Valla ben bu arkadaşa katılıyorum evim çekmecelere kadar yerleşmişken nişanlımdan ayrılan ben bu konularda artık ihtisas yapmış gibiyim.
1 hiç konduramıyosun ama anneler kıskanır helede bu evden uçacak ilk evlatsa
2 böyle sıkı davranmaları endişedende kaynaklanıyor gelin ata binmiş ya kısmet demiş bu söz ne doğru sözdür bir bilsen
3 Senin önünde daha nerdeyse bir yıl var kavga ve gürültüsüz geçirmek istiyorsan asla
annene tartıştığınızı bile belli etme anneler kıyamaz bazen olayları gereksiz büyütürler sen
barışırsın nişanlınla ama onun içinde hep bir kin kalır aynı şey tabii asıl kayınvalidenler için
geçerlidir annenle tartştığınızı bilseler ömür boyu zaten annelede geçinemiyodun yada
annen geçimsiz derler.Allah yardımcın olsun canımmbenim en berbat yıllarım nişanlılık yıllarımdır sanırım sen akıllı ol dengeyi kur ki ilişkiniz yıpranmasın .Allah daim mutlu etsin.a.s.
sana yorum yapmicam tek sunu soylicem tatlim
ben 3 yildir evliyim ve bir gün dahi ne anami ne babami nede akrabalarimin
tek bir hatasini esimin ailesinden hic kimseye bahsetmedim
kulagina küpe olsun agzin ailen icin kaynanan tarafina karsi sir küpü olsun bunu bilir bunu soylerim
sanmaki ayri evde oturunca karismicaklar onu bir gec sen
yani onlarda beni yollamıcak galiba.
ama bunu çok takmıyorum bide bunu dert eemem.nasıl olsa ayrı oturucam, ordan da bna karışamaz herhalde
sonra kayın validem beni aradı. sen sakın sesini çıkarma dedi sırayla bu işler dedi.
bu cümleyi bende hiç beğenmedim?kaydirigubbakcemile
Al benden de o kadar. Bende bu cümleye takıldım kaldım. Ne demek şimdi "sırayla bu işler" lafı. Altında bir sürü şey arar bulurum ben bu cümlenin.
Tamam aileniz biraz sıkmış sizi ama sizde bence bu lafın altında kalmamalıydınız, yani sıra kayınvalidenize gelince ne yapaak merak ettim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?