- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Cok haklisiniz. Biliyor musunuz esiniz babama o kadar benziyor ki. Benim cocuklugum babamin anneme surat asmasiyla gecti. Hicbir konuda ufacik bile hatasini kabul etmez birkac kez tartisirlarken araya girdim dedim boyle boyle sen hatalisin babam daha da cildirdi asla hatali olamaz cunku benim o laflari annemin bana soylettirdigine inandirdi kendiniDediğiniz gibi unutamayan biriyim, iyiliği de kötülüğü de.. çocuk meselesi istememe sebebi olarak dgs hazırlanmaktan önce hep bunu ileri sürdüm: evlilik yolunda gitmiyor..
Buna yorumu ise şu; benim yüzümden mi gitmiyor ? Bu evlilik bu halde ise sebebi sensin..
Bu baskılardan o kadar bunaldım ki..
Ya bir tartışmada tamamen 1 kişi hatalı olabilir mi ( ihanet vs. Olaylar dışında).. o tarz mevzularda sadece yapan hatalıdır bana göre..
Kılık kıyafetim başlı başına kavga sebebi zaten..
25 yaşında insanım ya nerde, nasıl giyinmesi gerektiğini bilen biriyim, anlamıyor... konuşuyorum konuşuyorum.. bildiğini okuyor..
Madem giyim tarzım sana uygun değildi, neden beni elde edince değiştirmeyi düşündün, sana uygun Kişiler de olabilecekken... haksız mıyım yaa..
Cok haklisiniz. Biliyor musunuz esiniz babama o kadar benziyor ki. Benim cocuklugum babamin anneme surat asmasiyla gecti. Hicbir konuda ufacik bile hatasini kabul etmez birkac kez tartisirlarken araya girdim dedim boyle boyle sen hatalisin babam daha da cildirdi asla hatali olamaz cunku benim o laflari annemin bana soylettirdigine inandirdi kendini
Bu evlilikte tek sorun sizseniz madem neden devam ediyormus mazosist miymis?
O mutsuz da siz cok mu mutlusunuz? Sizin iciniz icinizi yerken o gayet gunluk hayatina devam ediyor. Birinin gercekleri tokat gibi carpmasi lazim ama ucuncu kisilerin karismasi da hic iyi olmuyorİtiraf etmek gerekirse benim babam da böyle biri idi, ve ben de çocukluğumu böyle bir ortamda geçirdim..
Babama tartışmada sen böyle böyle hatalısın desem bak işte çocukları da bana düşman ettin derdi anneme..
Ve bizim bi çocuğumuz olsa eşim de ilerde aynısını der Eminim
O kadar çok dua etmiştim ki öyle bir eşim olsun ki, çocukluğumu yaşayamadım onunla çok mutlu olayım diye ...
Bir yerde hata yapmışımbilmiyorum..
Vardır bir hayır deyip yoluma bakıyorum işte..
Ama dini yönde psikolojik şiddet en çok yıpratan.. ( sen bu yaptıklarını çekmeyeceğini mi sanıyorsun)...
Onu işe mutsuz gönderip, mutsuz gezidiriyormuşum.. o kadar ağır ki bunların tek suçlusu benmişim gibi görülmek..
Ben problemden zevk alan biri miyim ya, en çok ben etkileniyorum ben dengesiz miyim bunu yapayım tek başıma.. çok bunalıyorum
O mutsuz da siz cok mu mutlusunuz? Sizin iciniz icinizi yerken o gayet gunluk hayatina devam ediyor. Birinin gercekleri tokat gibi carpmasi lazim ama ucuncu kisilerin karismasi da hic iyi olmuyor
Oyle olsaniz siz bu evliligi bu kadar umursamazdiniz zaten, sucu size atip kolaya kacan o maalesef.Dediğiniz gibi.. 3. Kişilerin devreye girmesine gerek yok..
sadece şunu diliyorum; iş işten geçtikten sonra geri dönüşü olmayan yollara girdikten sonra hiçbir faydası yok ama, bu kadar kötü biriyim ya onun gözünde.. umarım gün gelir beni mumla arar, kendimi övmek istemiyorum, kötü huylarım varsa onun görmediği iyi huylarım da var... umarım gün gelir bana haksızlık yaptığını anlar ve çok pişman olur... ben bunu bilmem, görmem, etmem ama bu ihtimalin olmadı bile yeterli benim için..
