Bu gidişle ev almak bi hayal oldu

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama konut projelerinden ev alabilirsiniz.
Bazı İnşaat firmaları sıfır faizle ev satıyorlar. Piyasa zaten kötü bence bir araştırın.
Sanmıyorum bu aralar ekonomi düzelsin. Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete bakalım :işsiz:
Çok riskli şu an bitmemiş ev almak. İnşaatların çoğu durmuş durumda. Döviz yüzünden malzeme alamıyorlar.

Küçük bi şehirdeyim. Burada böyle bi inşaat firması yok. Araştırmadığımız yer kalmadı.

O zaman bekleyin biraz. Yıl sonuna kadar piyasalar iyice belli olur o zaman.
Baktınız değişen birşey yok iyice araştırın. Çok bir şey çekmeyecekseniz krediyi, kira yerine krediyi ödersiniz.
Allah gönlünüze göre versin..

O zaman bekleyin biraz. Yıl sonuna kadar piyasalar iyice belli olur o zaman.
Baktınız değişen birşey yok iyice araştırın. Çok bir şey çekmeyecekseniz krediyi, kira yerine krediyi ödersiniz.
Allah gönlünüze göre versin..
Allah razı olsun çok teşekkürler. Biraz daha bekliycez mecbur

Biz beklerken 350 binlik ev oldu 550 bin.
Çok hızlı arttı ev fiyatları.
İnşallah gönlünüze göre bir eviniz olur.
Amin inşallah. Şu anda geçen seneden beri takip ettiğim firmaların hep 2. Kat evlerini takip ettim fiyatta değişim yok umarım olmaz.

Çok riskli şu an bitmemiş ev almak. İnşaatların çoğu durmuş durumda. Döviz yüzünden malzeme alamıyorlar.
Oda doğru, küçüklerden zaten alınmaz ama büyük firmaların bile garantisi yok artık.
Ben anlamıyorum ki durum o ka kötü İstanbul’da hala evler bi dünya para :KK43:

Oda doğru, küçüklerden zaten alınmaz ama büyük firmaların bile garantisi yok artık.
Bmde bitmiş ev istiyorum. Fazla olsun ama bitsin görüyüm. Malzeme ne kullanmış, iskan almışmı bunları bilmeden almaöam

Aynen öyle. Ben de sokakta giderken ev beğeniyorum bazen ne güzelmiş diye. İnternetten girip bakıyorum hemen 850bin lira diyor ya, bildiğin 3+1 kat, normal bir ev. Yuh diyip kapatıyorum.

Inşallah olur hayırlısıyla.biz de 1-2 ay önce falan ev aldık.0.98 'di ya faizler 1 günle kaçırdık onu.ben de ona üzülmüştüm.bence bu evler satilmayinca geçici olarak bu 0.98 yine yapılabilir .veya biraz daha yükseği .Inşallah sansiniza bir kolaylık olur bakalim

illere gore ev fiyatları acayip fark ediyor
bizim burada gecen sene en düşük ev fiyatları en az 300 den başlıyordu bu sene bakıyorum sıfır evler var 230 yazmışlar alan yok herhalde. Birde eski ev ile yeni ev fiyatı bile ayni diyorlar o garip geliyor. Yine de ev almak için 220 olmalı en az. Bu seneye gore diyorum yani. Gecen sene 30 yıllık evler 290 a falan satıldı burada. bazı şehirlerde ev fiyatına bakıyorum 130a sıfır lüks evler var şaka gibi yani demek ki yeri önemli yoksa düşük fiyata satan da para kazanıyor sonuçta.

Inşallah olur hayırlısıyla.biz de 1-2 ay önce falan ev aldık.0.98 'di ya faizler 1 günle kaçırdık onu.ben de ona üzülmüştüm.bence bu evler satilmayinca geçici olarak bu 0.98 yine yapılabilir .veya biraz daha yükseği .Inşallah sansiniza bir kolaylık olur bakalim
İnşallah tek dileğim bu. Artık kendi evime çıkmak istiyorum. Kayınbabamın evinde kirayla oturmak üzüyor beni. Evet piyasa değerinün biraz altında ama. Evin her ihtiyacı bzde. Dış yalıtımına kadr hem kira verio hem yaptırmak zorunda kaldık

bizim burada gecen sene en düşük ev fiyatları en az 300 den başlıyordu bu sene bakıyorum sıfır evler var 230 yazmışlar alan yok herhalde. Birde eski ev ile yeni ev fiyatı bile ayni diyorlar o garip geliyor. Yine de ev almak için 220 olmalı en az. Bu seneye gore diyorum yani. Gecen sene 30 yıllık evler 290 a falan satıldı burada. bazı şehirlerde ev fiyatına bakıyorum 130a sıfır lüks evler var şaka gibi yani demek ki yeri önemli yoksa düşük fiyata satan da para kazanıyor sonuçta.
Ay hangi şehir orası ya, burda hiç düşmüyor. En düşük 400-450bin, sıfırlar 600den başlıyor. :(

Bizim burada eğer alıyım, malzeme, yeri, konumu, merkezi özelliklerini aramazsan 200.000 civarı. Ama özellikli olsun okula, işe, çarşıya, pazara, hastaneye yakın olsun dersen 400_450 civarı ve daha fazla. Tabi tam trilyonluk evlere bakmıyorum bile. Bunlar makul ve giriş katlar

Ay hangi şehir orası ya, burda hiç düşmüyor. En düşük 400-450bin, sıfırlar 600den başlıyor. :KK43:
Küçük bir şehir ama buradan küçük şehirlerde var oralarda çok daha uygun. Daha büyük yerlerde de fiyatlar artıyo malesef :KK64:

Yurtdisindayim, kirada oturuyorum, uc sene once Tukiye`den Istanbul Uskudar`dan ortalama 2+1 daire aldik, acikcasi hemen degil ama birkac sene sonra yurda donmeyi dusunuyorduk o yuzden almistik, tabi doviz kazandigimiz icin doviz bozdurarak aldik, eger o dovizi suan bozdursaydik iki daire alabiliyoruz. Ama saglik olsun, ne yapalim, insanlar zor geciniyor. Dilerim faizler duser ve siz de evinizi alabilirsiniz.

Back