Bu evlilik yola gelir mi?

Yavrum, evladım (muhtemelen anneniz yaşındayım) bunun meşgul olmakla,uğraşacak işi olmakla bir ilgisi yok.
Bunlar adamın zihninde.
Eşinizin farklı cinsel yönelimleri var.
Buna engel olması da kolay değil ne yazık ki.
Mesele siz bunları kabul edecek misiniz?

Son düzenleme:
Grup mu istiyor bu adam veya swingerlara mı özeniyor nedir yani? Sapıkça düşünceleri varsa tabi ki boşanın.

Düşüncelerinin çocuktan sonra yön değiştirmeyeceğine emin misiniz?

merhaba , bende yeni evliyim , evlilik hakkında çok tecrübeli değilim ( evleneli 6 ay oldu ) benim de şahane bir evliliğim yok fakat yazdıklarınız hoşuma gitmedi , küçük yaşta tanıyor olmanın getirdiği bir vefa duygusu ile bazen insan her hatasına rağmen karşısındakini yarı yolda bırakmış olmamak için o insanla yanlış yolda devam edebiliyor , ama eşinizin istedikleri sizde ruhsal yaralar açabilir . Bir aile terapistine eşinizle gitmenizi tavsiye ederim , onlar bizden çok daha sağlıklı , akılcı çözümler sunacaktır size . en azından ayrılma düşüncenizde varsa bir uzman tarafından desteklenmesi sizi kararınızda güçlü kılacaktır .. sevgiler

Lütfen "ya değişirse" gibi düşüncelerle çocuk yapmayın. Yazık ya dünyaya bir can getiriyorsunuz öyle "ya tutarsa" diye oynadığınız lotoya benzemez evlat sahibi olmak. Başka erkeklerden hoşlanıp hoşlanmadığınızı merak eden adam "adam" değildir zaten. Bir tanıdığımın eşi de sizinkine benziyordu. En son grup s.. istedi ve boşandılar. Sizin eşiniz de yakında böyle bir taleple gelebilir.

Son düzenleme:
Lütfen çocuk yapıp o çocuğu yakmayın. Tabi o çocuk büyüdüğünde toplumda yanar, bizleri de yakmayın. Boşanın.

Böyle bir adamla hayat mi geçer kendine bir daha sor. Hayatının güzel gunlerini heba etme

Yanlis hatirlamiyorsam esiniz cinsel hayatinizda Baska erkeklerinde olmasini istiyordu. Sizce Bu dogru mu ,Yanlis oldugunu bildiginiz halde Niye cocuk yapma ya calisiyorsunuz. Cinsel hayatiniz sizi ilgilendirir Ama mutsuzsaniz Niye bosanmiyorsunuz. Korkuyorsunuz. Mutlu Olabilir miyim acaba diye Ama zaten Suan mutsuzsunuz. Neyi bekliyorsunuz. Duzelmesini mi.. Beklemeyin luften cocuk da yapmayin cok pisman olursunuz

Merhaba.Geçmiş konularınıza baktımda.Eşinizle yaşadığınız pekte güzel şeyler yokmuş aslında.İddaa oynaması,kv ve görümceyle olan sorunlarınız,agresif oluşu,şakalaşmanın bile birden küfürlerle bitmesi,son olarak cinsellik konusundaki çirkin istekleri.Çocukluktan başlayan ilişkilerden kopmak daha zordur.Ya da yeni bir hayat kurmaya mı korkuyorsunuz.Evet bunlar çok zor şeyler ama inanın eşinizin baba olması çok daha tehlikeli.Hani burda açılan konularda eşinden çok dertli olan bayanlara deniyor ya “neden bu adamdan çocuk yaptınız” zaten belliymiş normal olmadığı vs.Cevap veriyor o bayanlar napayım düzelir, çocuk iyi gelir dedim ama olmadı.İşte siz tam bu noktadasınız.Düzelmez güzel kardeşim.Çok acı ama heleki cinsel probleminiz artarak çoğalır.Çünkü bu sıradan bir durum değil.Olayların içinde olmak bazen insanın gerçekleri görmesini zorlaştırabiliyor yada daha normalleşmeye başlıyor.Rica ediyorum bu adamı baba yapmayın.

bu çocuklar evliligin kurtarıcısı mı zannediyorsunuz?
daha dogmamış çocukdan beklentiniz mi var.
eşinizin hayallerini baskılamak yerine gidip yardım alın uzmana anlatın o size fikir versin
belki onu susturmak yerine düşüncelerinizi ortaya koymayı deneyin.
bir de güya dindar.
dindar olunca helaline konuşamayacak mı?

Siz burada her şeyi açık yazamıyorsunuz. Bi psikologa anlatın kadın ve erkek psıkolog. Kadın psikolog anlamazsa onun tanıdığı başka psikolog da vardır onu tavsiye eder..

Ve bu adamın çocuk olursa düzeleceğini düşünecek kadar kafayı yemiş durumdasınız.

Bebek yahu adam etme ya da evliliği kurtarma nesnesi değil.
Bebek ve gebelik annelerde hormonları alt üst ediyor, sapkınlıkları tedavi etme özelliği yok.

Ya ayrılacaksınız ya da katlanacaksınız. Ama değişir diye bir bebeği harcamayın. Yazık, günah.

Ne olur bir cozum soyleyin bana. Bosanmak istemiyorum zaten. Isteseydim o kadar cok sebebim vardi ki. Ama nasil devam edecegini de bilmiyorum.
Neden boşanmıyorsunuz ki?
Böyle bir sapkınla ömür çürütmek daha mı mantıklı?

Bi seksüel galiba
Hem erkeklerden hem kadınlardan hoslanıyor
Kim bilir kafasında sizi hangi erkekle seviştirdiginin bile hayalini kurmustur
Normal değil güzel değil hatta mide bulandırıcı hazır cocukta yokken ayrılın

Ve eşinizin fantezileri bunlarla sınırlı değil.
Utandığınız için yazmıyorsunuz.

Bebekle düzelmez, zamanla düzelmez.

En kötüsü siz alışmak zorunda kalırsınız ve saçma sapan bir kadına dönüşür, kendinizi tanıyamazsınız K Krizant

nefret ediyorum su iğrenç dusunce tarzinizdan ya gece gece sinir oldum bir bebegin olsa ugrasmaktan vakti kalmazmis adam değişik zaten ne demek başka erkekle hayal etmek ve boyle bir evlilige cocuk istemek ne diyim insallah cocuk yapip yakmazsin o masumuda

+ 10000 anlamiyorum ya anlamak istemiyorum gercekten cok sinirlendim bu konuya ne kadar bencil insanoglu degil mi bosanirsam eee ya mutsuz olursam adamin sapkin istekleri var bebek diyor ya birde bebek olunca birdebire melek mi olucak sanki bu adam cok saçma

Maalesef doğum kontrol yöntemlerini bırakmışlar.
Erken boşalma ve sapık fantazileri olan kocişini yola getirmek için, o mübarek insan çocuk istiyor diye gün sayıyor gebe kalmak için.

Belki kocası çocuğa da hallenecek kadar sapıklaşacak ama yok derdi kocişini terketmemek için "ama çocuğum var" diye bahane üretebilmek.

Akıl, mantık kullanmıyor çünkü boşanmak istemiyor her şeye rağmen.

Kocam sapık diye kabullense boşanması lazım, biliyor ama işine gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…