Merhaba Kızlar..
Yine bir sorun ile karşınızdayım, artık yazmaya dahi utanıyorum fakat anlatabilecek kimsem yok..
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..
Dün akşam eşim olacak insan ile dışarıdaydık, eve dönerken evlilik ile ilgili kendisine birşey sordum ve bana böyle olacağını bilsem evlenmezdim, gerek yokmuştu dedi üzüldüm ve ben de bunun üzerine ; o zaman (16.07.2016) tarihine geri dönebilsek dedim o da ; o tarihe gerek yok ilk çıkmaya başladığımız tarihi söyledi ve o zamana geri dönsek dedi..
Bunun üzerine daha büyük hayal kırıklığı ile; madem bu kadar pişmansın, birbirimizin hayatından giden 1.5 yıl olsun, daha fazla olmasın, boşanabiliriz dedim..
Saçmalama , öyle demedim vs. geveledi..
Eve geldik, ve bana ; ben çocuk istiyorum demeye başladı, (bu aralar bunu der oldu)..
Ben de duramadım ve ; ya sen nasıl çelişiyorsun böyle az önce evlendiğine duyduğun pişmanlıktan bahsediyordun, şimdi çocuk diyorsun bu nasıl çelişkidir dedim..
Yok işte pişmanım demek istememiş, eğer pişman olsa benim bahsettiğim gibi ayrılığa koşarmış felan filan..
Gece bir ara uyandık ve bana hala çocuktan bahsediyor, bu benim en doğal hakkım vs diyor..
Tamam normal evliliklerde en doğal hak.. Fakat bana böyle konuşan biriyle ben nasıl çocuk yapmak üzere yola girebilirim.. böyle sorunlu giden bir evlilikte.. gece bir posta yine kavga ettik.. bu aralar iyi alıştı, işe küs bir şekilde gitmeye..
Ve sabah duramadım mesaj attım, mutlu sabahlara uyanmayalı çok uzun zaman oldu.. bana huzur ver artık diye.. bir iki atışma sonucu tüm gün konuşmadık yine..
Önceleri düşünüyorum da benimle kırgın duramazdı yaa.. haklı da olsa güzel bir şeyler yazıp benle uzlaşma yoluna giderdi..
Şimdi eve geldi, babasıyla konuşuyordu telde girerken, ve ben de mutfakta yemek yiyordum, yanıma uğramak yok hiç, içme suyum bitmişti onu almaya gitti, geldi ve kendisi de girdi yemeğini yedi..
Şimdi aynı odada oturuyoruz en ufak konuşma yok..
Kızlar ne olur bana bir akıl verin ya..
Dgs çalışmaya başlamıştım, böyle bir ortamda bu motivasyon ile nasıl çalışayım..?
Dün bu konuşmalar olurken sağ göğüs boşluğuma öyle bir Ağrı saplandı ki, hala nefes aldıkça ağrıyor, bir yandan ciddi bir idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum, bir yandan adet dönemindeyim onun huzursuzluğu var.. birde bu durum üstüne..
Ne olur bana bir yardım edin ya...