öncelikle uyumayanlara selam kızlar.
konu biraz saçma ama devamlı aynı şeyler olduğunda birikiyor birikiyor ve dağ gibi oluyor. neyse uzatmadan konuya gireyim .
Ben Ankarada yaşıyorum benim ailem ve eşimin ailesi ise Kocaelide. 2 3 ayda bir gideriz veya onlardan gelen olur. Benim ablamın bu c.tesi bebek mevlidi var. Benle eşime sorup karar verdi ablam gününe , sırf gidebilelim diye. Biz de eşimle cuma görümcemde c.tesi gündüz ablama geçeriz planı yapmıştık. (Görümcemle aram çok iyidir severim) . ikisinin evi de çok yakın birbirine. neyse bugün ( normalde aramaz evdeyken ) eşim ablasını görüntülü aradı tabi ben de geçtim neyse . kv vardı onun yanında da . işte ne zaman geliyosunuz c.tesi bize geçeriz dedi kv. eşim de siz nasıl isterseniz öyle yaparız dedi. yani cumartesi mevlit var oraya gidicez demedi. kapattıktan sonra neymiş gönüllerini hoş tutmak istiyomuş . zaten c.tesi gidicez oraya dedi. desem ne demesem ne dedi.
Hep aynı şey oluyor. benim aileme gideceksek veya hatta eşimin bir arkadaşında kalıcaksak hep son dakika söyler eş kişisi. kv de eşim yanımda yokken niye annene gidiyosunuz niye arkadaşınıza gidiyosunuz diye bana sorar. halbuki ben sırf onure olsun diye eşime bırakırım. kararı o verir bi yere gidilceğinde. ben de dedim ki evliliğin bi çizgisi olmalı annen nereye gideceğimize benden çok karışıyor karar vermeye kalkıyor. bana sen pasifsin dedi bi de öyle ağlattı . ben de annen ben daha hiç karışmadan böyle olduysa bi de aktif olsam ne olur dedim. Sonrası bağrış çağrış...
Yani annesi hep ona gidelim istiyor hep eşimin tarafında olalım. onun dışında beni sever. ama bu resmen benim ailemi yok saymak değil mi. Çözüm önerisi istiyorum kızlar. nasıl davranmam gerek. bugün resmen yok yere kavga ettik ya.