Çünkü ben bu kadar kötü bir insan değilim..
Bekliyorum ..Esin guvenilir bi adam değil. Guzel diye sevmedigini yuzune soyleyen bir kizla evlenmis. Ah keske sen bari akilli davranip evlenmeseydin ama olan olmus. Cocuk konusu acilinca tartisma sakaya vur ama asla yapma. Biz su an cok iyi gidiyoruz esimle. Konusmak icin erken ama her anlamda tatmin oldugum bi evlilige donustu :) Sana ozelden yaziyorum.
Acaba okumaman için bunu bahane ediyor olabilir mi ? Kıskanç mıdır eşin?Bu bir değil iki değil..
Evlendikten sonra o kadar değişti ki..
Bu kadar değişen bir insana bu dediğinizi yapmak hiç içimden gelmiyor..
Ders çalışmam lazım, bölümümü 4 yola tamamlamam lazım, çocuk ile bunlar olmaz diye anlatıyorum.. birkaç gün sonra aynı konudan yine kavga gürültü çıkıyor, ve bana trip yapıyor..
Yine bunlara mahal vermek istemiyorum ya ..
Acaba okumaman için bunu bahane ediyor olabilir mi ? Kıskanç mıdır eşin?
İyi , buna sevindim. . Şartlar iyileşince çocuk da olur merak etmesin. Hem daha da güzel olur .Kıskançtır. Ama bu olamaz , çünkü tekrardan bi üni okuma fikri yokken sen istiyordu.. evlendiğimiz Aydan beri istiyor.. çok şükür ki önlemimi aldım ve bir çocuğu günahına girmedim..
Kesinlikte dogru bu dediginiz. Esim evlendimizden beri beni kırdığı kızdığı haksiz yere kotu davrandığı olmuştur. Pek heyleyli biri ama karım der agzindan bir karım daha cikar ya oyle. Şükür rabbimeSakın cocuk yapmayın. Bir saat önce söylediği şeyle çelişen bir adama güvenmeyin derim. Erkekler bazen ne istediğini bilmiyor. Muhtemelen evlenirken de böyle bir hevesle evlendi ve simdi pismanlıktan bahsediyor. Cocugu da bence böyle bir hevesle istiyor ve cocuk olduktan sonra da bu kadar sıkıntı olacagını bilsem istemezdim diyecek. Henüz eş olmanın sorumlulugunu alamayan bir adama, baba olma sorumlulugu yüklemeyin derim. Evlilikte boşanır kurtulursunuz en azından ama cocugun geri dönüsü yok. Cocugunuza bile bile bunu yapmayın.
Hatasını hic kabul etmeyen biriyle olur mu yaaaas. Tamam hic bir erkek yuzde yuz hatasini kabul etmez ama birinde olmasa birinde hataliyim duzeltecegim der. Her yeni evlilikte insanlarin birbirine alisma sureci olur ama bu karşılıklı orta nokta bulmak ile olur. Bu adam sizi sömürüyor resmen. Biz de yeti gelir tartışırız ama sizin esiniz resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Yeni evlilik çalkantılısı degil bunlarYok canım terapiye yaklaşacak zihniyette bir insan değil.. onu bile söyledim bana ne dedi biliyor musun ?
Ona benim değil senin ihtiyacın var.. bana diyecekleri; beyfendi biraz daha sakin olun biraz daha alttan alın ...
yani o teşhisi koymuş, problemli olan benim..
Evlenmeden önce kıyafetlerime en ufak müdahalesi yoktu; bir defa giydiğin pantolon dar değil mi dedi, ben de ; böyle giyiniyorum, işine gelirse dedim.. ve sesi kesti.. taaa ki evlenene kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?