• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gelinlik benim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sac modeli cok hos ciçekte güsel canım gelinliğinde güselmiş mutluluklar ama nacizane fikrim o önundeki katlı yer olmasa daha ii sanki

cnm bundan önceki mesajındada üstünü beğenmişin ama altını beğenmemişsin çok basit duruo demişssinkaydirigubbakcemile3

demekki fikirler değişebilio, 3. yorumunda tamamını beğenirsin umarım a.s.

yorumun için çok tşkrlerr opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
bence yapılacak bir yorum yok tek kelimeyle mukemmel ve rahat bir gelinliğe benziyor. emin ol güzel olması kadar rahatlığıda önemli...

bence yapılacak bir yorum yok tek kelimeyle mukemmel ve rahat bir gelinliğe benziyor. emin ol güzel olması kadar rahatlığıda önemli...

bu güzel yorumun için çokkk tşk ederim cnmmm.. a.s.

ewet gerçekten çok rahat bi gelinlika.s

gelinlik saç baş hepsi birbirinden güzel senden güzel olmasınlar kaydirigubbakcemile3 inşallah çok mutlu olursun canım opuyorumnanaktan

eminim düğünde göz kamaştıracaksın canım. maaşallah sana. seçtiğim modelller çok zevkli hepsi bir araya gelince çok hoş olacağına eminim. allah bir yastıkta uzuuuuuuuuuuun sağlıklı ve mutlu artı aşk dolu bir ömür nasip etsin inşallah:)):Saruboceq:

eminim düğünde göz kamaştıracaksın canım. maaşallah sana. seçtiğim modelller çok zevkli hepsi bir araya gelince çok hoş olacağına eminim. allah bir yastıkta uzuuuuuuuuuuun sağlıklı ve mutlu artı aşk dolu bir ömür nasip etsin inşallah:)):Saruboceq:

ya çok mutlu etti cnm bu güzel yorumun Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrıca bütün güzel dileklerin için çok tşk ederimmm cnm.a.s.

canım benim ne demek, ben içimden geçenleri yazıya döktüm sadece. o senin güzelliğin:))

Back