Bu gidişle istifa edeceğim

bence bu durumu cok abartmıssınız....3 gun ıcın kadın aşçımı tutsun..yapmayıverseydınız pılavı.bı gevrek sımıt alıp gecıstıremedınız mı....ben burda patronun haklı demıyorum...ama patron mılletı dıyebılıyorum...yaptırırlar her angaryayada koştururlar.....sen bulaşık yıkayan avukat gördun mu???? ben gördum??? o gun oyle denk geldı oldu...ne yapsın yanı ben koskoca avukatım bugunluk bulaşıkçımı alın desın...ustelık şartları uygun bır yerde calışıyorsa....
1800 tl alıyorsunuz ılk sene dırek 2000 olmu. ulkemız sartlarına göre çok ıyı.....az dısınızı sıkın ...3 gunden kımse açlıktan olmez

ben 8 senedir evrim geçirdim işten çıkarsam ne yapıcam diye diye benlikten çıktım. bence benim yaptığım hatayı yapma kaç kurtar kendini

Aksatmalisıniz böyle durumlarda. İşiniz olsun yapamayın pilavdı bulaşıktı,dısardan söyleyin ödesin paşa paşa. O işyeri sizi yönetici pozisyonda çalıştırıyorsa bir zahmet yemek paranızı odesin. Kimsede birşey diyemez yani. Görev tanımınızda olmadığına göre.

Kızlar..:KK52:
Bir haftadır iş yerimle ilgili inanılmaz canım sıkılıyor. Evlendikten sonra Silivri'ye geldim ve burada iş imkanı o kadar kısıtlı ki.. Tam bir fabrika bölgesi.
Grafik tasarım mezunuyum ve şuan çok alakasız bir yerde sırf lisans diplomam var diye sorumlu müdür oldum. Ama lafta yani.. Öyle böyle ben 1 seneyi devirdim. İyice de işe güce alıştım.
Fakat bir işverenim var kiiii... Kadın rahatına düşkün ya evet patron istediği gibi yapacaktır da ev taşıyor diye bizim aşçıyı yanına aldı 3 gündür ev topluyorlar. Buradaki insanlar isyan durumunda ve ben dün mutfağa inip pilav yaptım ya..
Ama inanılmaz sinirle yapıyorum yemeği. Sonradan yukarı çıkınca patronu aradım, brini bulalım yemeklere baksın diye. Kiii sadece yemek değil bunun bulaşığı da var..
Bana dedi ki "3 gün idare edemiyor musunuz" ay o kadar sinir oldum ki...
İşler aksıyor il müdürlüğüne raporları gönderecektim ama ben mutfağa inip pilav yaptım dedim.
Gülerek bir şey olmaz eliniz alışır dedi.. Kapattık öyle
O kadar sinirim bozuldu ki eve geldim bir dünya ağladım. Çıksam ne yapıcam nerde çalışıcam.. Fabrikaya mı gireyim herkes gibi..
Yoruldum artık:110:
fabrikatör teyze maşallah parasıynan döver sizi bence duymayın görmeyin işçiler kazan kaldırırsa belki anlar personelden sorumlu müdür değilseniz takılmayın derim..

Disardan yemek soyleyip faturayi muhasebeye iletecektiniz bence girip pilav yapmaniz manasiz olmus ki isveren size gir mutfaga yemek yap dememis. Bazen sorunu kendimiz yaratiyoruz

Ben olsam istifa etmezdim.
Ama kesinlikle inceden bi bakinirdim baska isyerlerine.

X