- 13 Ocak 2016
- 1.479
- 1.967
- 133
- 36
- Konu Sahibi garipbirhayat
Değişmeyi deneyin. Adimlar beklemek yerine adım atmayı öğrenin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne baskıcı adam bu be. Çocuk diye tutturmuş, kendi de çocuk belli ki.
Belki bana kızanlar olacak ama korunmayı bıraktığını söyleyip gizlice devam etsen belki biraz rahat edersin. Saçma mı? Bilmiyorum bence işe yarayabilir. Böyle adama böyle çözüm.
Erkekler evlenince biraz degisiyor bu bazilarinda olumlu bazilarinda olumsuz oluyor. Ben ortada evlilik bitirecek bir problem goremedim. Bana sanki size kirilmis da bu yuzden sizi biraz uzmek istemis gibi masumca geldi. Yani size ders veriyor yaptiginiz bir seyden dolayi sizi boyle cezalandirmayi secmis gibi. Eve geldiginde dediniz ben yemek yiyordum sonra o da gecti yemegini yedi. Sebebini sorgulamak bana dusmez ama bunu yapmayin derim. İnsan eve girdiginde gulumseyen bir yuz sicak bir karsilama bekliyor. Yemek icin konusmasaniz bile ayni sofraya oturabilirsiniz. Sizi oyle gormesi sanki onunla yemek yemek istemiyormussunuz gibi hissettirebilir. Siz farkli bir tavir takinin. İlgi gosterin. Bence erkekler bizden daha cok ilgiye açlar sadece belli etmiyorlar. Siz elinizden geleni yapin hala duzelmiyorsa o zaman bosanma konusu girsin araniza.
Yani ben iliskinizin oncesini bilmiyorum ama konuya yazdiginiz seyse sadece bosanma konusunu tekrar acmayin bence. Duzeltilebilir bir durum gibi duruyor.Fakat geldiği saat geç olmuştu.. 8 i geçiyordu, ve öğlen yemeği yemediğim için acıkmıştım..
O kadar kırılmama rağmen ne zaman geleceksin, bekleyeyim mi yemeğimi yiyeyim mi diye yazmayı düşündüm.. ama içimden gelmedi.
Zaten telefon ile konuşarak kapıdan girdi. Ben de direkt mutfağa geçtim.
Kasten beklememek gibi bir niyetim yoktu yani, o konuşmasını bitirip, markete gitmeyip mutfağa gelse idi yemeğini koyacaktım..
Yani ben iliskinizin oncesini bilmiyorum ama konuya yazdiginiz seyse sadece bosanma konusunu tekrar acmayin bence. Duzeltilebilir bir durum gibi duruyor.
Canım diğer konularını bilmiyorum ama bu konudaki yorumum şu;
Eşin şuna benzer bir şey demiş “ evlenmesek de olurmuş ne gerek varmış ki” gibisinden
Bence bunu söylemesinin sebebi çocuk istemesi.
Hiçkimse ayrılmak istediği birinden çocuk isteyip riske girmez bence.
Onun asıl demek istediği evlendik çocuk yapalım ne anlamı kaldı yoksa gibisinden birşey demeye çalışmış sadece becerememiş cümleyi ve saçmalayıp hem yanlış anlamana hemde sinirlenmene sebep olmuş.
Bence karşına al de ki bunu söyleme amacın neydi madem yanlış anladım açıkla de. Kin tutma eşine kalbini ferahlat..
Bu arada tabiki sen hazır değilsen çocuk yapma ve sana zaman vermesini, iyi bir baba olabileceğine ikna etmesini iste.
İnşallah rabbim yuvanıza huzur nasip etsin, ikiniz de hazır olunca hayırlı evlatlar versin kuzum..
Anlıyorum canım seni ama şunu unutma evlisiniz ve hayat hep istediğiniz gibi gitmeyecek maalesef defalarca kıracaksınız daha belkide birbirinizi..Hayırlısı bakalım inşallah canım..
İnan insan bir noktadan sonram öyle bir yere geliyor ki kırıla kırıla.. artık birşeyleri sorgulama gereği duymuyor..
Çünkü incinmenin sonu yok bunu biliyor, o an düzeltse yine kıracak bunu da biliyor.
Ve bunu bildiğim için onunla hiç ne demek istedin şöyle böyle meselesine girmem..
Çünkü yine bağırıp çağıran yine benle dalga geçer gibi ses tonuyla ve cümlelerle konuşan birini göreceğim karşımda...
Varsın pişman olsun, ayrılmak gibi bir isteği varsa söylemesi yeterli .. onun yakasına yapışacak biri değilim, çok iyi biliyor..
