Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Hayırlısı olsun canım hergun kuru incir ye kaynat suyunu iç arada da çörek otu vs gibi şeyler denedin mi
Her şey normal çıktı.Değerlerim de güzel.Tüpler de açık çıktı.Eşimde de sorun çıkmadı.Benim için uygun zaman gelmedi herhalde diye düşünüyorum.Çörek otunu duymadım,incir östrojenimi yükseltiyor diye diyetisyenim vermemiştş

Merhaba benim o markada çok net pik çıkarmadı.Hatta en başta ikinci çizgi bile çıkmıyordu.Netten aldım.Test mi bozuk ben mi yumurtlamıyorum çok üzgünüm.
Test bozuk olabilir belki. Genelde herkes memnun her gün aynı saatte özellikle gündüz. Sıvı alımını 2 saat kala kestiniz mi

Hanımlar öncelikle şimdiden iyi bayramlar. Umarım bu bayram bize çifte bayram olur. Çoğumuz 1 haftayı geride bıraktık diye düşünüyorum. Bat yaklaşanlar belirti yaşayan var mı ya da test yapanlar. Ben bugün çatlama gününü de sayarsam 9. günüm bat 4 nisan daha erken diye düşünüyorum. Kasıklarda belli belirsiz ağrı dışında bir belirtim yok maalesef. Sizde durumlar nasıllll

İyi bayramlar diliyorum ben de Aynı şekilde bende de yoğun kasık ağrısı var, zaman zaman sol bacağıma vuran. Ayrıca göğüs ucu hassasiyeti var. Bir de aşırı sinir var ama o genel gündemden olabilir bilemiyorum Bu belirtiler adet öncesi yaşadığım şeyler değil, adetim 3 Nisan. Ben üşüttüm diye düşünüyorum.

belli olmaz valla. benim mesela göğüste tık yok ne yumurtlamada ne de şimdi normal mi acaba o da takıldı kafama

belli olmaz valla. benim mesela göğüste tık yok ne yumurtlamada ne de şimdi normal mi acaba o da takıldı kafama
Benim hormonlarım çok düzenli değildir. Belki biri yükselmiştir yine göğüs ucu ondan olabilir. Ya da süreci sıkı takip ediyoruz ya psikolojik olarak da bazen belirti hissedebiliyor insan. Bence benimki öyle.

Benim hormonlarım çok düzenli değildir. Belki biri yükselmiştir yine göğüs ucu ondan olabilir. Ya da süreci sıkı takip ediyoruz ya psikolojik olarak da bazen belirti hissedebiliyor insan. Bence benimki öyle.
Hamilelik varsa kesin oluyor mu göğüs hassasıyeti onu biliyor musunuz

Hamilelik varsa kesin oluyor mu göğüs hassasıyeti onu biliyor musunuz
Herkeste olmaz bence. Ki hiçbir belirti herkeste olmaz. Herkesin belirtisi kendine göre. O yüzden bu onda var bende yok demenin stres yaratmaktan başka bir sonucu olmaz. Benim kuzenim sıfır belirti ile 4 aylıkken öğrendi hamile olduğunu

Evet doğru. Sizin 5 gün kalmış bata test yapacak mısınız yoksa gecikmeyi mı bekliceksiniz

Siz napacaksınız?
Eşim hastane işlerini sevmiyor akışına bırak kafasında ama benim değerlerim süper değil amh 1.59 fsh 9 gibi bu geçen yaz ağustos verileri. Eğer olmazsa bu hastane süreçlerini yalnız atlaticam gibi yani benimle gelir de benim abarttığımı düşünüyor biraz

Erkekler biraz daha sakin ve bazen de umursamaz oluyorlar bu konuda. Hastane işini ben de sevmiyorum açıkçası. Ama işte gerekiyor napalım. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz?

Erkekler biraz daha sakin ve bazen de umursamaz oluyorlar bu konuda. Hastane işini ben de sevmiyorum açıkçası. Ama işte gerekiyor napalım. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz?
Biz 1.5 yıldır evliyiz 6 7 aydır korunma yok Ovulasyon takibini bu ay yaptım sadece

6 gün var benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…