sonra kayın validem beni aradı. sen sakın sesini çıkarma dedi sırayla bu işler dedi.
bu cümleyi bende hiç beğenmedim?kaydirigubbakcemile
ya öylede canım niye kıskansın ki. biz bir iki aylık nişanlı değiliz. nişanlanalı 14 ay oldu. mantığı ne bunun
Al benden de o kadar. Bende bu cümleye takıldım kaldım. Ne demek şimdi "sırayla bu işler" lafı. Altında bir sürü şey arar bulurum ben bu cümlenin.
Tamam aileniz biraz sıkmış sizi ama sizde bence bu lafın altında kalmamalıydınız, yani sıra kayınvalidenize gelince ne yapaak merak ettim şimdi.
Benca o cümlenin manası şu arkadaşlar nişanlı arkadaşımız ailesiyle aralarında geçen en ufak olayı bile yemiyo içmiyo nişanlısına ve kayınvalidesine anlatıyo o farkında değil ama aileler arasında soğuk savaş başlatıyo....kayınvalideside ondan aldığı cesaretle bu cümleyi kurabiliyo....daha evli değilsin babanın evinde onun kurallarıyla yaşıyorsun ne kadar özgür hayatın olsada bu böyle....ii yapıyorlar bence....sana ters geliyor ama emin ol ileriki hayatında bunlar sana rtı puanlarla geriye dönecek....nasıl mı ?bekle de gör ve annene her şartta saygı göster....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?