- Konu Sahibi Sibella2710
- #1.021
BAT yarındı bugünden elendim resmi olarak kızlarım
önümüzdeki ay inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı böyleymiş canım. Bende muayene oldum yumurtan büyümüş ama rahim kalınlığı az bebek tutunmaz dedi doktor.BAT yarındı bugünden elendim resmi olarak kızlarımönümüzdeki ay inşallah
![]()
Çözüm olarak ne sundu canım geçmiş olsun bu aradaHayırlısı böyleymiş canım. Bende muayene oldum yumurtan büyümüş ama rahim kalınlığı az bebek tutunmaz dedi doktor.
Sanırsam artık pik
Estrofem ve Duphaston başladı.Çözüm olarak ne sundu canım geçmiş olsun bu arada![]()
Ben adetin 6.gününden itibaren başladığım için test yapmaktan bıktım sanırımBu arada bu pik sayilmaz bence 2. Çizgi 1. Kadar koyu olması lazım ya sanırım yarın pik olacak gibi
Tam pik değil yakında olurSanırsam artık pik
Değil canım ama yakınSanırsam artık pik
Canım nasılsın ?Bence pazar en geç pazartesi pik olacak canım. Pik demek iki çizgininde koyu olması demek pik gördükten sonraki gün tekrar test yapıyosun T çizgisi silikleşmişse yumurtan çatlamış oluyor o günü de değerlendiriyorsun anlatabilmişimdir inşallah![]()
Bugünü net değerlendirin,pik çok yakın bugünde en az yumurtlama kadar önemliSanırsam artık pik
Bence evettt değerlendirinCanım nasılsın ?
Sence bugün pik mi
Eşim şehir dışındaBence evettt değerlendirin
Ay olsun umarım tutar spermler sonuçta bir kaç gün yaşıyorEşim şehir dışındacuma akşamı değerlendirdim sadece, eşimde bir kaç gün daha gelmeyecek
Evet canım 72 saat yaşıyor diyorlarAy olsun umarım tutar spermler sonuçta bir kaç gün yaşıyor![]()
Selam canım iyiyim sağol, Bence pikCanım nasılsın ?
Sence bugün pik mi
Yaaa, cuma günü değerlendirdik bakalım tutacak mı?Selam canım iyiyim sağol, Bence pik
Değerlendirdik bakalımBugünü net değerlendirin,pik çok yakın bugünde en az yumurtlama kadar önemli
Kuzucum benim bir sonraki ay hepimiz için uğur getirsin inşallahBAT yarındı bugünden elendim resmi olarak kızlarımönümüzdeki ay inşallah
![]()
Canım nasılsınSelam canım iyiyim sağol, Bence pik