Kontakt Lens Bu gözlere hangi renk?(fotoğraflı)

monarosa_22

Kızım, dünyam :)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
7.456
991
36
merhaba...
daha önce hiç lens kullanmadım..
bi değişiklik yapmak istiyorum ve cam yeşili bir lens arıyorum.
aslında kendi gözlerim de yeşil_ela gibi bişey:)
ama ben net parlak bir yeşil istiyorum
hangi marka ve rengi önerirsiniz?

işte kendi göz rengim...

Eklentiler

• $JGörüntü018a.gif
    $JGörüntü018a.gif
    13,4 KB · Görüntüleme: 688
  • $Image0031m.gif
    $Image0031m.gif
    18,3 KB · Görüntüleme: 364
Son düzenleme:
lens renklerie bakıyorum ama
kişinin kendi göz rengine göre farklı renkler ortaya çıkabiliyor sanırım..
yani katalogtan beğenilen göz rengi herkeste aynı durmayabilir..
sanırım deneyip almak lazım:S

slm ben kumralım ve yuvarlak bir yüzüm var hangi renkleri kullanabilirim birde renkli lenslerin kullanım süreleri nekardır

beni kazıkladılar lensin son kullanma tarihi geç miş bende taktım 1 ay kadar bir batma oluyor bulanık görüyürum birde gözümde ağırlık hisi vardı gittim başka optikçiye o dediki lenslrin süresi bitmiş bende dedim ki yeni aldım ne olur bana yadım edin bu konuda lens hakkında daha öncde kullandım

çok yakışır size inşallah side benim gibi olmayın ben 1 ay önce b&l markalı light green aldım 50 liraya fakat takar takmaz hemen batma kuruluk ve bulanık gördüm ben onu bir süre kullandım sonra bir otikçiye daha danıştım bana onların sürelerinin aylık olduğunu söylemişti aldığım optikçide 1 sene rahat gider demişti bana sinirden yırtım lensleri

çok yakışır size inşallah side benim gibi olmayın ben 1 ay önce b&l markalı light green aldım 50 liraya fakat takar takmaz hemen batma kuruluk ve bulanık gördüm ben onu bir süre kullandım sonra bir otikçiye daha danıştım bana onların sürelerinin aylık olduğunu söylemişti aldığım optikçide 1 sene rahat gider demişti bana sinirden yırtım lensleri

bunları duyunca da en iysi kullanmamak diyoruım aslında
kendi gözlerim de renkli
ama ne bilim değişiklik istemiştim...

hayır lens çok güzel bişey çok sewiyorum lensleri fakat böyle aksaklıklar oluyor eğer isteğiniz arsa alın lemsleri sonra insan pişman oluyor neden almadım diye ben şahsen yeniden alacam

X