• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gelinlik benim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa çok deişik bi modelmiş tatlımm..yakışıklı kocan için giyersin artık ama ona bakmaktan kimse bunu görmes söliim :roflol:

saol bidenem yaa bende öle düşünom wala napcam dieekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım harikaa bir gelinlik zevklerimiz aynı sanırım benim geçenlerde bahsettiğim ve aldığım modele çok benziyor etek kısmı özellikle rengi kırık beyaz sanırım. ben krem old için tereddütte kalmıştım ama bu tarz modeller hoşuma gidiyor mutluluklar tatlım herşey gönlünce olsun

canim biraz sönük yani kabarik degil gibi, altinda tarlatan yokmu? modeli gayet güzel güle güle giy mutluluklar

çok begendım cok zevklı bı secım olmus :)
ne zman dugun

canım harikaa bir gelinlik zevklerimiz aynı sanırım benim geçenlerde bahsettiğim ve aldığım modele çok benziyor etek kısmı özellikle rengi kırık beyaz sanırım. ben krem old için tereddütte kalmıştım ama bu tarz modeller hoşuma gidiyor mutluluklar tatlım herşey gönlünce olsun

nekadar güzel mutlu edici bi mesaj bu böleopuyorumnanaktan çok tşk ediorum cnmm, ewet kırık beyaz rengi, we bende çok çok beğenerek aldımm.. sanada mutluluklar şimddenna.s.

canim biraz sönük yani kabarik degil gibi, altinda tarlatan yokmu? modeli gayet güzel güle güle giy mutluluklar

cnm aslında gayet kabarık bi gelinlik, ama benim üzerimde çekilmiş hali hafif yandan olduğu için tam çıkmamış.. tarlatanıda war, kendinden tarlatanlı yani..

çok tşk ediorummmopuyorumnanaktan

tatlım alakasız olcak ama senn saçının sarısının bi ismi varmı ya...çok güzel maşallah :9

çok güzelmiş inş. bir ömür boyu mutlu olursunuzopuyorumnanaktan.ayrıca canım ayıp olmazsa gelinliği nerden ve kaça aldın kuzenimde böyle bir gelinlik arıyoda yardımcı olursan sevinirim canım

Şenizçok tşk ederim cnmm,, özelden cwpladım sorularınıa.s.

akannehirakannehirakannehir

bayildim
bayildim
bayildim

gelinlik seciminden tut
sacina
cicaaaaaaanaaaaaaa
tacina kadar
cok cok güzel bir uyum yakalamissin canim
eminimki peri kizi kadar güzel olucaksin
:nazar::nazar::nazar:
opuyorumnanaktandügün resimlerinide görmek nasip olur insallahopuyorumnanaktan
:jeyyar:oldu olcek ic camasirinida koysaydin ya bebem yagusuklu kocali gaci:jeyyar:

akannehirakannehirakannehir

bayildim
bayildim
bayildim

gelinlik seciminden tut
sacina
cicaaaaaaanaaaaaaa
tacina kadar
cok cok güzel bir uyum yakalamissin canim
eminimki peri kizi kadar güzel olucaksin
:nazar::nazar::nazar:
opuyorumnanaktandügün resimlerinide görmek nasip olur insallahopuyorumnanaktan
:jeyyar:oldu olcek ic camasirinida koysaydin ya bebem yagusuklu kocali gaci:jeyyar:

bende bu mesaja bayıldım bayıldımmmopuyorumnanaktan

çok tşk ederim fıstığımmm, beğenmen çok mutlu etti beni..

elimden geldiğince uyumlu olsun istiorum buraya koyimde herkes yorumunu yapsın istedimkaydirigubbakcemile2

hhe wala yakuşukluuu:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Back