- 18 Temmuz 2023
- 89
- 47
- 8
- 25
- Konu Sahibi Sibella2710
- #1.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pike çok yakın, yarın tekrar yaparsın test canım silik çıktıysa çatlamıştırKızlar sizce pik mi ilk defa yaptığım için karar veremedim.
Aslında bir gebenın günlüğü takip ediyorum orada 3 günde bir ilişki öneriyor. Dün değerlendirdik. Bugün bu kadar koyu çıkınca değerlendirip degerlendirmemekte emin olamadım. Yinede değerlendirmekte birsey kaybetmem diyip değerlendirdim. Dua edin bu ay olsun. Olmazsa o çok korktuğum hsg filmini çekeceğimPike çok yakın, yarın tekrar yaparsın test canım silik çıktıysa çatlamıştır
İnşallah olurAslında bir gebenın günlüğü takip ediyorum orada 3 günde bir ilişki öneriyor. Dün değerlendirdik. Bugün bu kadar koyu çıkınca değerlendirip degerlendirmemekte emin olamadım. Yinede değerlendirmekte birsey kaybetmem diyip değerlendirdim. Dua edin bu ay olsun. Olmazsa o çok korktuğum hsg filmini çekeceğim![]()
Korkma canım HGS hiçbir korkulacak yani yok benimki 1 dakika bile sürmedi acısı iğne batması kadar. Bugün pik görünüyor yarın çatlar gibi ama siz bu 3 günü boş geçirmeyin.Bende adetim bitince baslicam bakalımAslında bir gebenın günlüğü takip ediyorum orada 3 günde bir ilişki öneriyor. Dün değerlendirdik. Bugün bu kadar koyu çıkınca değerlendirip degerlendirmemekte emin olamadım. Yinede değerlendirmekte birsey kaybetmem diyip değerlendirdim. Dua edin bu ay olsun. Olmazsa o çok korktuğum hsg filmini çekeceğim![]()
Bana da bir sene dolunca hsg gerekecek dedi dr. Ama anestezisiz zor olur senin dedi. Alttan muayenede cıglıklar attıgım içinKorkma canım HGS hiçbir korkulacak yani yok benimki 1 dakika bile sürmedi acısı iğne batması kadar. Bugün pik görünüyor yarın çatlar gibi ama siz bu 3 günü boş geçirmeyin.Bende adetim bitince baslicam bakalım![]()
1gun durup bir gun yapmak en iyisi yumurta günlerinde çünkü sperm 72 saat kalıyor vücutta tabi ilk anki gibi olmaz.Sperm sorunu olanlar yaparsa iyi olur 3gune 1Aslında bir gebenın günlüğü takip ediyorum orada 3 günde bir ilişki öneriyor. Dün değerlendirdik. Bugün bu kadar koyu çıkınca değerlendirip degerlendirmemekte emin olamadım. Yinede değerlendirmekte birsey kaybetmem diyip değerlendirdim. Dua edin bu ay olsun. Olmazsa o çok korktuğum hsg filmini çekeceğim![]()
İnşallah olur
Degerlendirmen iyi olmus gece ç atlayabilir,
Kaç ay oldu sizi
Amin inşallah canım.İnşallah olur
Degerlendirmen iyi olmus gece ç atlayabilir,
Kaç ay oldu sizin
İnşallah bu ay tutar hiç gerek kalmazBana da bir sene dolunca hsg gerekecek dedi dr. Ama anestezisiz zor olur senin dedi. Alttan muayenede cıglıklar attıgım için![]()
Korkulacak birşey yok sadece ilaç sıkılacak en iyisi anestesiz olanı size tavsiyemBana da bir sene dolunca hsg gerekecek dedi dr. Ama anestezisiz zor olur senin dedi. Alttan muayenede cıglıklar attıgım için![]()
Benim de 8 ay.. Ama hsg için erken sanki. Hormon vs bakıldo mıAmin inşallah canım.
Ya bizim biraz karışık 4. Ay oldu ciddi düşünelim.
8 aydır korunmasızız ama
Açıkçası biraz duygusallıkta var eşimin görevi dolayısıyla doğudayız. Ailem ise uzakta zor oluyor böyle belki annem yada kardeşlerimden biri olsa yanımda bu süreci kolay atlatabilirim.Korkma canım HGS hiçbir korkulacak yani yok benimki 1 dakika bile sürmedi acısı iğne batması kadar. Bugün pik görünüyor yarın çatlar gibi ama siz bu 3 günü boş geçirmeyin.Bende adetim bitince baslicam bakalım![]()
Ay öyle mi demişlerKorkulacak birşey yok sadece ilaç sıkılacak en iyisi anestesiz olanı size tavsiyemKorkmayın ya korkarsaniz bak çocukta olmaz Allah korusun atalar boşa dememiş korkanin çocuğu olmaz
![]()
Yaa aynen öyle derlermiş cnm korkma korkma ya Çocuk için yapacak birşey yok maalesefAy öyle mi demişlerben tam korkakım ya eyvah
evlendiğimde ilk beş ay ilişkiye giremedim acıdan korkudan ne zor günlerdi Allah'ım
Herseye bakıldı herhangi bir sorun yok dediler. Bi hsg kaldı. O da bakalım bu ay olmazsa mayıs ayına dedik yapalım. En azından kafa rahat olurBenim de 8 ay.. Ama hsg için erken sanki. Hormon vs bakıldo mı
Doğu da görev yaptım bu yüzden de çocuk fikrini ertelemiştik, doğru düzgün hastane bile yoktu bizm olduğumuz şehirde. Ama hamile kalıp mis gibi doguranlar da oluyordu tabi. Hatta ailesi yanına gelenlee oluyor öyle. Allah kolaylastırsın inşallahAçıkçası biraz duygusallıkta var eşimin görevi dolayısıyla doğudayız. Ailem ise uzakta zor oluyor böyle belki annem yada kardeşlerimden biri olsa yanımda bu süreci kolay atlatabilirim.
Amin inşallah canımDoğu da görev yaptım bu yüzden de çocuk fikrini ertelemiştik, doğru düzgün hastane bile yoktu bizm olduğumuz şehirde. Ama hamile kalıp mis gibi doguranlar da oluyordu tabi. Hatta ailesi yanına gelenlee oluyor öyle. Allah kolaylastırsın inşallah![]()
PikEki Görüntüle 3578366 Kızlar pik mi sizce bugün
Evet canım 3 günü değerlendir.Eki Görüntüle 3578366 Kızlar pik mi sizce bugün