- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 53
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Size hic saygısı da yok. Istemiyorsunuz ama hakli bir sekilde cunku bir erkek bebek olunca ders calisabilir ama bir kadin yapamaz hele boyle bir adamla asla olmaz. Deseniz ki çocukla ilgilen de sınavlarıma çalışayım sayet kazanırsınız dgs yi asla yardım edecegini dusunmuyorumÇocuk olayını isteniyorum .. Rabbimin gücüne gitmesin ama istediğim zaman versin bana..
Bu evliliğe gelen çocuğa kıyamam ben..
Ben çocuğun evliliği kurtaracağına inananlardan değilim..
Eşimle oturup o sırayı konuştuğum zaman heeee oldu, senin dediğin gibi mi olacak diye bağırıp çağırıp kavgaya dönüştürüyor konuşmayı..
Hamilelikte olan bulantılardan ben ders bile çalışamam deyince. Hee sende de kesin bulantı olur, kaç kere doğurduysan diyor, annemin 9 ay midesi bulanmış bana hamileyken diyorum hee senin de kesin öyle olur diyor..
Ve bu sözler bağırarak söyleniyor..
Bu konuşmaları haftada bir yaptığınızı düşünün.. evlilik kalır mı ortada sizce ?
Günaydın ne olur yipratma kendiniAynen dediğiniz gibi...
Ben bu kadar baskıya gelebilen bir insan değildim inanın.. kendimi tanımamıyorsun artık.. Aslan Burcuyum ve özgürlüğüme düşkün bir insanım..
İçimde en ufak pişmanlık kalmasın diye duruyorum işte..
Bakıyor, ben onun isteklerine ters davranıyorum ve o sorun yapınca kavgalar artıyor, ne yapıp edip bu evliliğe mahkum etmem gerekiyor diye düşünüyor olabilir bilmiyorum..
Çünkü çok merhametli biri olduğumu biliyor...
Sokak hayvanlarına bile üzülen ağlayan ben gibi biri çocuk olursa yarılamaz diye düşünüyor olabilir..
Kararında ısrarcı olmalısın. Zira erkekler çocuğu sadece ister sonra sadece sen bakarsın. Eşim de çocuk diye tutturdu oldu çok şükür ama en ufak bir yardımı yok yan gelip yatıyor ben yorgunluktan ölüyorum her gün, ki aramızda senin bahsettiğin türden hadiseler bile yaşanmadanBu bir değil iki değil..
Evlendikten sonra o kadar değişti ki..
Bu kadar değişen bir insana bu dediğinizi yapmak hiç içimden gelmiyor..
Ders çalışmam lazım, bölümümü 4 yola tamamlamam lazım, çocuk ile bunlar olmaz diye anlatıyorum.. birkaç gün sonra aynı konudan yine kavga gürültü çıkıyor, ve bana trip yapıyor..
Yine bunlara mahal vermek istemiyorum ya ..
Kararında ısrarcı olmalısın. Zira erkekler çocuğu sadece ister sonra sadece sen bakarsın. Eşim de çocuk diye tutturdu oldu çok şükür ama en ufak bir yardımı yok yan gelip yatıyor ben yorgunluktan ölüyorum her gün, ki aramızda senin bahsettiğin türden hadiseler bile yaşanmadan
Sevginizin hala var olduğuna inanıyorsan evlilik terapistine gidelim de , kabul edip herşeyin de yoluna girdiğini hissedersem elbette ben de bir yavrumuz olmasını çok isterim ama senden bu güveni almak istiyorum deAllah bağışlasın..
Allah size de yardım etsin..
Bakıp bakmayacağı ile ilgili mevzuları hiç konuşmadık zaten de benim bildiğim iki taraf ta hazır olur ve isteyince olur ya..
Bana bizden sonra evlenip çocukları olanları örnek gösteriyor, ben de ; onlar beni ilgilendirmiyor, herkesin kendi hayatı , demek ki mutlu bir evlilikleri var diyorum ..
Bu defa da : hee problem yaratan benim zaten canım, bu evliliği bu hale getiren benim diyor ve kesiyorum sesimi ve konuşmayı.. çünkü ilerisi çok kötü olacak terbiyemi bozmak istemiyorum susuyorum sadece..
Sevginizin hala var olduğuna inanıyorsan evlilik terapistine gidelim de , kabul edip herşeyin de yoluna girdiğini hissedersem elbette ben de bir yavrumuz olmasını çok isterim ama senden bu güveni almak istiyorum de
Arkadaşım belli ki karşılıklı olarak birbirinizi tüketmişsiniz.
