- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
senin adına çok ama çok sevindim!!!!üniversiteyi kazanarak hayatın ve kendin için en doğrusunu ve iyisini yapmışsın..inan ki karşına daha iyisin çıkacak ve daha da mutlu olacaksın!!içten tbrk ediyorum seni canım!Hanimlar hep bunu yazmak bu hikayeyi boyle bitirmek istedim. Bu uzucu hadise sonucunda hayata hedeflerime dort elle sarildim universite kazandim. Yarin okulum var. Cok heyecanli ve umut doluyum. Icim kipir kipir... Hepinize tekrar ayri ayri tesekkur ediyorum. Sizin sayenizde de cok sey basardim. Iyi ki varsiniz... Bu hikaye umarim birilerine umut isigi olur.
Ne guzel bir soz. Evet evet. Dogurttugum her bebekle yeniden dogup tutunacagim bu hayata.HarikasınAllah yolunu açık etsin. Her doğurttuğun bebekle yeniden doğ inşallah
Cok tesekkur ediyorum. Insaallah alginizdaki zehole layik olurum hayatimdaki tum virajlardaolllllley mutlu son :) siz çok güçlü bir karaktersiniz belli. İnşallah tüm hanımlar böyle olur güçlü kendimizden emin. Sürünsün öbür pislik de.
Ebelik bolumunu kazandim Allaha sukur.Tebrik ederim senin için çok sevindim. yolun bahtın kaderin açık olsun.Hangi bölümü kazandın ?
Evet biz cesur kocaman yurekleri olan guclu kizlarizBiz cesur kızlarız ve her günümüz şükür... yolunda başarılar
Sormayin. Gecmis konularima bakiyorum. Ne kadar sinmis sonmus zavalli bir Zehol var. Gercekten soylediklerinizi defalarca kez soyledim kendime. Kendi kendime inanamadim. Allaha sukur ki bu olay beni guclu kildi. Hayatimda aldigim su viraji ya dogru alamasaydim diye hayrete dusuyorun korkuya kapiliyorum bazen hatta.ya insan içindeyken anlamıyor değil mi? Şimdi okuyunca ben nasıl bu hale gelmişim diyorsundurzeholll ..
Bu soz benim uni hazirliginda teyzeme soyledigim bir sozdu. Bu soze inandim. Bu sozdeki gucte olmak istedim.bu cümle çok hoşuma gitti. sizi tebrik ediyorum :)
çok kutsal bi meslek :) Allah gönlüne göre versin..:)Evet biz cesur kocaman yurekleri olan guclu kizlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?