Bu evlilik yoluna GİRMİYOR!!

Size hic saygısı da yok. Istemiyorsunuz ama hakli bir sekilde cunku bir erkek bebek olunca ders calisabilir ama bir kadin yapamaz hele boyle bir adamla asla olmaz. Deseniz ki çocukla ilgilen de sınavlarıma çalışayım sayet kazanırsınız dgs yi asla yardım edecegini dusunmuyorum

bence eşiniz değişmez ama siz ya onun bu davranışlarına alışırsınız ya da idare etmeyi öğrenirsiniz. Sizin için hassas bir dönem neden destek olacağına daha çok moralinizi bozuyor ki ? Sevdiği insanı mutsuz etmek hoşuna mı gidiyor ya da düşüncesiz insanlar teki! Çevremde evliliği iyi gitmeyen ya da saygısını yitiren hiçbiri sonradan düzelmedi ama umarım sizin öyle olmaz.

Günaydın ne olur yipratma kendini
Eşine benim hak vermem mümkün değil
Seni sen olduğun için her şartla kabul eden adam bunları yapmaz
Kıskançlıgi ayrı yipratici baskı kurması ayrı sürekli suçlaması ayrı
Etrafında sürekli seni suçlayan pisman olduğunu ve bütün bunların senin hatan olduğunu söyleyen bir adam var
Bak sira onun suçlarına gelmiyor bile asla özür dilemiyor gero adım atmiyor
Hep savunma durumundasin
İlişki yürütmeye hevesli olan böyle mi yapar
Hiç bir ilişki de kimse yüzde yüz hatalı olmaz

Kararında ısrarcı olmalısın. Zira erkekler çocuğu sadece ister sonra sadece sen bakarsın. Eşim de çocuk diye tutturdu oldu çok şükür ama en ufak bir yardımı yok yan gelip yatıyor ben yorgunluktan ölüyorum her gün, ki aramızda senin bahsettiğin türden hadiseler bile yaşanmadan

Allah bağışlasın..
Allah size de yardım etsin..
Bakıp bakmayacağı ile ilgili mevzuları hiç konuşmadık zaten de benim bildiğim iki taraf ta hazır olur ve isteyince olur ya..
Bana bizden sonra evlenip çocukları olanları örnek gösteriyor, ben de ; onlar beni ilgilendirmiyor, herkesin kendi hayatı , demek ki mutlu bir evlilikleri var diyorum ..
Bu defa da : hee problem yaratan benim zaten canım, bu evliliği bu hale getiren benim diyor ve kesiyorum sesimi ve konuşmayı.. çünkü ilerisi çok kötü olacak terbiyemi bozmak istemiyorum susuyorum sadece..

Sevginizin hala var olduğuna inanıyorsan evlilik terapistine gidelim de , kabul edip herşeyin de yoluna girdiğini hissedersem elbette ben de bir yavrumuz olmasını çok isterim ama senden bu güveni almak istiyorum de

Sevginizin hala var olduğuna inanıyorsan evlilik terapistine gidelim de , kabul edip herşeyin de yoluna girdiğini hissedersem elbette ben de bir yavrumuz olmasını çok isterim ama senden bu güveni almak istiyorum de

Canım eski konularımı okursan ben eşimle sevmeden evlendim zaten..
Maalesef çok ama çok büyük bir hata yaptım, ve sevmediğim insanla ben de severim diyerek evlendim..
Çünkü onun sevgisine güvenmiştim, onun sevgisine çok inanmıştım..
Bana flört dönemindeki gibi davranan biri olsa karşımda eminim ben onu çok seviyor olurdum..
Her şey o zamanda kaldı.. bana o kadar nazik, sevecen, merhametli davransa şuan bu noktada olmazdık biz..
Evlilik terapistini felan kabul etmez kendisi, çünkü ona göre tek hatalı benim.. psikolojik olarak desteğe sadece benim ihtiyacım var.. onda hiçbir şey yok.
Ak, tertemiz oo..

