Bu evlilik düzelebilir mi ? Eşimin amacı nedir ?

Ya bu konularda neden sadece 2 seçenek varmış gibi yorum yapılıyor? Arzuluyor çünkü gay değil. Arzulamıyor çünkü gay . Arkadaşlar bu böyle bir şey değil. Benim de sevip cinsel anlamda arzulayamadığım birisi oldu e ben lezbiyen miyim? Yooo. Bu kadar sığ ve dar açıdan bakmayın lütfen

belki adam eşcinseldir ve fark edemiyordur henüz.çok daha geç yaşta fark eden arkadaşlarım oldu benim. birisnin kız arkadaşı vardı hatta, kız bu öküz falan diyordu meğer o sıralar anlamaya başlamış askında kadınlara çekilmediğini. yani sizi seviyor olabilir ama cinsel çekim başka bir şey. ama böyle vir şey yoksa tardım alması şart, daha çok gençsiniz bi ömür böyle harcanmaz.zaten çocuk yaşta da evlenmişsiniz kendinize yazık etmeyin daha da.

Depresyona girmiş o yüzden konuştum başkasıyla demişti. Evet sevdiğine inanmıyorum malesef .

Depresyona girmiş o yüzden konuştum başkasıyla demişti. Evet sevdiğine inanmıyorum malesef .
Sevdiğine inanmadığınız insanı sırtınıza yük yapmayın boşuna lütfen, çok gençsinizz sizi gerçekten sevecek, mutlu edecek birini hakediyorsunuz.

Çoluk çocuk yaşta birbirinize içiniz kaynamış aşk sanmışsınız olan bu başka da bir şey değil sizi eşi gibi değil arkadaşı gibi emek verdiği bir dostluk gibi seviyor işte

Tedavi olmalı.

Ne alaka ya? Adam açık açık söylemiş seni arzulamıyorum diye nesi yalan olsun?
Nalaka sı maalakası yok. İnsanlar sadece arzuladıkları için mi sevişiyor? Fizyolojik bir ihtiyaç bu. evlisin ve tek eşlisin ve gittiği an dön diye yalvardığın bir eşin var. amiyane tabirle en azından aç kalmayacak kadar yersin.

Yoo yapmaz yapmaz. Belki de arzuladığı (yediği) başkası vardır

Erkeğin için bir mücadele edip düzelmek gelmiyorsa hiçbir şey etkilemez onu. Arzulamıyorsun ama neden hala birliktesin? Bunun tek nedeni sizin başkasıyla olmanızı istemiyor ama başkasıyla kendisinin olabileceğini düşünüyor.

Güveniniz zedelenmiş bence birliktelik yara almış düzeleceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…