Bu gece ben senin olacaktim

Alkisliyorum sizi burda o kadar hakarete aldatilmaya hatta siddete maruz kalip hala daha ama ben seviyorum ama sans verdim diyerek adeta elin adamlarina kul kole olan zayif karakterli ve bence basli basina tez konusu olan kizlarimiza insallah ornek olur bu. Okulunuz da hayrli olsn. Hey gidi aklima uniyi kazandigim gunler geldi ne heycanliydik. Su an son sinifim o heycanlardan eser yok tabi :)

Çok takdir ettim sen gereken sabrı göstermişsin. Karsıdaki kişi seni hiç hak etmemiş. İyi yapmışsın iyiki de onu bırakmışsın seni bir gram hak etmemiş o fesat görümceyle hayatın boyunca ugrascaktın yoksa. Mutsuz bir evlilik olacaktı belki de. Bölümün hayırlı olsun. Umarım orda icine sinen gercekten seni hak edecek birisi cıkar karsına. Sen sevilmeyi hak ediyorsun. Allah yardımcın olsun.

Harikasın Allah yolunu açık etsin. Her doğurttuğun bebekle yeniden doğ inşallah

Cok gecmisolsun canim kurtulmussun herseyde bir hayr vardir

Verilmis sadakan varmis.. dugunune bir gun kala da olsa adamin! gercek yuzunu gormussun ve gerekeni yapmissin. Hic kendini uzme Allah a sukret..sadece anneciginin gonlunu al ve asla elin oglu icin aileni uzme..koca her zaman her yerde cikar karsina ama aile asla oyle degil..

Vay be senin adına çok mutlu oldum şu an harikasın

Allah kurtarmış seni verilmiş sadakan vardi.bu adamla evlensen kesin mutsuz olurdun için rahat olsun.zaten baksana adam ayrı dert akrabaları ayrı dert.Nisanliyken göstermiş gerçek yüzünu sakin barışma bence

Tebrik ederim
Boyun egmediginiz için
Kendinizi bu kadar kücük düsürmesini izin vermediginiz için
Her şerde bi hayir vardir hakkınizda hayirlisiymis demekki
Şimdi daha güçlü ve umutlu olun sizin bu yaptıgınızı malesef her kadin başaramıyor...gerçekten hikayenin sonu buraya bağlandıgı için adınıza çok mutlu oldum..

Aferin sana helal olsun
Tüylerim diken diken oldu çok takdir ettim
Bu da okuyan genç kuzlara ders olsun önce okulunu bitirsin mesleğini alsın herkes ve çekmesin kimseyi
Sen de inşallah zamanı gelince gönlüne göre bir erkekle mutlu bir evlilik yap

vallahi helal olsun erkek ler okusun onlara ders olsun ya adam gibi sevecekseniz sevin sevmeyecekseniz işte böle cehennemin dibine direk.yok öle bir vazgeçilmez durumunuz adam olun biz kadınları böle güçlü yapan böle ekonomik özgürlük diye çabalattıran yine sizlersiniz.eğer kadına hakettiği değeri verseler bu kadınlar aptalmı yaa hem ev hem iş çocuk bu kadar yükü almak isterlermi.evlerinde eşlerine prenses gibi davransalar para diye süründürmeseler eşlerinin ailelerine gereken özeni saygıyı gösterseler el üstünde tutsalar hangi kadın çalışmak ister.zaten kadının yükü yeterince ağır.

olllllley mutlu son :) siz çok güçlü bir karaktersiniz belli. İnşallah tüm hanımlar böyle olur güçlü kendimizden emin. Sürünsün öbür pislik de.

Tebrik ederim aramıza hoşgeldin :) Bu konuyu iyi hatırlıyorum o zaman nasıl üzüldüğünü de biliyorum. Rabbim yeniden başlayanların yardımcısıdır. İnşallah mezuniyetini de paylaşırsın :)

sizin adınıza çok sevindim hep mutlu olun inşallah

Valla seni ayakta alkışlıyorum canım helal olsun kendin için yapman gereken en güzel şeyi yapmışsın.Tüylerim diken diken bazen üzülürek okudum yazdıklarını şükürr kurtulmuşssun bundan sonra pırıl pırıl bir gelecek ve seni gerçekten seven birisi çıkar inşallah karşına ex nişanlı malesef hammış resmen hakkında hayırlısını diliyorum.

İyi yapmışsın.Bu aklı kıt insanlar oturup senin dedikodunu yapmışlar bence.Garantiye almak ne demek hem ya ne alaka.O kimki seni garantiye alıyor.Saçmalık.Kurtulmuşsun bence

60 yasinda torun torba sahibi olsamda isler yine kotuye giderse " 5dakika icinde esyalarini topla geldigimde seni gormek istemiyorum" diyebilme gucunde olabilmek.

bu cümle çok hoşuma gitti. sizi tebrik ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…