İnsanlık hali herkesin başına gelebilir,doğal bir durum bu.
Yarın bizlerin ne yaşayacağını bir Allahım bilir.
Ancak neden bu sıkıntılı durumu uzatıyorsun ki,niye çekiyorsun yani adamı?
Gencecik kadınsındır eminim. Boşanıp hayatını baştan kurman daha hayırlı değil mi senin için?
Peşimde koşan, pervane olan vs falan demişsiniz. Bunlar normal ilişkilerde garip değil mi? Belki ben yanlış anlamışımdır ama sürekli naz ve kapris yapan, köpek çeken, peşinde koşulmasını isteyen biri gibiymişsiniz gibi düşündüm yazdıklarınıza dayanarak tabii.
Bu konuda objektif davransanız böyle biri değilim diyebilir misiniz?
Eğer ben doğru düşünmüşsem başında size karşı büyük bir sevgisi olduğu için saydığım kapris, naz gibi davranışlarınızı alttan almış kocanız ama insan bu bi yerden sonra alttan alamaz ve dışavurumlar başlar. Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız işiniz kolay bu tarz beklentilerinizden vazgeçerseniz sizi seven bir adam gördüm ben, aranızdaki bütün problemlerin düzeleceğini düşünüyorum.
Edit: diğer konularına göz gezdirdikten sonra düzenleme yapmak istedim. Düşündüğüm gibi değilmiş. Ama küslük çözüm değil. Ya kavga etmeden ciddi konuşmalar yaparak karşılıklı problemleri çözmeyi deneyin ya da düzelmeyeceğinie inanıyorsanız kendi yolunuzu yavaştan çizmeye başlayın derim.
Şunu merak ediyorum.İlerde bir gün ben de şurda hata yapmıştım dememek için...
Yani pişmanlık yaşayacak durumda olmamam gerekiyor anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama ..
Arkama dönüp baktığımda vicdanımın rahat olması için..
Şunu merak ediyorum.
O kadar ağır sözler söylenmiş ki yani kızma ama bir küfür,beddua kalmış duymadığın o zaman vicdanın rahat olacak giderken?
Arkadaşım tüm şu yaşadıkların ruhunda yaralar açıyor,farkında değil misin,adam psikolojik şiddetin dozunu arttırdıkça acaba diyorsun?
Neyin acabası arkadaşım,yarın adam melek olsa tüm bu sözleri nasıl unutacaksın?
O zaman yine ayrılamayacaksın da böyle psikolojisi bozuk bir şekilde yaşamaya devam edeceksin.
Arkadaşım,İçim o kadar daralıyor ki, Allah ım şu okunan selaların yüzü suyu hürmetine bana ferahlık versin yardım etsin diyerek başlamak istiyorum..
Şöyle söyleyeyim ya bana her fırsatta beni ne kadar çok sevdiğini söyleyen insan nasıl bu kadar değişti bunu anlamaya çalışıyorum..
Mesela bana öyle güzel davranışları vardı ki ve ben (ufak tefek davranışlarda ayrılığı düşünürdüm hemen yalan değil) hep derdim ayrılırsam ve ilerde tekrar biri ile olursam hep eşimle o kişiyi kıyaslayacağımdan bahsederdim..
Bana bir başkası daha bu kadar nazik, şefkatli,ilgili davranamaz diye düşünürdüm..
Şimdi bu sevgiye ne oldu diye düşünüyorum..
Ve tamamen onun artık beni sevmediğine ve bu evliliğe inancım kalmadığında başımın çaresine bakacağım..
Bugün benim için dua eder misiniz
Arkadaşım,
duam sana da,tüm insanlara da,kendime de olsun yemin ederim.
Büyük Allahım tüm sıkıntılarımıza en yakın zamanda çözüm göstersin,bizleri feraha kavuştursun inşallah.
Benim fikrim;
kırılmanı ve kızmanı istemem,gerçi sen nedense kabul etmeyeceksin ama adamın sevgisi bitmiş sana karşı.
Çok çok yakın arkadaşım da benzer durumda.
Ona da böyle söylüyoruz,kızıyor bize,ama yok yapacak bir şey yok.
Adamın sevgisi bitmese böyle davranır mı?
Allahım korusun adam elini kaldırsa,küfretse,nasıl iyileşecek içindeki yaralar ileride.
