Bu gidişle istifa edeceğim

canım maalesef işte bu patronlar hep kendi insiyatifini kullanıyor bir de bencilse vay haline
bence bu kadar kişiselleştirme problemi. yemek yapmak zournda da değilsin. ben beceremem evde de eşim yapıyor de çık işşin içinden

Evde freelance grafik tasarım yapsan ? Iyi bir mesleğin var bence.

iş geldikçe arkadaşlardan yapıyorum. Ama 1 sene de bu işte yoğun olduğum için elim çok yavaşladı.
Ve eve gidince ben hep koltukta uyuyakalıyorum yorgunluktan. Başka bir şey yapmaya vaktim yok

Yok zaten artık öyle bir şey. Artık boş bir anıma mı geldi bilmiyorum ama 2.si olmayacak

Parayi veren dudugu calar. Isine gelmiyorsa cikarsin isinden baska bir is bulursun. Ayrica patronun hakli, elinizemi yapisir bir pilav. Madem zorunuza gidecekti bukadar, ozaman hic yapmasaydiniz kuzum. Hem sahsen benim hosuma bile giderdi, degisiklik iste, yanima bir iki is arkadasi bulur bi yandan sohbet esliginde yiyecek biseyler hazirlardim (madem disardan soyleyemiyosunuz).

İş işteyken değiştirilir. Emin olun kafanız atar istifa ederseniz sonrasında çok pişman olursunuz. Evde oturmak bu devirde çok daha can sıkıcı. Bu işi bulmak için bile ne kadar uğraşmışsınızdır kim bilir. Hele imkanları kısıtlı bir yerde ha deyince iş de bulunmuyor. Aman ha iş bulmadan istifa etmeyin.

inşallah devamı gelmez.Eski işyerimde patronun kızkardeşi yaparken bende yardım edeyim bari diye iyi niyetle yaptığım şeyler bir baktım üstüme yapışıyor.Kız sanki eşimmiş gibi malzemeleri alıyor mutfağa bırakıyor,bende kalkıp saf saf yapıyorumBir süre böyle devam etti sonra baktım olcak gibi değil,ben rejime başladım yemek paramı alayım evden getiricem diye noktayı koydum..

Bir garantim olmadan çıkmak istemiyorum. Yanii böyle sinirlerimi zıplatmaya devam etmezlerse.

Neyse ki kurtulmuşsun canım. Ben de kimse bir şey demeden yaptım ve üstüme yapışmasını asla istemiyorum. İşim değil ya..

teşekkürler kuzum

bence çok adaletsiz ve çirkin bir durum. herkesin yapısı farklı ama sorumlu müdürken bana pilav yaptırıp üstüne bir de teşekkür yerine dalga geçen birine dayanamazdım. başka bir iş araştırın, bulduğunuz anda çıkın oradan.

herkes gıbı fabrıkaya mı gıreyım ne demek anlamadım neyi var fabrıka da calısan ınsanların

Arayıştayım,çıkacağım canım..

Hayır yani çalışan herkes fabrikalarda ve orda max 1200-1300 alacağım şuanki konumumda 2000 lira alıyorum canım.

eğer şuanki maaşına göre ayarladığın bir ödeme planın yoksa daha düşük maaşa çalışmaktan gocunma bence.Sonuçta huzur herşeyden önemli,bende daha düşük bir maaşa girdim,ama cumartesi çalışmıyorum eski işyerinde tüm gündü,daha az yoğunum tüm bunları hesaplayınca burada daha karlı ve huzurluyum diyorum

Kesinlikle huzur bir iş ortamı için çok önemli,çünkü evimden daha çok iş yerindeyim.
Ama araba kredimiz ve iş yeri kredimiz var şuan da da düşük maaşla çalışma lüksüm yok malesef

pilav yapmayı bilmiyorum diyecektiniz. kimse bilmesse dışardan yemek söylenir bulaşık derdi çıkmaz. patronda bi daha aşçıyı götürmezdi. sinirin stresin anlamı yok. biraz taktik. malum iş hayatı.

Mutfağa girip pilav mı yaptınız?
Vallahi her işi böyle çözüyorsanız bence patron sizi çözmüş.
Kusura bakmayın ama bunun gibi başka örnekler varsa işten yada patrondan şikayet etmeyin. Kendiniz hazırlamışsınız bu sonu kendinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…