• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gelinlik benim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok güzel bi gelinlik modeli,saç modelide hoş çok güzel bir gelin olursun Allahın izniyle....

wuwww çok güzelmiş canım..mutluluklar. bizim de böyle heyecanları tadmamız yakındır inş. :kedi:

modelde gördüğümde pek beğenmedi ama galiba o ayaktaki sensin ve o hali bana daha güzel

allah mutlu etsin

bir yastıkta yavaş yavaş kocayın inş =))

wuwww çok güzelmiş canım..mutluluklar. bizim de böyle heyecanları tadmamız yakındır inş. :kedi:

tşk ederim tatlım, inş en yakın zamanda sende yaşarsın a.s.

modelde gördüğümde pek beğenmedi ama galiba o ayaktaki sensin ve o hali bana daha güzel

allah mutlu etsin

bir yastıkta yavaş yavaş kocayın inş =))

bana daha çok yakışmış dimii hehehehkaydirigubbakcemile3
tşk ederim cnmm aminn a.s.
kıs sarı papatya hayırlısı olsun:)

saol nan sarı gacı zemuszemus

Gelinliğin çok güzel. tacınla birlikte tam bir prenses olacaksın.

Benim de 1 yıl sonra düğünüm olacak ve gelinlik araştırıyorum. straplez mi olsun askılı mı olsun hala karar veremedim.

Gelinliğin çok güzel. tacınla birlikte tam bir prenses olacaksın.

Benim de 1 yıl sonra düğünüm olacak ve gelinlik araştırıyorum. straplez mi olsun askılı mı olsun hala karar veremedim.

tşk ederim cnmm umarım dediğin gibi olur herşey :kedi:

bende askı diktiricem gelinliğime böle straplez kullanmıcam, düz askı deil ama omuza doğru düşük askılardan olcak, nişanlım saolsun ip gibi olsun ama askı olsun diye diretincekafamçokkarıştı bende klasik askı olmasın istedim we böle yaptırmaya karar werdim..

yaa mankendeki gibi durmuyor ama gerçek resimdeki hali
:uhm:

cnm kafanda bi soru işareti oluştuysa die sölüorum, birabir aynı gelinliktir markasıda dahil olmak üzere.. sonuçta birinde otururken diğerinde ayakta we yanda, ayrıca ışık farkıda war unutma o bi dergiden alıntı yerimseniben

hepsı mukemmel bırbırlerıyle uyumu ck gzl secımlerını ck begendım

tamam canım haklısın aslında onu düşünemedim çok güzel olursun inşallah güle güle giy

üstünde görsek daha iyi değerlendiriz canım

ben şimdi gördüm bu topici:mymeka:
valla hepsi süper.inşallah herşey harika olur canım.düğünün ne zaman?
bu arada kuaför kime gidiyorsun bilmiyorum ama radikali tavsiye ediyorum sana..:a.s.:

ben şimdi gördüm bu topici:mymeka:
valla hepsi süper.inşallah herşey harika olur canım.düğünün ne zaman?
bu arada kuaför kime gidiyorsun bilmiyorum ama radikali tavsiye ediyorum sana..:a.s.:

böcüküm hemşomm çok tşk ederim sana çok şekersinn opuyorumnanaktan

düğünüm aslında bu yaz olucaktı ama bi takım sebeplerrden dolayı 9ay sonrasına kaldı..

hayırlısı dioruma.s

kuaförm diwa benim, 56larda, ama bu tawsiyenide yazıorum bi aksilik çıkarsa yerimseniben

çok tşk ederim tekrar a.s.

diwa nerdeki?alla allaa..hiç duymadım.kim adı ne?
inan makyaj saç süper olursun.röflede de bir numara.
ben yarın gidicem kısmetse röfleye:zemuszemus:
aslında geçtiğimiz hafta gidecektim bayram sonraasında alya hastalanınca gidemedim..kezban gibi dolanıyorum ortalıkta aynen:sinifsinif:

diwa nerdeki?alla allaa..hiç duymadım.kim adı ne?
inan makyaj saç süper olursun.röflede de bir numara.
ben yarın gidicem kısmetse röfleye:zemuszemus:
aslında geçtiğimiz hafta gidecektim bayram sonraasında alya hastalanınca gidemedim..kezban gibi dolanıyorum ortalıkta aynen:sinifsinif:

56larda orkide eczanesinin ilersinde daştanlar market wardı ya (şimdi mark oldu) hemen o apartmanda böcüküm, diwa güzellik merkezi..hatta ökotek organik ürünler war aynı kişinin.. herşey war, ağda, ciltbakımı, selüit tedawisi ws

4-5yıllık bi kuaför daha yeni sayılır, ama oranın çalışanı benim 9yaşımdan beri arkadaşım we kuaförüm, önceden başka biyerde çalışıodu..

röflemi kesimimi herşeyimi o yapar, çokta memnunumyerimseniben

bende gidicem önümüzdeki hafta, dip boyam geldi aynen kezbanım şuan :kedi:

56larda orkide eczanesinin ilersinde daştanlar market wardı ya (şimdi mark oldu) hemen o apartmanda böcüküm, diwa güzellik merkezi..hatta ökotek organik ürünler war aynı kişinin.. herşey war, ağda, ciltbakımı, selüit tedawisi ws

4-5yıllık bi kuaför daha yeni sayılır, ama oranın çalışanı benim 9yaşımdan beri arkadaşım we kuaförüm, önceden başka biyerde çalışıodu..

röflemi kesimimi herşeyimi o yapar, çokta memnunumyerimseniben

bende gidicem önümüzdeki hafta, dip boyam geldi aynen kezbanım şuan :kedi:

heeeee..bende oranın iki alt sokağındaki akçaabat varya ordan gelin çıktım.çocukluk yerlerim oralar benim.birtat filan..
hey gid günler heyyy:kedi:
hayırlısı olsun canımcım.güzel güzel fotolarını bekliyrouz Allahın izni ile

Back