• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gelinlik benim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelinliğin güzelmiş canım gelinin güzelliğiyle birleşince dahada bir güzel olacak eminim
gelinliğin alt kısmındaki o ışıl ışıl tül düğün salonunda okadar harika duruyorki her resimde parlıyor benimde niaşnlığım öle kumastandı opuyorumnanaktan

bu arada canım ben sana dediğim gelinliği bıraktım cok içime sinmemişti
sinem moda evinden cok daha farklı birsey aldım bu cooooook güzel cok seviyorum şimdi gelinliğimi a.s.

güzelmiş güle güle giymek nasip olur inşallah.
mutluluklar dilerim bu arada

gelinliğin güzelmiş canım gelinin güzelliğiyle birleşince dahada bir güzel olacak eminim
gelinliğin alt kısmındaki o ışıl ışıl tül düğün salonunda okadar harika duruyorki her resimde parlıyor benimde niaşnlığım öle kumastandı opuyorumnanaktan

bu arada canım ben sana dediğim gelinliği bıraktım cok içime sinmemişti
sinem moda evinden cok daha farklı birsey aldım bu cooooook güzel cok seviyorum şimdi gelinliğimi a.s.

çok tşk edrimmm cnmm güzel sözlerin içinn:kedi:
o tüle bayılıorum yaa öle ışıl ışıl parlıokiii çok sewerek aldım gerçektenopuyorumnanaktan
ya sen çk değişik bi gelinlik diodun ilk aldığına, ama önemli olan içine sinmesi tabii şimdi daha mutlu olduğun anlaşılıoopuyorumnanaktan. bunu nerden aldın we kaça aldın cnm?

çok tşk edrimmm cnmm güzel sözlerin içinn:kedi:
o tüle bayılıorum yaa öle ışıl ışıl parlıokiii çok sewerek aldım gerçektenopuyorumnanaktan
ya sen çk değişik bi gelinlik diodun ilk aldığına, ama önemli olan içine sinmesi tabii şimdi daha mutlu olduğun anlaşılıoopuyorumnanaktan. bunu nerden aldın we kaça aldın cnm?

evet değişikti ama giyince aşık olamamıştım gelinliğe :))
şimdi sinem moda evinden coook beğenerek aldım cok zarif cok şık 2.250 fiyatı 1900'a zorla aldık a.s.

canım çok güzelmiş mutluluklar dilerim

allah içine sindirsin tatlımm mutluluklar dilerimm

Çok güzelmiş canım özellikle eteğini çok beğendim

..........

Son düzenleyen: Moderatör:
Back