Arkadaşım belli ki karşılıklı olarak birbirinizi tüketmişsiniz.
İnsanlık hali herkesin başına gelebilir,doğal bir durum bu.
Yarın bizlerin ne yaşayacağını bir Allahım bilir.
Ancak neden bu sıkıntılı durumu uzatıyorsun ki,niye çekiyorsun yani adamı?
Gencecik kadınsındır eminim. Boşanıp hayatını baştan kurman daha hayırlı değil mi senin için?

bu durumda emin olmadan sakın çocuk yapma

Peşimde koşan, pervane olan vs falan demişsiniz. Bunlar normal ilişkilerde garip değil mi? Belki ben yanlış anlamışımdır ama sürekli naz ve kapris yapan, köpek çeken, peşinde koşulmasını isteyen biri gibiymişsiniz gibi düşündüm yazdıklarınıza dayanarak tabii.
Bu konuda objektif davransanız böyle biri değilim diyebilir misiniz?
Eğer ben doğru düşünmüşsem başında size karşı büyük bir sevgisi olduğu için saydığım kapris, naz gibi davranışlarınızı alttan almış kocanız ama insan bu bi yerden sonra alttan alamaz ve dışavurumlar başlar. Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız işiniz kolay bu tarz beklentilerinizden vazgeçerseniz sizi seven bir adam gördüm ben, aranızdaki bütün problemlerin düzeleceğini düşünüyorum.

Edit: diğer konularına göz gezdirdikten sonra düzenleme yapmak istedim. Düşündüğüm gibi değilmiş. Ama küslük çözüm değil. Ya kavga etmeden ciddi konuşmalar yaparak karşılıklı problemleri çözmeyi deneyin ya da düzelmeyeceğinie inanıyorsanız kendi yolunuzu yavaştan çizmeye başlayın derim.

Son düzenleme:

İlerde bir gün ben de şurda hata yapmıştım dememek için...
Yani pişmanlık yaşayacak durumda olmamam gerekiyor anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama ..
Arkama dönüp baktığımda vicdanımın rahat olması için..

Şöyle söyleyeyim beni ilgiye alıştırdı, bana karşı samimi sıcak şefkatli davranışlara..
Şimdi ise bunları bir anda geri çekti.. bahsettiğim bu.
Siz düşündüğüm gibi değilmiş derken ne anlamda dediniz ?

Şunu merak ediyorum.
O kadar ağır sözler söylenmiş ki yani kızma ama bir küfür,beddua kalmış duymadığın o zaman vicdanın rahat olacak giderken?
Arkadaşım tüm şu yaşadıkların ruhunda yaralar açıyor,farkında değil misin,adam psikolojik şiddetin dozunu arttırdıkça acaba diyorsun?
Neyin acabası arkadaşım,yarın adam melek olsa tüm bu sözleri nasıl unutacaksın?
O zaman yine ayrılamayacaksın da böyle psikolojisi bozuk bir şekilde yaşamaya devam edeceksin.

İçim o kadar daralıyor ki, Allah ım şu okunan selaların yüzü suyu hürmetine bana ferahlık versin yardım etsin diyerek başlamak istiyorum..

Şöyle söyleyeyim ya bana her fırsatta beni ne kadar çok sevdiğini söyleyen insan nasıl bu kadar değişti bunu anlamaya çalışıyorum..
Mesela bana öyle güzel davranışları vardı ki ve ben (ufak tefek davranışlarda ayrılığı düşünürdüm hemen yalan değil) hep derdim ayrılırsam ve ilerde tekrar biri ile olursam hep eşimle o kişiyi kıyaslayacağımdan bahsederdim..
Bana bir başkası daha bu kadar nazik, şefkatli,ilgili davranamaz diye düşünürdüm..
Şimdi bu sevgiye ne oldu diye düşünüyorum..
Ve tamamen onun artık beni sevmediğine ve bu evliliğe inancım kalmadığında başımın çaresine bakacağım..
Bugün benim için dua eder misiniz

