- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi designer23
-
Bak bir sefer şöyle düşündüklerini sonra gerisi geliyor ben böyle böyle alistimöyle olcak zaten de. ne bileyim olay o değil ki .
Sever tabi herşeylerine tamam diyosun:)Demek istiyorum artık. Kaynanam erkek gibi kadındır. Nasıl desem beni çok sever ama ben de onların demelerine göre çıtkırıldım narin zayıf birşeyim.gerçekten hatalarım kombo .Peki nasıl değişebilirim ?
E siz niye agzinizi acip bisey demediniz. Hadi esinize oncelik verdiniz, o da sapti plandan, neden unuttun mu ablamin mevludu diye girmediniz muhabbete?
E adam pasifsin demis hakli degil mi?
Haklı olduğu için üzüldüm zaten.Ondan bekledim onun annesi olduğu için. Saygıszlık olmasın dedim.Ne bileyim salak kafam.
Sever tabi herşeylerine tamam diyosun:)
Aman ali rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın kıvamında bir eşsin.
Kendi yaşantından ödün verme.
Eşin 1 saat kala sana planından bahsetti "aa hiç gelemem halim yok ayrıca bana son dk söyleme ki kendimi ona göre ayarlayayım" diceksin.
Kv cumartesi gelin dedi eşin de tamam dedi hemen atla konuşmaya "cumartesi mevlüt var ablama geçicez" de eşin bıdı bıdı yaparsa duramıyorsan sen bas git hayatım ben planımı bozmycam diceksin.
Kv neden şuraya buraya gidiyorsunuz diye sorunca "keyfimiz öyle istiyor annecim bi mahsuru mu vardı?" Veya "siz sorun diye ahahaha" da diyebilirsin.
Konunu okudum ben şiştim valla nasıl susarak durabiliyorsun ödem yapmışsındır söylen rahatla
Bende 27 yaşındayım. Çocukluğumdan beri cazgırımdır. Hakkımı isterim alana kadar da devam ederim.Sinirlenmicek gibi değil ki. Yapım bu galiba zaten en çok buna üzüldüm. Çocukken de böyleydim aile evinde de böyleydim.Annem de böyledir aynından yetiştirmş. Ne bileyim bu yaşta aşılır mı sizce. Gerçekten artık bencil olmak istiyorum. 27 yaşındayım.Bu saatten sonra olur mu o var.
Bak en önemlisi de eşin sana çok pasifsin demiş. Aslında bu çok acı bir söz. Bu şekilde silik konumda devam edersen eşinin sana saygısı azalır. Devamında da ilgisi vs. Biraz sesin çıksın bi duruşun olsun herşeye tamam olur deme çizgilerin sınırın kuralların olsun inan öyle asaletli oluyorsun uyumlu olmak bi süre sonra suistimale dönüşüyor herkes mutlu giden senden gidiyor.Öyle şiştim ki hem de. 2. üniversite Kpss derken salmıştım açıkçası hep amaan dedim salladım amaaan cevap vermiyim dengim onlar değil dedim salladım. Sanırım yüz vermişim.
Öyle şiştim ki hem de. 2. üniversite Kpss derken salmıştım açıkçası hep amaan dedim salladım amaaan cevap vermiyim dengim onlar değil dedim salladım. Sanırım yüz vermişim.
Bende 27 yaşındayım. Çocukluğumdan beri cazgırımdır. Hakkımı isterim alana kadar da devam ederim.
Hayat bu insanlar değişir. Ölene kadar hep değişiriz. Kendini geliştirmenle alakalı yapacakların.
Hepimizin çevresinde vardır mutlaka anlatacağım insanlar, lisede sessiz sakin takılan zorbalık bile gören çocuklar olur sonra üniversiteye giderler 180 derece değişirler. Sosyal kendine güvenen kişiler olurlar.
Sende olabilirsin niye olmayasın? Sanki 80 yaşındasın ölmeyi bekliyırmuşsun gibi konuşma. 40-50 sene daha böyle yaşamak ister misin gerçekten?
Alakasi yok.
Siz kimseye yuz vermiyorsunuz. Siz daha kendinizi ifade edemiyorsunuz. Cidden 2 universite bitirdiginize inanmak mumkun degil.
(Kusura bakmayin, cok agir yazdim faekindayim, sadece akliniz basiniza gelir umarim diye sertce durtmek istedim sizi)
Alakasi yok.
Siz kimseye yuz vermiyorsunuz. Siz daha kendinizi ifade edemiyorsunuz. Cidden 2 universite bitirdiginize inanmak mumkun degil.
(Kusura bakmayin, cok agir yazdim faekindayim, sadece akliniz basiniza gelir umarim diye sertce durtmek istedim sizi)
Sanırım buna ihtiyacım vardı.
Siz elbette kimseye saygisizlik yapmayin.
Ama kendinizden de boyle vaz gecmeyin. Kendinizi ifade etmeniz asla kimseye saygisizlik olamaz.
Düşünce yapın çok garip, ilk bunu söyleyeyim.Görümcem olsun kv olsun herşeyi en iyi kendi bilirler Bilmediği konu yoktur hayatta.Çok konuşurlar.Kompleksleri vardır. Yarışamam yani onlarla. Böyle böyle hepten pasif oldum çıktım.Nasılsa onların dediği doğru diye pes ettim. Bi de eğitim vs olarak ta daha iyiyim. Beni ev işlerinden vurmayı falan da denerler. Yani onlarda olmayan şeylerin ben lafını bile yapmam halbuki.
Düşünce yapın çok garip, ilk bunu söyleyeyim.
Tartışmayacaksın ki niye onlara cevap yetiştirmeye çalışasın ki? Senin bir fikrin varsa onu söyleyeceksin, onların dedikleri umrunda olmayacak.
Örnek verelim.
-ablamın mevlüdü var biz gelemeyiz cumartesi
-niye ki? mevlüt tüm gün mü? Gelirsiniz elbet o gün.
-boş bakış at
-bizde gelelim madem çıkınca bize geçeriz
-siz bilirsiniz, bi yapalım da mevlüdü bakarız.
Bu kadar yani.
Bu arada onların doğrularına değil kendi doğrularına odaklan. Yanlış yapıcaksan bile kendi seçtiğin yolda yanlış yap.
Aa aaa terbiyesizlik. Ben varken sen niye söylüyosun ne demek ya?Bi de zamanında birkaç kere ben birşeylere karıştım yani daha dogrusu demem gerekeni demiştim eşim ben varken sen niye söylüyosun gibi şeyler demişti. Aslında biraz da böyle böyle sonuç bu. Desek bi dert demesek başka dert. Valla çözemedim.
Aferin sanaDoğru söylüyorsun. O zaman Yarın ariyim kvyi diyim böyle böyle . c.tesi oraya geçicez istersen okumadan sonra size geçeriz diyim. Artık sizlerin de desteğiyle el aticam hakkım olana. Pasif kelimesi bıçak gibi saplandı valla
Bi de zamanında birkaç kere ben birşeylere karıştım yani daha dogrusu demem gerekeni demiştim eşim ben varken sen niye söylüyosun gibi şeyler demişti. Aslında biraz da böyle böyle sonuç bu. Desek bi dert demesek başka dert. Valla çözemedim.
Aferin sana
Bi kere başla gerisi gelir. Ezdirme kendini.
Görsün bakalım kocan kimmiş pasif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?