• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gelinlik benim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewet cnm yaa bayılıorum o tüle ışıl ışıl duruo .. çok tşk ederim yorumun için a.s.

la olum sen bu gelinliği ne zaman aldın ?
daha çok vardı ?
bide kaça aldın?

ama allah var çok beğendim bende alıcam kızım aynısından :roflol:laelaelaelaelae

valla canım yorum yapın demişin üstü güselde altını begenmedim cok basit duruo daha sade bi alt ii giderdi die düşünüom

valla canım yorum yapın demişin üstü güselde altını begenmedim cok basit duruo daha sade bi alt ii giderdi die düşünüom

aslında değişik olan alt kısmı cnm çokta şatafatlı değil zaten sewmem çok süslü şeyleri, ama tabi oda senin yorumun, çok tşk ederim a.s.opuyorumnanaktan

süper duruyor gelinliğin cok begendım allah mutlu etsın canım

teşekür ederim. valla gercek görüşlerim.. süper gelinliğin çok begendım.. aman nazarlık tak nazar değmesin sakın.. iyi geceler

değişik görünüyo bilmiyorum sade ve hoş çok benlik değil ama sen begendıysen bende begendım :)))

değişik görünüyo bilmiyorum sade ve hoş çok benlik değil ama sen begendıysen bende begendım :)))

ewet cnm ufak detaylarla hareketlendirilmiş gelinlikleri çok beğeniorum ben, cafcaflı pek hoşuma gitmio..

objektif yorumun için çok tşkrlerrr opuyorumnanaktan

Back