• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gelinlik benim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de beğendim gelinliğini,etek kısmı hoşuma gitti güle güle giy cnm mutluluklar..

gelinlik super benim gelinlik modelinde favorim gelinligim zaten bu modeldi cicek harika cok sade ama cok carpici nikah sacina gelince bayildim sari sacada koyu sacada cok asil bir hava verir yanliz tacini bu gelinlige gore sanki daha tasli secebilirdin hani cicek yerine taslarin cicek gibi duranlari var ya yada diyorum tac yerine nikah sacina iri bir cicekle tamamlasan cok daha farkli olabilir ben masa tarzi saclari alaturka buluyorum 10 gelinden 9u genelinde bunu yapiyor ensede bol bir topuz yanina ilistirilmis guzel bir saten gul veya iri bir beyaz bir liliyum cicegi ama secimlerine bayildim eminim cok guzel bir gelin olucaksin

gelinlik super benim gelinlik modelinde favorim gelinligim zaten bu modeldi cicek harika cok sade ama cok carpici nikah sacina gelince bayildim sari sacada koyu sacada cok asil bir hava verir yanliz tacini bu gelinlige gore sanki daha tasli secebilirdin hani cicek yerine taslarin cicek gibi duranlari var ya yada diyorum tac yerine nikah sacina iri bir cicekle tamamlasan cok daha farkli olabilir ben masa tarzi saclari alaturka buluyorum 10 gelinden 9u genelinde bunu yapiyor ensede bol bir topuz yanina ilistirilmis guzel bir saten gul veya iri bir beyaz bir liliyum cicegi ama secimlerine bayildim eminim cok guzel bir gelin olucaksin

nuraycımmm öncelikle güzel yorumun we tawsiyelerin için çok tşk ediorumm a.s.

saç modeli benimde çok beğendiğim bi tarz saçlarımda sarı olduğu için hoş duracağını düşündüm..

taç olayına gelince, benim hem nikahım hem düğünüm olcak , nikahta sanırım aynı bu modeldeki gibi minik çiçekler kullanıcam , tacıda düğünümde maşalı saçta kullanıcam, ama fikrim değişmeye başladı bugünlerde, kuaförüm nikahta minik çiçek kullanacağım için düğünde maşalı saçın yanına kocaman bi çiçeğin güzel olabileceğini söledi..hihoyyyt

ayrıca maşalı saç tahmin ettiğin gibi klasik buklelerden oluşmıycak, farklı bi model olucak, aslında elimde bi örnek war ama arkadaşımın fotosu olduğu için eklemek istemiorum haberi olmadan yerimseniben

daha düğünüme 9 ay war ama ben tasasına düştüm şimdiden kaydirigubbakcemile3

Back