- 23 Ağustos 2012
- 49.770
- 231.016
anlayamiyorum ben bunu cidden 2 evladim var gozumden sakindigim hepimizin oldugu gibi esimin bu tur bir sapkinligi oldugunu hayal dahi edemiyorum vallahi bak cunku cocugu birakip gidemem arkama bakmadan yapamam bu basit bir mevzu degil hazir cocuk yokken kac kurtul degil mi neden bu israr neden bunu aklim almiyorMaalesef doğum kontrol yöntemlerini bırakmışlar.
Erçen boşalma ve sapık fantazileri olan kocişini yola getirmek için, o mübarek insan çocuk istiyor diye gün sayıyor gebe kalmak için.
Belki kocası çocuğa da hallenecek kadar sapıklaşacak ama yok derdi kocişini terketmemek için "ama çocuğum var" diye bahane üretebilmek.
Çünkü çocukluk aşkı, ilk aşk, ama özünde iyi, bana kötü davranmıyor ama azıcık sapık, onsuz naparım vs.anlayamiyorum ben bunu cidden 2 evladim var gozumden sakindigim hepimizin oldugu gibi esimin bu tur bir sapkinligi oldugunu hayal dahi edemiyorum vallahi bak cunku cocugu birakip gidemem arkama bakmadan yapamam bu basit bir mevzu degil hazir cocuk yokken kac kurtul degil mi neden bu israr neden bunu aklim almiyor
Bu ifadelerden ne anlaşılır?Benim baska erkeklerden zevk alip almayacagimi merak ediyor.
Kendisi de bir erkegi merak ediyor.
adam sarhos gibi oluyor. Kendinde olmuyor sanki bunlari isterken.
anlayamiyorum ben bunu cidden 2 evladim var gozumden sakindigim hepimizin oldugu gibi esimin bu tur bir sapkinligi oldugunu hayal dahi edemiyorum vallahi bak cunku cocugu birakip gidemem arkama bakmadan yapamam bu basit bir mevzu degil hazir cocuk yokken kac kurtul degil mi neden bu israr neden bunu aklim almiyor
sinirim tavan yapti yazacak cok sey var ama ne desek boş biliyorum aman kocasini birakmasin belli mi olur ya mutsuz olursa dusunsene cherry bencilligi aman ben mutsuz olmiyim kolay yoldan devam ediyim ama bebek olmali olsunki adam belki hale yola gelir ne denir ki bu düşünceyeAynen yahu
Sosyle bir adama! baba diyecek dogacak cocuk, cocuga yazik yahu.