• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gelinlik benim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana umarım hersey gönlünce olur düğününle ilgli benim gelinliğim hiç içime sinmemişti maalesefff

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana umarım hersey gönlünce olur düğününle ilgli benim gelinliğim hiç içime sinmemişti maalesefff

tabiki olumlu olumsuz her yorumdan bi fikir edinioruma.sopuyorumnanaktan

mesela nişanlımın yoğun isteği üzerine incecik bi askı diktircem, düz bi askı olmasın istiorum, aklıma düşük askılar geldi koluma doğru 2-3 sıra olsa hoş olur belki dedim???

haklısınız en önemli olan içimize sinmesi, sizin adınıza çok üzüldm :gitme: ama mutlu bi yuwa herşeye değer diorum, warsın gelinliğim sade bi tül olsunopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
bende çok beğendim cicim..
ay erkeklerinde bu tavrı yani ince kola razılarda kolsuza razı değiller bi tuhaflar ama ossun..
mutlu olun inşallah zemuszemus

bende çok beğendim cicim..
ay erkeklerinde bu tavrı yani ince kola razılarda kolsuza razı değiller bi tuhaflar ama ossun..
mutlu olun inşallah zemuszemus

sorma canım yaa, askısız olunca düşcekmiş gibisine geliomuş, sanki çuwal bu bol bol olcak üstmde kaydirigubbakcemile3 erkekler işte :umursamaz:

çok ama çok tşk ederim a.s.

yorum yapan herkese çok tşkr a.s.

çok beğendmm güzelmiş cnm ALLAH mutlu etsiin hihoyyyt

gelinliğin çok güzelmiş inşlhh çok ama çok mutlu olursun akayda güzel modeller var die duydum cnm bu doğrumu bide fiyatlar nasıl kaça mal oldu

çok güzelmiş inş. bir ömür boyu mutlu olursunuzopuyorumnanaktan.ayrıca canım ayıp olmazsa gelinliği nerden ve kaça aldın kuzenimde böyle bir gelinlik arıyoda yardımcı olursan sevinirim canım

gelinliğin çok güzelmiş inşlhh çok ama çok mutlu olursun akayda güzel modeller var die duydum cnm bu doğrumu bide fiyatlar nasıl kaça mal oldu

çok tşk ederim cnmm güzel dileklerin için...opuyorumnanaktan

öle cnm gerçekten güzeller kesimleri modern oluo, ben hep beğenirdim kısmetmiş ordan almak..

bende cok begendim cok zevklisin sac modelide cok slk zarif duruyor canim omur boyu mutluluklar fotograflarin devami gelir belki ? opuyorumnanaktan

aa çok deişik bi modelmiş tatlımm..yakışıklı kocan için giyersin artık ama ona bakmaktan kimse bunu görmes söliim :roflol:

Back