde çok mümkün yumurtlamadan sonda hafifler,sonra yine başlar progesteron artmasıyla![]()
Ocak'ta benimde böyle olmuştu Yumurtlamadan sonra hem ağrı hem şişlik oldu. Hatta kesin hamileyim demiştim kendi kendimeCanım ama hiç olmazdı böyle. yumurtalama zamanı ilk defa oluyor.
İki göğüsümde aynı
Yumurtlama sonrası hormonlar hamile olsan da olmasan da seni hamileliğe hazırlıyor canım. Göğüs şişmesi rahim kasılması fln olabiliyor.. Öenmli olan yumurtlamadan bir hafta on gün sonraki belirtilerYaaa kızlar bu niye olur, göğüslerim şişti korunmasız ilişki sonrası 5 gün oldu
Naptın canım bu ay da yumurtlama zamanımız aynı mı acabaSağol canım. Hala koyu geldi bana şuanlık çatlamamış gibi