Böyle fevri davranma canım erkekler çocuk gibidir biraz tolerans göster belli oda çocuk için yapıyo bunlarıHayırlısı bakalım inşallah canım..
İnan insan bir noktadan sonram öyle bir yere geliyor ki kırıla kırıla.. artık birşeyleri sorgulama gereği duymuyor..
Çünkü incinmenin sonu yok bunu biliyor, o an düzeltse yine kıracak bunu da biliyor.
Ve bunu bildiğim için onunla hiç ne demek istedin şöyle böyle meselesine girmem..
Çünkü yine bağırıp çağıran yine benle dalga geçer gibi ses tonuyla ve cümlelerle konuşan birini göreceğim karşımda...
Varsın pişman olsun, ayrılmak gibi bir isteği varsa söylemesi yeterli .. onun yakasına yapışacak biri değilim, çok iyi biliyor..
Anlıyorum canım seni ama şunu unutma evlisiniz ve hayat hep istediğiniz gibi gitmeyecek maalesef defalarca kıracaksınız daha belkide birbirinizi..
Önemli olan kalbinize çok hasar vermeden birbirinizi çok yormadan yola devam etmek.
Ben eşinin çocuk istediğini farklı bir yolla söylemeye çalıştığını düşünüyorum sadece.
Ben de çok hatalar yaptım sende bana yorumlar yaptın.
Ama gerçekten erkekler bir süreden sonra bu kırmaları vs alışkanlık haline getiriyor.
Buna bir şekilde engel olman gerek..
Böyle fevri davranma canım erkekler çocuk gibidir biraz tolerans göster belli oda çocuk için yapıyo bunları
Gidip sarıl öp bu seferde büyüklük sende kalsın ve istersen sana mesaj da söylediğim gibi yap huzurunu bozmaya degmez
Kocaniz cok dengesiz. İnsanlar beraber bir hayat paylasmak icin evlenir surekli tartisma ciksin mutsuz olunsun diye degil. Kisacik omur boyle seylerle heba edilmemeli.
Bu forumda genelde sizi haksiz buluyorlar ama ben esinizi haksiz buluyorum cunku lafinin nereye gittigini hic bilmeden konusuyor. Siz de sanirim ben gibi bazi seyleri unutamayan birisiniz. Bu sebeple esinize yaklasmak icinizden gelmiyor ama size onemli gelen seyler, sozler onun icin soylenir unutulur cinsten sanirim. Cocuk konusunu gundeme getirmemelisiniz istememe sebebinizi de mutsuz olmaniza surekli kucuk tartismalarin buyumesine baglayabilirsiniz. Bence bir kez adim atin bu sefer neye kirildiginizi acik acik anlatin ona basit geliyor olabilir ama size ciddi agir gelen seyler var bunlarin farkina varmasi lazim. Aslinda soru cok basit:Konularımı biliyorsunuz.. yorumlarınızı gördüm.. ben dersiniz bana ?
Yok kuzum beni sakın yanlış anlama tabiki birbirimize doğru bildiklerimizi söyleyeceğiz..Biliyorum .. sana bir sürü yorum yaptım, ama benim evliliğim de yolunda giden bir evlilik değil neticede..
O an sana doğrunu yanlışını göstermekti amacım.
Hani dedin ya çocuk isteğini farklı bir yolla dile getirdi diye, o sözleri söylerken çocuk konusu yoktu ortada yalnız.
Çocuk meselesi ara ara hep gündeme geliyor ama o Sözlerin öncesinde yoktu..
Ardıma baktığımda pişman olacağım birşey olmasın o yeter..
Bu forumda genelde sizi haksiz buluyorlar ama ben esinizi haksiz buluyorum cunku lafinin nereye gittigini hic bilmeden konusuyor. Siz de sanirim ben gibi bazi seyleri unutamayan birisiniz. Bu sebeple esinize yaklasmak icinizden gelmiyor ama size onemli gelen seyler, sozler onun icin soylenir unutulur cinsten sanirim. Cocuk konusunu gundeme getirmemelisiniz istememe sebebinizi de mutsuz olmaniza surekli kucuk tartismalarin buyumesine baglayabilirsiniz. Bence bir kez adim atin bu sefer neye kirildiginizi acik acik anlatin ona basit geliyor olabilir ama size ciddi agir gelen seyler var bunlarin farkina varmasi lazim. Aslinda soru cok basit:
Mutlu olmak istiyor mu?
Siz de mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorsunuz. Ortak paydada bulusmanin yollarini arayin.
Not:Bekarim.