- Konu Sahibi designer23
-
ben sırf onure olsun diye eşime bırakırım. kararı o verir
Bak gayet açık.bana sen pasifsin dedi
Madem eşin onore edilmedkten anlamıyor kv öyle dediğinde ailemle program yaptık demesini bileceksin kuşum.
Evet yok uere büyütmüşsünüz olayı. Eşin sadece lafta öyle demiş sanki ablanın mevlüdüne gidemeyecekmişsin gibi laf söylemişsin.
Bu arada senin yerinde olsam madem orda yanında duruyosun canım sen unuttun heralde, anne gelemeyiz cumartesi benim ablamın mevlüdü var derdim. Kendi işini kendin göreceksin. Böyle gideceğimiz yere eşim karar verir yok onore olsun falan gayet çağ dışı düşünceler. Sen karar ver nolur ki? Aklın fikrin mi yok da karar veremeyesin?
Bak gayet açık.
Adam ne dese he diyosun
Anası bize gelin diyince o an cumartesi ablama geçicez mevlüt var diyemiyosun
Eşin son dk plan yapıyor sana son dk söylüyor sende gidemem öncesinde söyleseydin diyemiyorsun uyum sağlıyorsun.
Daha ne hatan olsun bacım kombo yapmışsın.
Madem görüntülü konuşuyorsunuz neden sohbete katılıp güzel güzel '' cumartesi günü mevlüt var hayatım unuttun heralde ben gelemem '' demediniz ki? Eşiniz sizi saymıyorsa siz kendinizi zorla saydırın. Başta fırsat verince hep öyle gidiyor malesef. Bırakın birazda o sizi onore etsin.
Gece geç oldu ondan mı konudan mı bilemedim ama çok sinirlendim. Bir insan kendine niye bunu yapar? Kv polis emeklisisiyse nolmuş? Gelemeyiz ablama gidicez deyince silah zoruyla mı getiretecek sizi? Kimden neden çekiniyosun ya da korkuyosun?Buna kendimi alıştırmışım hiç haberim yokken pasif biri olmuşum. Çok garip ama diyemiyorum . kv falan çok baskın karakterli . Fiziken falan da . Polis emeklisi sert bi duruşu var. Beni sever ama farkettirmeden ben çekingen biri olmuşum aralarında.
KV lerde gelsin mevlide ordan onlara geçersiniz sonra birlikte
Ben de bunu demek istiyorum artık. 2.5 yıllık evliyim. Değişmek istiyorum bu konuda cesarete ihtiyacım var. sanırım susa susa da gerçekten pasif biri oldum.
Gece geç oldu ondan mı konudan mı bilemedim ama çok sinirlendim. Bir insan kendine niye bunu yapar? Kv polis emeklisisiyse nolmuş? Gelemeyiz ablama gidicez deyince silah zoruyla mı getiretecek sizi? Kimden neden çekiniyosun ya da korkuyosun?
Bencil ol bencil. Bencillik yerine göre hayatta kalmanı bile sağlar. Abartmadığın sürece iyidir. İlk kendini düşünmelisin. Eşin annesi vs düşünmene gerek yok. İstemiyorsan istemiyorsundur, pat diye söylersin olur biter.
Söylemeyince tartışıyosun zaten en azından söyle içindekini tartışırsanız bile içinde kalan olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?