Valla ben bu arkadaşa katılıyorum evim çekmecelere kadar yerleşmişken nişanlımdan ayrılan ben bu konularda artık ihtisas yapmış gibiyim.
1 hiç konduramıyosun ama anneler kıskanır helede bu evden uçacak ilk evlatsa
2 böyle sıkı davranmaları endişedende kaynaklanıyor gelin ata binmiş ya kısmet demiş bu söz ne doğru sözdür bir bilsen
3 Senin önünde daha nerdeyse bir yıl var kavga ve gürültüsüz geçirmek istiyorsan asla
annene tartıştığınızı bile belli etme anneler kıyamaz bazen olayları gereksiz büyütürler sen
barışırsın nişanlınla ama onun içinde hep bir kin kalır aynı şey tabii asıl kayınvalidenler için
geçerlidir annenle tartştığınızı bilseler ömür boyu zaten annelede geçinemiyodun yada
annen geçimsiz derler.Allah yardımcın olsun canımmbenim en berbat yıllarım nişanlılık yıllarımdır sanırım sen akıllı ol dengeyi kur ki ilişkiniz yıpranmasın .Allah daim mutlu etsin.a.s.
bende arkadasa katiliyorum
Niye annenin tutumunu anlamiyorsunki ? fisfisfis
Benim kizim olsa, bende onu koruyup kollamak isterdim.
Tamam o senin nisanlin olabilir ama. nisanlinla tek basina onun evine gitmen bence cok dogru sayilmaz. fisfisfis
Yani bilmiyorum benim görüsüm bu.
Belkide annen korkuyordur kayinvalidenin ilerde laf etmesini yada kendi kendine
"kiza bak ne rahat, eve girip cikiyor"
diye düsünmesinden. Yani insanin agzi torba degilki büzesin sonucta degilmi canim. :bbo:
Hem bazi arkadaslarin dedigi gibi, aileni sakin kötü gösterme.
Annenle babanla kavga da etsen, kötüde olsan, sakin onlara karsi gösterme. inan bana ilerde laf olur bu.
Simdi kayinvaliden senin tarafini tutuyor gibi görünsede, ilerde bunun lafini eder.
Dikkatli ol canim, ailenle hep cok mutlu ve cok iyi oldugunu göstermelisinki, yanliz olmadigini ve arkanda kapi gibi destekcilerin yani annen baban oldugunu bilsin herkes :dilcikar:,
üzülme canim öptüm :1hug: