Bu gidişle ev almak bi hayal oldu

Aynen öyle nasıl olcak ne yapıcaz bilmiyorum bugün bi yakinimizin düğününe gidicektik altın alalım dedik çeyrek ya çeyrek 450 tl idi 140 bin birikimimizde eşimle abisi ev yapıyolar satmak için oda demire çimentoya gelen zam dan durmuş durumdalar baslayamdilar bile 4 ay oldu nolcak bu hal o cikardiklari indirimde yine zenginleri ilgilendiriyor bizlere uğramaz bile zenginler daha zengin olsun diey

Aslında bu daha hiç birşey daha kötü günlerde buluşmak dileğiyle sizde abartiyosunuz alt tarafı dolar ve faizler yükselmiş biraz daha biraz daha
Evet bunlar iyi günler gibi. Asıl kötü günlerimiz kapıda. Allah yardımcımız olsun. Bi devlet bi ülke bi Osmanlı torunu nasıl bu hale gelirki.

Evet fakirden alıp zengine veriolarlar. Bilemiyorum neden bu hale geldik. Bayramdan sonra vatandaşı mutlu edicez bambaşka dönecek dediler, şaka gibi ya zekamızla dalga geçiyorlar resmen. Ülkece şok etkisi yaşadık, Osmanlı'nın kemikleri titriyordur, dört yani denizle kaptı, 4 mevsimi yaşadığı ülkesini bu halde

Oyle dusunmeyin ekonomik gostergelerde hersey birbirine baglidir. Doviz kuru artarsa enflasyon artar cunku ithal cok fazla urunumuz var. Malesef issizlik de artabilir , bu durumda dusuk gelirliler de bu durumdan etkilenecektir. Hem enflasyon hem de issizlik fakiri de sarsar. Zenginler konusuna kismen katiliyorum

Tam ayni durumdayiz rakamlar bile ayni ve bu durum acayip.sinir bozucu

Tabi ki çocuk yetiştirilecek bir yer olması şart, Bu evi komple görmezden gelmelisiniz çocuk yetiştirirken muhit çok önemli. Bu sanırım kredi ile almak istediğiniz ev değil mi ?
Peki Toki de alabileceğiniz evin muhiti nasıl ?

Kizlar dun gelen faiz arttirimiyla konut kredileri faizlerinin artik dusmesinin imkansiz oldugunu söylüyorlar
Gerci faiz arttirimi olmayıp dolar basini alip giderken de imkansiz görünüyordu

Paranızı dövize yatırın, mesela şuan düştü. Nasılsa yine çıkacak atıyorum 100.000 tl niz varsa belki 10 günde 120.000 tl olur. Kurları iyi takip etmenizi öneririm.

Temelden alın 30 40 bin daha ucuz oluyor bizde evi satamiyotuz 135bin 2+1 kışın sıcacık yazın serin ama malum enflasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…