Bu evlilik yoluna GİRMİYOR!!

Cok haklisiniz. Biliyor musunuz esiniz babama o kadar benziyor ki. Benim cocuklugum babamin anneme surat asmasiyla gecti. Hicbir konuda ufacik bile hatasini kabul etmez birkac kez tartisirlarken araya girdim dedim boyle boyle sen hatalisin babam daha da cildirdi asla hatali olamaz cunku benim o laflari annemin bana soylettirdigine inandirdi kendini
Bu evlilikte tek sorun sizseniz madem neden devam ediyormus mazosist miymis?

Yalnızca şunu söyleyebilirim. Eşinizden emin değilseniz çocuk yapma yoluna gitmeyin. En sonunda siz rezil olursunuz 1 çocukla.

İtiraf etmek gerekirse benim babam da böyle biri idi, ve ben de çocukluğumu böyle bir ortamda geçirdim..
Babama tartışmada sen böyle böyle hatalısın desem bak işte çocukları da bana düşman ettin derdi anneme..
Ve bizim bi çocuğumuz olsa eşim de ilerde aynısını der Eminim
O kadar çok dua etmiştim ki öyle bir eşim olsun ki, çocukluğumu yaşayamadım onunla çok mutlu olayım diye ...
Bir yerde hata yapmışım bilmiyorum..
Vardır bir hayır deyip yoluma bakıyorum işte..
Ama dini yönde psikolojik şiddet en çok yıpratan.. ( sen bu yaptıklarını çekmeyeceğini mi sanıyorsun)...
Onu işe mutsuz gönderip, mutsuz gezidiriyormuşum.. o kadar ağır ki bunların tek suçlusu benmişim gibi görülmek..
Ben problemden zevk alan biri miyim ya, en çok ben etkileniyorum ben dengesiz miyim bunu yapayım tek başıma.. çok bunalıyorum

Esin guvenilir bi adam değil. Guzel diye sevmedigini yuzune soyleyen bir kizla evlenmis. Ah keske sen bari akilli davranip evlenmeseydin ama olan olmus. Cocuk konusu acilinca tartisma sakaya vur ama asla yapma. Biz su an cok iyi gidiyoruz esimle. Konusmak icin erken ama her anlamda tatmin oldugum bi evlilige donustu :) Sana ozelden yaziyorum.

O mutsuz da siz cok mu mutlusunuz? Sizin iciniz icinizi yerken o gayet gunluk hayatina devam ediyor. Birinin gercekleri tokat gibi carpmasi lazim ama ucuncu kisilerin karismasi da hic iyi olmuyor

O mutsuz da siz cok mu mutlusunuz? Sizin iciniz icinizi yerken o gayet gunluk hayatina devam ediyor. Birinin gercekleri tokat gibi carpmasi lazim ama ucuncu kisilerin karismasi da hic iyi olmuyor

Dediğiniz gibi.. 3. Kişilerin devreye girmesine gerek yok..
sadece şunu diliyorum; iş işten geçtikten sonra geri dönüşü olmayan yollara girdikten sonra hiçbir faydası yok ama, bu kadar kötü biriyim ya onun gözünde.. umarım gün gelir beni mumla arar, kendimi övmek istemiyorum, kötü huylarım varsa onun görmediği iyi huylarım da var... umarım gün gelir bana haksızlık yaptığını anlar ve çok pişman olur... ben bunu bilmem, görmem, etmem ama bu ihtimalin olmadı bile yeterli benim için..
Çünkü ben bu kadar kötü bir insan değilim..

Oyle olsaniz siz bu evliligi bu kadar umursamazdiniz zaten, sucu size atip kolaya kacan o maalesef.

Bekliyorum ..

Acaba okumaman için bunu bahane ediyor olabilir mi ? Kıskanç mıdır eşin?

Onun fikirlerine değer vermeyi bırakmalısın, mutlu olmayı bilmeyen bir adama mutluluk öğretmen lazım, evliliğe devam etme niyetindeyim diyorsan, gururu bir kenara bırak ve gün içinde güzel mesajlar at, pasta yap ikinizin adını yaz, haftasonu sürpriz kahvaltı hazırla öperek uyandır, bunlara iyice bir alışsın, kafan atınca bunları yapmayı bıraksan bile peşinde dolaşır, küsmeye vb gerek kalmaz. Asla gurur yok, surat asmak yok, yolun sonunda mama isteyen kedi gibi olacak adam.

Kıskançtır. Ama bu olamaz , çünkü tekrardan bi üni okuma fikri yokken sen istiyordu.. evlendiğimiz Aydan beri istiyor.. çok şükür ki önlemimi aldım ve bir çocuğu günahına girmedim..
İyi , buna sevindim. . Şartlar iyileşince çocuk da olur merak etmesin. Hem daha da güzel olur .

Eski konulariniza da baktim. Sanki calismadiginizdan evde oturup surekli iliskinizi kurcaliyormussunuz gibi bi izlenim edindim. Isiniz gucunuz esinizle olan iliskinizmis gibi.

Sevgisiz bi evlilik yapmaniza uzuldum. Ama yuvayi disi kus yapar. Calisan evine para getiren biri anladigim kadariyla esiniz.

Biraz daha ilimli ve sevecen olabilirsiniz.

Yoksa bu hir gur sonu belli bi yol

Bu adamla çok zor
Yani sen birde üstüne çok düşünen bir insansın bu yuzden de zor
Duygusalsınızda
Sizin kocada biraz düz duygusuz

Bazı erkek tipleri vardır ne derseniz deyin ona hatasını gösterip özür diletemezsiniz ancak kendileri vicdanlarını huzursuz edecek bir şeyler yaptıklarında kendi kendilerine özur dilerler

Çocuğu hep sorun çözücü görürler zaten, saçma. Bence konuşmaya çalış, iyice dökün içinizi birbirinize. İletişim problemleri birçok soruna neden olabiliyor. Uzadıkça iyiye gitmez, soğukluk artar.

Kesinlikte dogru bu dediginiz. Esim evlendimizden beri beni kırdığı kızdığı haksiz yere kotu davrandığı olmuştur. Pek heyleyli biri ama karım der agzindan bir karım daha cikar ya oyle. Şükür rabbime
Bana kızar soyle boyle yapma diye ama evlenmeseydim demez. Evlenirken erkek tarafi cok zorluk cikardi her seyi mahvetmeye calisti hep problem. Gözüm yaşı eksik olmadi. Her seferinde ben karımı kolay almadim cok zorluk yasadik ama bityi şükür. Bu zorluklar bizi birbirimize yaklastirdi der. Secen adam pisman olmaz. Senden şikayetleri olsa bile evlenmeseydim demez. Aslaaaa aslaaaa cocuk yapma

Sevseydi zaten seni el üstünde tutardı. Hic bir evlilik tartismasiz tasasiz olmaz ama pismanim demesi seni sevmedigini gosterir

Hatasını hic kabul etmeyen biriyle olur mu yaaaas. Tamam hic bir erkek yuzde yuz hatasini kabul etmez ama birinde olmasa birinde hataliyim duzeltecegim der. Her yeni evlilikte insanlarin birbirine alisma sureci olur ama bu karşılıklı orta nokta bulmak ile olur. Bu adam sizi sömürüyor resmen. Biz de yeti gelir tartışırız ama sizin esiniz resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Yeni evlilik çalkantılısı degil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…