Allahım korusun,bugünlerin telafisi yok.
İnsanın bir kere sağlığı gitti mi geri gelmesi çok zor oluyor.
Bak ben de boşandım.
Hastalık sahibi oldum,ne kadar iyileşme göstersem de eski neşem,eski hareketliliğim kalmadı.
Maalesef yaş geçiyor,ömür geçiyor,olan hep biz kadınlara oluyor.
Cuma selası başladı burada.
Yüzü suyu hürmetine Rabbim en yakın zamanda iyilik,güzellik nasip etsin hayırlısıyla inşalah...
Merhaba Kızlar..
Yine bir sorun ile karşınızdayım, artık yazmaya dahi utanıyorum fakat anlatabilecek kimsem yok..
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..
Dün akşam eşim olacak insan ile dışarıdaydık, eve dönerken evlilik ile ilgili kendisine birşey sordum ve bana böyle olacağını bilsem evlenmezdim, gerek yokmuştu dedi üzüldüm ve ben de bunun üzerine ; o zaman (16.07.2016) tarihine geri dönebilsek dedim o da ; o tarihe gerek yok ilk çıkmaya başladığımız tarihi söyledi ve o zamana geri dönsek dedi..
Bunun üzerine daha büyük hayal kırıklığı ile; madem bu kadar pişmansın, birbirimizin hayatından giden 1.5 yıl olsun, daha fazla olmasın, boşanabiliriz dedim..
Saçmalama , öyle demedim vs. geveledi..
Eve geldik, ve bana ; ben çocuk istiyorum demeye başladı, (bu aralar bunu der oldu)..
Ben de duramadım ve ; ya sen nasıl çelişiyorsun böyle az önce evlendiğine duyduğun pişmanlıktan bahsediyordun, şimdi çocuk diyorsun bu nasıl çelişkidir dedim..
Yok işte pişmanım demek istememiş, eğer pişman olsa benim bahsettiğim gibi ayrılığa koşarmış felan filan..
Gece bir ara uyandık ve bana hala çocuktan bahsediyor, bu benim en doğal hakkım vs diyor..
Tamam normal evliliklerde en doğal hak.. Fakat bana böyle konuşan biriyle ben nasıl çocuk yapmak üzere yola girebilirim.. böyle sorunlu giden bir evlilikte.. gece bir posta yine kavga ettik.. bu aralar iyi alıştı, işe küs bir şekilde gitmeye..
Ve sabah duramadım mesaj attım, mutlu sabahlara uyanmayalı çok uzun zaman oldu.. bana huzur ver artık diye.. bir iki atışma sonucu tüm gün konuşmadık yine..
Önceleri düşünüyorum da benimle kırgın duramazdı yaa.. haklı da olsa güzel bir şeyler yazıp benle uzlaşma yoluna giderdi..
Şimdi eve geldi, babasıyla konuşuyordu telde girerken, ve ben de mutfakta yemek yiyordum, yanıma uğramak yok hiç, içme suyum bitmişti onu almaya gitti, geldi ve kendisi de girdi yemeğini yedi..
Şimdi aynı odada oturuyoruz en ufak konuşma yok..
Kızlar ne olur bana bir akıl verin ya..
Dgs çalışmaya başlamıştım, böyle bir ortamda bu motivasyon ile nasıl çalışayım..?
Dün bu konuşmalar olurken sağ göğüs boşluğuma öyle bir Ağrı saplandı ki, hala nefes aldıkça ağrıyor, bir yandan ciddi bir idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum, bir yandan adet dönemindeyim onun huzursuzluğu var.. birde bu durum üstüne..
Ne olur bana bir yardım edin ya...
Yani siz kaprisli yoran biriymişsiniz eşiniz alttan alan gibi düşündüm de eski konulara bakınca öyle değilmiş. Eşiniz daha yorucu birisi ve genelde alttan alan sizmişsiniz.Şöyle söyleyeyim beni ilgiye alıştırdı, bana karşı samimi sıcak şefkatli davranışlara..
Şimdi ise bunları bir anda geri çekti.. bahsettiğim bu.
Siz düşündüğüm gibi değilmiş derken ne anlamda dediniz ?
Yani siz kaprisli yoran biriymişsiniz eşiniz alttan alan gibi düşündüm de eski konulara bakınca öyle değilmiş. Eşiniz daha yorucu birisi ve genelde alttan alan sizmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?