• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eşcinsel galiba,ne yapacağım?

Kızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi

Ay çok kötü olmuş bence boşan gitsin herşey apacık ortada benimde bi akrabam vardı evlendikten 6 ay sonra farketti hatta adamın videolarını buldu kızcağız neye uğradığını şaşırdı hemen boşandı mahkemeye sundu. Seviyorum seviyorum deme sakın adam erkeklerin altına yatıyor midemi bulandırma sakın allah aşkına kötü oldummmmmm aptal olmk lazım herşey ortada🤦🏻‍♀️ afedersin tanga aldı vermemiş dildo almış vermemiş ne zaman verecek küfrettirmesin kendine şimdi ağzm bozulacak

5 yılda 7 kez ilişkide bi durup sorgulamanız gerekmiyor muydu? Bu durum tek başına anormalken illa böyle bir şey yakalamanızla mı sorgulamaya başlayacaktınız? Üzgünüm ama paravan evlilik yapmış sizinle. Delilleri toplayıp boşanmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor.

Ayyy inanamıyorum başka erkekle yatak odasında yakalaman, çarşafta kan görmene , eşinin birlikte olduğu erkeği de dolapta saklamasına rağmen onu çok seviyorum, kafam karışık demişsin şaka gibi. Hiçbir şey olmamış gibi yeniden eşim eşcinsel mi diye konu açmışsın umarım bu konu gerçek değildir. Gerçekse demekki paravan evlilik yapmış. Boşanın.

5 yılda 7 kez ilişkide bi durup sorgulamanız gerekmiyor muydu? Bu durum tek başına anormalken illa böyle bir şey yakalamanızla mı sorgulamaya başlayacaktınız? Üzgünüm ama paravan evlilik yapmış sizinle. Delilleri toplayıp boşanmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor.
Yakalamış görmüş zaten. Ona rağmen devam etmiş

Kızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Evet.

Back