Arkadaşım,
duam sana da,tüm insanlara da,kendime de olsun yemin ederim.
Büyük Allahım tüm sıkıntılarımıza en yakın zamanda çözüm göstersin,bizleri feraha kavuştursun inşallah.
Benim fikrim;
kırılmanı ve kızmanı istemem,gerçi sen nedense kabul etmeyeceksin ama adamın sevgisi bitmiş sana karşı.
Çok çok yakın arkadaşım da benzer durumda.
Ona da böyle söylüyoruz,kızıyor bize,ama yok yapacak bir şey yok.
Adamın sevgisi bitmese böyle davranır mı?
Allahım korusun adam elini kaldırsa,küfretse,nasıl iyileşecek içindeki yaralar ileride.
Allahım korusun,bugünlerin telafisi yok.
İnsanın bir kere sağlığı gitti mi geri gelmesi çok zor oluyor.
Bak ben de boşandım.
Hastalık sahibi oldum,ne kadar iyileşme göstersem de eski neşem,eski hareketliliğim kalmadı.
Maalesef yaş geçiyor,ömür geçiyor,olan hep biz kadınlara oluyor.
Cuma selası başladı burada.
Yüzü suyu hürmetine Rabbim en yakın zamanda iyilik,güzellik nasip etsin hayırlısıyla inşalah...

Neden kırılıp kızayım ki; sevgi bitebilir.
Bu da hayatın bir gerçeği.. Bana şu noktada bunu söylese keşke..
Belki diyorum o bana eskisi gibi davransa ben onu şuan çok seviyor olurdum, ve Allah mı beni koruyor acaba .. o bana kötü davranıyor ve benim ona olan hislerime engel oluyor..

O kadar derin ve çeşitli düşünüyorum ki , belki çok saçma bilmiyorum..
Dgs sınavına çalışmaya başlamıştım, ve gerçekten istekliydim.
Onun için çok üzülüyorum, çalışmalarım aksayacak bu motivasyon, bu ruh hali içerisinde..

Ne kadar darda olan, zorda kalan varsa Rabbim benim ve onların yardımcısı olsun inşallah.. bu mübarek günde

Birbirimizi yıpratıyorsunuz. Eskiden seninle küs kalamayan adam simdi sana küsüyor. Normal bu. Zamanla gercektende o dayanma gucu gidiyor ve zamana birakma durumlari yasaniyor.

Bence alingan bi anina denk gelmis senin, yoksa sende laf soylemissin adama. Bosanmaya gelmis hemen konu.

Sabah ki mesajında ağır olmuş bence. Kocam bana böyle mesaj çekse eve gitmem ben. Gidesi gelmez insanin.

Yapmayın, birbirinizi böyle şeyler yüzünden yipratmayin. Bu yola çıkarken ne hayaller kuruldu be heyecanlar yaşandı. Şimdi bunlar yaşanmamış gibi küçük şeylerden nem kapmayin.

Bebek konusuna gelince. Eğer hazır değilsen bile bunu tartıştığınız konuya getirmeden, kendi içinde bulunduğun durumu ve durumunuzu dile getirerek sohbet eder gibi konusabilirsin canım.

Bunlarda geçer. Daha 1 buçuk sene olmuş. Hemen bezdirmeyin birbirinizi. Sevginize sayginiza veAŞKINIZA sahip çıkın..

Esen kalın

Yani siz kaprisli yoran biriymişsiniz eşiniz alttan alan gibi düşündüm de eski konulara bakınca öyle değilmiş. Eşiniz daha yorucu birisi ve genelde alttan alan sizmişsiniz.

Yani siz kaprisli yoran biriymişsiniz eşiniz alttan alan gibi düşündüm de eski konulara bakınca öyle değilmiş. Eşiniz daha yorucu birisi ve genelde alttan alan sizmişsiniz.

Bahsettiğiniz gibi davrandığım da çok oldu benim..
Zaman geçti ve tahammülü tükendi işte..
Ama şu zamanlar tartışmaya sebebiyet veren ben değilim.

Evlilik böyle birşey canım eskisi gibi olmasını beklememelisin bazen eşimde bana der ne diye evlendim aklım yokmus falan bunun gibi seyler ama takılır yanı bende ciddiye almam hemen al biletimi gideyim derim kızımı bırakta git tmm der böyle tatlı sataşmalı gecer işte alınmam yanı eşinde öyle yapmış sanırım böyle şeylere takılmamak gerek bir yuva kolay kurulmuyor böyle şeyleri hoş görerek güzel şeylere cevirerek sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…