- 18 Eylül 2016
- 1.919
- 7.206
- 158
- Konu Sahibi Sibella2710
- #1.001
Pik gibi görünüyor yarında yap mutlaka test daha iyi anlaşılır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik gibi görünüyor yarında yap mutlaka test daha iyi anlaşılır
Evet 5-10 dakika en fazla 10Canım ovülasyon testi alayım dedim, bugün denemem çok zor çünkü eşim yok.
İlk 10 dakikayı dikkate almam lazım dimi
Canım benim ne güzel yazmışsınhaklısın aynen öyle dün ağladım üzdüm kendimi bugün geride bıraktım bu sefer daha az odak noktası yaparak ilerlemek istiyorum. Herşeyin hayırlısı o kadar çok belirti dinledim ki aynı zamanda hepsi adet belirtisi de kendimizi dinlemesek keşke. Sinir durumu aynı ne çekiyoruz vallahi
Ben de laboquick ve eczaneden aldığım pyro clınıce eş zamanlı yaptım ikisi de aynı zamanda gösterdi yumurtlamamı sadece çatlama farklı gösterdi laboquick çatlamış gösterirken pyro en pik gösterdi. O yüzden kafam karıştı sanırım eczaneden alacağım yine o daha hassas geldi.
Ah bu duygusallığımız.. Ben de her ay adet oldugumda hem hamile kalmadıgıma hem şiddetli ağrılarım yüzünden bunalıma giriyorum. Ama Allâh güç kuvvet veriyor yine ymtlama döneminde umutlanıyoruz her ay yeni bir umutBen bugün kendimi temizliğe vurdum aşırı gergindim yine. Eşim yanıma geldi sarılayım sana bi diye başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya adam da şok oldu. Sakinleşince biraz konuştuk içimi döktüm iyi geldi. Bir daha kendimi germeyeceğim bu kadar. Daha Pazartesine var zaten . Regl olsam da olmasam da böyle kendimi salmamam lazım aslında... Birbirimize güzel haberler verelim en güzel en doğru zamanda inşallah![]()
Ahh umarım kötü gelen tahlil değerin en kısa zamanda toparlanır ve enn sağlıklı zamanında bebişin yerine yerleşirAh bu duygusallığımız.. Ben de her ay adet oldugumda hem hamile kalmadıgıma hem şiddetli ağrılarım yüzünden bunalıma giriyorum. Ama Allâh güç kuvvet veriyor yine ymtlama döneminde umutlanıyoruz her ay yeni bir umutbelki de bu ay olacak en güzel şekilde
bu ay biraz kötü bi tahlil sonucu aldım ve dedim ki iyi ki önceki aylarda hamile kalmamısım hem kendim hem bebek için iyi olmazdı
her şerde bir hayır vardır dedim. En hayırlı zamanda olacak inşallah
![]()
30 marttaSiz ne zaman adet olmuştunuz en son
Canım yeni test yaptım sence pik miEvet 5-10 dakika en fazla 10
Net görünmüyor ki canım değil galiba. Sen iki net çizgi görebiliyor musun? Veya T çizgisi daha koyu olmalıCanım yeni test yaptım sence pik mi
Canım bir çizgi koyu biri açık renkte,Net görünmüyor ki canım değil galiba. Sen iki net çizgi görebiliyor musun? Veya T çizgisi daha koyu olmalı
Ah kıyamam kuzum ya resmen aynı şeyleri yaşıyoruz. Sımsıkı sarıldım sana… gerçekten öyle bu süreçte psikolojik olarakta güçlü olmaya stresten uzak olmaya çok ihtiyacımız var. Anın tadını çıkaralım dediğin gibi zaman var ve her şey olacağına varır hiç yıpratma kendini. Amin inşallah en doğru zamanda bebişlerimiz bizimle olsunBen bugün kendimi temizliğe vurdum aşırı gergindim yine. Eşim yanıma geldi sarılayım sana bi diye başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya adam da şok oldu. Sakinleşince biraz konuştuk içimi döktüm iyi geldi. Bir daha kendimi germeyeceğim bu kadar. Daha Pazartesine var zaten . Regl olsam da olmasam da böyle kendimi salmamam lazım aslında... Birbirimize güzel haberler verelim en güzel en doğru zamanda inşallah![]()
Pik gözükmüyor ikisi de aynı koyulukta olmalıCanım bir çizgi koyu biri açık renkte,
Ya dünü değerlendirdim,Pik gözükmüyor ikisi de aynı koyulukta olmalı![]()
Yani bu iş biraz şans işi ama yumurtlama olmadıysa sorun olmaz bence yarın da test yap sonucuna göre değerlendirme şansı olursa değerlendirirsinizYa dünü değerlendirdim,
Bugün değerlendiremiyorum eşim şehir dışına çıktı, yanı yumurtalamaya 2 gün varken değerlendirmiş oldum.
Bence yarın pik olacak ya.Canım bir çizgi koyu biri açık renkte,
Pazar günü mü canım Pazartesi mi?Bence yarın pik olacak ya.
Öğlen bir daha yapayım.Yani bu iş biraz şans işi ama yumurtlama olmadıysa sorun olmaz bence yarın da test yap sonucuna göre değerlendirme şansı olursa değerlendirirsiniz
Bence pazar en geç pazartesi pik olacak canım. Pik demek iki çizgininde koyu olması demek pik gördükten sonraki gün tekrar test yapıyosun T çizgisi silikleşmişse yumurtan çatlamış oluyor o günü de değerlendiriyorsun anlatabilmişimdir inşallahPazar günü mü canım Pazartesi mi?
Eşim bugün şehir dışına gitti.
Pik demek yumurta çatlamış demek dimi canım
Canımmm çok teşekkür ederimBence pazar en geç pazartesi pik olacak canım. Pik demek iki çizgininde koyu olması demek pik gördükten sonraki gün tekrar test yapıyosun T çizgisi silikleşmişse yumurtan çatlamış oluyor o günü de değerlendiriyorsun anlatabilmişimdir inşallah![]()
Yjmurtlamayı etkileyecegini zannetmiyorum ya.. Antibiyotik falan kullanmasanız iyi olur ama. Normal grip ilacı etkilemez bence. Ihlamur kuşburnu limon kaynatın bol bol içinKızlar ben çok fena grip oldum. Yumurtlamayı etkiler mi dün tam pik görmüştüm hatırlarsanız. Bugün de yapılan test yine. Düzenimi bozmak hiç istemiyorum. ilaç içsem mi içmesem mi siz olsanız ne yapardınız![]()