- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
- Konu Sahibi garipbirhayat
Cok haklisiniz. Biliyor musunuz esiniz babama o kadar benziyor ki. Benim cocuklugum babamin anneme surat asmasiyla gecti. Hicbir konuda ufacik bile hatasini kabul etmez birkac kez tartisirlarken araya girdim dedim boyle boyle sen hatalisin babam daha da cildirdi asla hatali olamaz cunku benim o laflari annemin bana soylettirdigine inandirdi kendiniDediğiniz gibi unutamayan biriyim, iyiliği de kötülüğü de.. çocuk meselesi istememe sebebi olarak dgs hazırlanmaktan önce hep bunu ileri sürdüm: evlilik yolunda gitmiyor..
Buna yorumu ise şu; benim yüzümden mi gitmiyor ? Bu evlilik bu halde ise sebebi sensin..
Bu baskılardan o kadar bunaldım ki..
Ya bir tartışmada tamamen 1 kişi hatalı olabilir mi ( ihanet vs. Olaylar dışında).. o tarz mevzularda sadece yapan hatalıdır bana göre..
Kılık kıyafetim başlı başına kavga sebebi zaten..
25 yaşında insanım ya nerde, nasıl giyinmesi gerektiğini bilen biriyim, anlamıyor... konuşuyorum konuşuyorum.. bildiğini okuyor..
Madem giyim tarzım sana uygun değildi, neden beni elde edince değiştirmeyi düşündün, sana uygun Kişiler de olabilecekken... haksız mıyım yaa..
Bu evlilikte tek sorun sizseniz madem neden devam ediyormus mazosist miymis?