Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Benim dün attığım test pikmiş. Bugünde çatlamış. Şeffaf akıntım olurdu normalde ama 2 aydır olmuyor.Geçem ayda olmadı kist oluştu inşallah bu ay öyle birşey olmaz. Bu akşamı da değerlendirir yarın son testi yaparım. Ve beklemeye geçerim artık 😊 İnşallah bu ay tutar hepimiz iyi haberler alırız.

Eklentiler

• 1000090457.webp
    1000090457.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 48
Benim dün attığım test pikmiş. Bugünde çatlamış. Şeffaf akıntım olurdu normalde ama 2 aydır olmuyor.Geçem ayda olmadı kist oluştu inşallah bu ay öyle birşey olmaz. Bu akşamı da değerlendirir yarın son testi yaparım. Ve beklemeye geçerim artık 😊 İnşallah bu ay tutar hepimiz iyi haberler alırız.
Benim de bugün silikleşti 🙏🏻🙏🏻🤗 yakın zamanlarda haber alacağız demek ki hadi hayırlısı. Bat ne zaman sizin?

Hadi inşallah tutar canım sağlıklı bir şekilde 💕 bende teste devam ediyorum henüz pik göremedim döngümün 12.günündeyim

Kızlar bugün ovülasyon halen pik.
3 gün önce korunmasız ilişki oldu.
Bıgun ilk defa göğüslerimde dolgunluk var.
Acaba neden?

Kızlar bugün ovülasyon halen pik.
3 gün önce korunmasız ilişki oldu.
Bıgun ilk defa göğüslerimde dolgunluk var.
Acaba neden?
Yaaa kızlar bu niye olur, göğüslerim şişti korunmasız ilişki sonrası 5 gün oldu

Kızlar ilk fotoğraf test dünki,
2.fotoğraf bugün ki
Sizce çatlama olmuş mu?
İnanılmaz bir göğüs hassasiyetim var.
5 gün önce korunmasız ilişki oldu. İlk gebeliğimde göğüs hassasiyetinden anlamıştım.
Bunda bu kadar erken olması değişik geldi.

Eklentiler

• IMG_4364.webp
    IMG_4364.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_4381.webp
    IMG_4381.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 25
2.fotoğraf bugün ki
Sizce çatlama olmuş mu?
5 gün önce korunmasız ilişki oldu. İlk gebeliğimde göğüs hassasiyetinden anlamıştım.
Evet çatlama olmuş😌

2.fotoğraf bugün ki
Sizce çatlama olmuş mu?
Çatlamış canım

Yaaa kızlar bu niye olur, göğüslerim şişti korunmasız ilişki sonrası 5 gün oldu
Yumurtlama sonrası hormonlar hamile olsan da olmasan da seni hamileliğe hazırlıyor canım. Göğüs şişmesi rahim kasılması fln olabiliyor.. Öenmli olan yumurtlamadan bir hafta on gün sonraki belirtiler 🌸

Back
X